![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, сам управо саградио нову гаминг спакирати, али кад одем на старт ит уп то иде равно на боот менију где имам избор притиском на ДЕЛ да унесете сетуп или притиском на ТАБ приказати БИОС ПОСТ екрана. Међутим, када сам ићи у прес ништа не дешава се ништа, али је тастатура лит уп, значење његова повезана исправно. Али што је хард диск нема ОС учита на њега, не би требало да га приказали поруку "Није могуће учитати оперативни систем" или нешто тог описа? Исто тако када се итава се чини једном од буке беепинг рачунара звучник, сто то знаци? Покушао сам помоћу две клавијатуре, један је Хеулетт Пацкард из моје старо рачунар са ПС / 2 порт, а други је Делл са УСБ прикључком и исто се дешава за обоје. Било који помоћ би било много поштовати. Хвала, ПЦ Изванред: Асус П5Н-Е сли матичне плоче Интел Цоре 2 Дуо Е6600 Процессор еВГА 8800ГТС 320МБ Суперцлоцкед Уестерн Дигитал 200ГБ САТА Хард Дриве Пионеер (Хеулетт Пацкард) ИДЕ ДВД погон, (преузето из старог рачунара) Арктик Напајање 500У псу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требало би да проверите около у БИОС-у, можда је тамо искључене
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ја не могу доћи на БИОС сетуп јер иако тастатури навика одговорите лол. И'ве бриа̨е РТЦ ЦМОС РАМ-а да нема на располагању. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Морам спавати даље ![]() Да ли то поменути када БИОС боотинг што имате?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Лол не брините, но то не кажем. Мислим да је рачунар мај бити пад система на боот екрану. Ако је то тако, то значи моје псу није довољно снажан, јер је мало лепљив или је то нешто за направити са графичком картицом? |
|
| |||
| |||
| Ако нисмо могли схватити шта тип БИОС-имате покренут ћемо моћи сазнати што је звучни сигнал означава број
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да би то помоћи, али нисам добио траг. Да ли би се могло рачунати на псу закључавање горе, јер је само 500У и има само један 12В ратинг од 18 појачала, где се препоручује за најмање 26 за графичке картице? |
|
| |||
| |||
| Мислим, након мало истраживања ваш БИОС је Ауард БИОС-у, тако да можете да проверите код бип овде Ако мислите да је мај бити ГПУ узрок проблема, деинсталирам / уклоните један коришћење онбоард то чизма искључивање
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ, али мој бип број не постоји лол. То је само једном бип кад сам га на. Им 'гонна купите нову псу и нада се да је узрок проблема. Хвала опет за ваша помоћ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Кеы Кеыбоард & Поп Уп Мы Цомпутер води вешање! | јоаннелзј | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 27. Авг 2009 08:03 |
| Цомпутер замрзнути. Сада Уон'т Боот. Нема одговора од Монитор | Моонеы | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11. јуна 2009 07:57 |
| Јабуке 'одговор на Виста огласну кампању | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 20 | 22 октобар 2008 10:15 |
| Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 мај 2007 06:31 |
| Уеирд одговор | ккнигхт0506 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 мај 2007 06:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |