мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Ново рачунар, тастатура Нема одговора!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. сеп 2007, 08:53
Нови члан групе

Default Ново рачунар, тастатура Нема одговора!

Хи тхере, сам управо саградио нову гаминг спакирати, али кад одем на старт ит уп то иде равно на боот менију где имам избор притиском на ДЕЛ да унесете сетуп или притиском на ТАБ приказати БИОС ПОСТ екрана.

Међутим, када сам ићи у прес ништа не дешава се ништа, али је тастатура лит уп, значење његова повезана исправно. Али што је хард диск нема ОС учита на њега, не би требало да га приказали поруку "Није могуће учитати оперативни систем" или нешто тог описа?

Исто тако када се итава се чини једном од буке беепинг рачунара звучник, сто то знаци?

Покушао сам помоћу две клавијатуре, један је Хеулетт Пацкард из моје старо рачунар са ПС / 2 порт, а други је Делл са УСБ прикључком и исто се дешава за обоје. Било који помоћ би било много поштовати.

Хвала,

ПЦ Изванред:
Асус П5Н-Е сли матичне плоче
Интел Цоре 2 Дуо Е6600 Процессор
еВГА 8800ГТС 320МБ Суперцлоцкед
Уестерн Дигитал 200ГБ САТА Хард Дриве
Пионеер (Хеулетт Пацкард) ИДЕ ДВД погон, (преузето из старог рачунара)
Арктик Напајање 500У псу
Old 30. сеп 2007, 09:26
Модератор / ица групе

Требало би да проверите около у БИОС-у, можда је тамо искључене

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 30. сеп 2007, 09:36
Нови члан групе

Ја не могу доћи на БИОС сетуп јер иако тастатури навика одговорите лол. И'ве бриа̨е РТЦ ЦМОС РАМ-а да нема на располагању.
Old 30. сеп 2007, 09:46
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Јиммы1405 View Post
Ја не могу доћи на БИОС сетуп јер иако тастатури навика одговорите лол. И'ве бриа̨е РТЦ ЦМОС РАМ-а да нема на располагању.
лол, извињавамо се Упс
Морам спавати даље

Да ли то поменути када БИОС боотинг што имате?

Old 30. сеп 2007, 10:02
Нови члан групе

Лол не брините, но то не кажем. Мислим да је рачунар мај бити пад система на боот екрану. Ако је то тако, то значи моје псу није довољно снажан, јер је мало лепљив или је то нешто за направити са графичком картицом?
Old 30. сеп 2007, 10:11
Модератор / ица групе

Ако нисмо могли схватити шта тип БИОС-имате покренут ћемо моћи сазнати што је звучни сигнал означава број

Old 30. сеп 2007, 10:26
Нови члан групе

Да би то помоћи, али нисам добио траг. Да ли би се могло рачунати на псу закључавање горе, јер је само 500У и има само један 12В ратинг од 18 појачала, где се препоручује за најмање 26 за графичке картице?
Old 30. сеп 2007, 10:46
Модератор / ица групе

Мислим, након мало истраживања ваш БИОС је Ауард БИОС-у, тако да можете да проверите код бип овде

Ако мислите да је мај бити ГПУ узрок проблема, деинсталирам / уклоните један коришћење онбоард то чизма искључивање

Old 30. сеп 2007, 10:57
Нови члан групе

Хвала за помоћ, али мој бип број не постоји лол. То је само једном бип кад сам га на. Им 'гонна купите нову псу и нада се да је узрок проблема. Хвала опет за ваша помоћ.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Кеы Кеыбоард & Поп Уп Мы Цомпутер води вешање! јоаннелзј Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 27. Авг 2009 08:03
Цомпутер замрзнути. Сада Уон'т Боот. Нема одговора од Монитор Моонеы Генерал Хардуаре Цхат 1 11. јуна 2009 07:57
Јабуке 'одговор на Виста огласну кампању евилфантасы Офф Топиц Дисцуссион 20 22 октобар 2008 10:15
Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 3 16 мај 2007 06:31
Уеирд одговор ккнигхт0506 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 12 мај 2007 06:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц