![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я тільки що побудована нова установка гри, але коли я йду, щоб запустити його він йде прямо в меню завантаження, де я є вибір актуальних DEL ввести налаштування або натиснути TAB для відображення BIOS POST екран. Однак, коли я йду в пресі нічого нічого не відбувається, але клавіатура закурив, тобто його правильно підключений. Але, як жорсткий диск не має ОС завантажуються на нього, чи не варто воно відображається повідомлення "Не вдається завантажити операційну систему" або що-небудь опис? Крім того, при завантаженні до вона робить одну шум гудуть від мовця комп'ютера, що це означає? Я спробував за допомогою двох клавіатур, один Hewlett Packard з мого старого комп'ютера з PS / 2 підключення та інше Dell з підключенням USB і те ж саме відбувається для них обох. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибі, PC Spec: ASUS P5N-E SLI Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Процесори EVGA 8800GTS 320MB Superclocked Western Digital 200GB SATA Hard Drive Pioneer (Hewlett Packard) IDE DVD дисків (взяті із старого комп'ютера) Арктичний Power 500W PSU |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні перевірити навколо в BIOS, може бути, це відключити там
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я не можу отримати на налаштування BIOS, хоча, тому що клавіатура звичку реагувати LOL. Я очистив CMOS RTC RAM безрезультатно. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Я повинен ще спить ![]() Чи має згадати, що під час завантаження BIOS у вас є?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Lol не турбує, немає в ньому не сказано. Я думаю, що комп'ютер може фактично бути збій на завантажувальному екрані. Якщо це так, чи означає це мій блок живлення не є досить потужною, оскільки це трохи липкий або щось робити з відеокартою? |
|
| |||
| |||
| Якщо б нам вдалося з'ясувати, який тип BIOS ви працюєте, ми зможемо дізнатися, що звуковий сигнал означає
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Так було б допомогти, але в мене немає ні найменшого поняття. Невже ти думаєш, це може бути блок живлення до замку, тому що це тільки 500W і тільки 12V рейтингу 18 Amps де він рекомендував, принаймні 26 для відеокарти? |
|
| |||
| |||
| Думаю, що після невеликого дослідження є ваш BIOS Award BIOS, так що ви можете перевірити сигнал коду тут Якщо ви думаєте, вона може бути ГПУ викликає проблему, видаліть / видалити його використання на борту, щоб завантажитися з
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу, але мій гудок код не там LOL. Це всього лише один гудок, коли я його включення. Я збираюся купити новий блок живлення і сподіваюся, що це що це було причиною проблеми. Ще раз спасибі за вашу допомогу. |