![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм постави нов компютър заедно. Имам един въпрос все пак, когато се опитам и да го обувка горе. Аз го на власт и ще се окаже, тогава изключите. Той ще се върне след себе си за включване / изключване и продължавай да правиш това. Всякакви идеи за това какво може да бъде? Благодарение на напредналите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашата захранването е недостатъчен. не могат да се справят с товара сте пускането на него. трябва да получите нова. по-мощен един.
| |||
| |||
| Благодаря за бърз отговор. Имам 850 вата захранване в машината, така че не мисля, че е проблем .. В дъното е с 24pin основна дестинация за него. В PSU идва с 20pin, обаче там е 4PIN кабел мога да включете да го 24pin .. Аз трябва да има този включен, нали? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да U трябва да ф след някаква система очила?
| |||
| |||
| Аз вярвам, така че да. във всички справедливост за мен, ти не каза какъв PSU сте да не говорим за мощност ... но поне аз бях прав за да е с мощност проблем. :) |
|
| |||
| |||
| когато ти беше прав за това че е PSU problum? |
|
| |||
| |||
| Спецификациите са: ASUS Максимус Екстремни LGA775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 участия на DDR3 Рам OCZ GameXStream 850Watt VisionTek Radeon HD3870 видео карта |
|
| |||
| |||
| те не си захранването, но тя може да бъде дефектен я изпраща обратно получаване на нов 1 и С, ако той определя, че |
|
| |||
| |||
| В PSU движи е съвсем ново. Опитах го изложени на този компютър и то изглеждам към работа глоба .. Хммм аз съм толкова Clueless да се какъв е проблемът |
|
| |||
| |||
| mabye си косачката ключа в случая или мощност swith заглавието на дънната платка вероятно проверете Shure си и всички са свързани точно там |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърна Проблем | etipjar | Общи Хардуер Чат | 1 | 7 Jan 2008 15:08 |
| Компютърен проблем | gretgret | Общи Хардуер Чат | 14 | 27 Дек 2007 03:26 |
| Привет. Може би ти ще ми помогне с компютърен проблем. | Sefiros | Мултимедия & Codecs | 1 | 8 Декември 2007 22:05 |
| Компютърна Проблем | Jase123 | Общи Хардуер Чат | 5 | 27 Окт 2007 04:37 |
| Компютърен проблем | джунглата-bhoy | Общи Хардуер Чат | 13 | 1-ви септември 2007 15:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |