![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm uvedení nového počítače spolu. Mám ale problém, když se snažím a bota ono autobus. Já moc na to a bude možné zapnout, vypněte. To si pak sám zase zpět pro zapnutí / vypnutí a průběžně dělat. Jakékoli myšlenky na to, co by to mohlo být? Díky ve vyspělých |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš zdroj je nedostačující. nemůže zvládnout zátěž jste uvedení na to. Potřebujete získat nové. výkonnější.
| |||
| |||
| Díky za rychlou odpověď. Mám 850w PSU v počítači, takže já si nemyslím, že je ten problém .. Mobo má 24Pin hlavní zásuvky na to. PSU přichází s 20pin, ale tam je 4pin kabel mohu připojit, aby bylo 24Pin .. Měl jsem to zapojena, že jo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ano, u by si u post některé systémové specifikace?
| |||
| |||
| Věřím, tak ano. ve vší upřímnosti ke mně, neřekl jsi, jaký máte PSU natož příkonu ... ale aspoň jsem měl pravdu, že je moc problém. :) |
|
| |||
| |||
| když jsi pravdu, protože to psu problum? |
|
| |||
| |||
| Parametry jsou: ASUS Maximus Extreme 775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 Gigs DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Grafická karta |
|
| |||
| |||
| ya ne jeho napájení, ale může to být vadný vraťte ho získat nové 1 a c-li, že stanoví, že |
|
| |||
| |||
| PSU spankin je zbrusu nové. Snažil jsem se to na tomto počítači, a zdá se, že funguje dobře .. Hmmm jsem tak bezradný, co je problém |
|
| |||
| |||
| mabye jeho sekačku přejít v případě, nebo s výkonem swith hlavičky na desce možná zkontrolujte jeho Shure všechny připojené přímo tam |