![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, είμαι θέτοντας ένα νέο υπολογιστή μαζί. Είμαι με ένα θέμα αν και όταν προσπαθώ και την μπότα επάνω. Μου την εξουσία και θα ανάψει, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε. Το ίδιο θα τη σειρά του στη συνέχεια πίσω on / off και να κάνει αυτό.
Κάθε ιδέες για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Χάρη στην προηγμένη |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
τροφοδοτικό σου είναι ανεπαρκής. δεν μπορεί να χειριστεί το φορτίο βάζετε σε αυτό. χρειάζεστε για να πάρετε ένα νέο. πιο σημαντική.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Έχω ένα 850watt PSU στο μηχάνημα έτσι δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα ..
Η mobo έχει 24pin κύρια διέξοδο σε αυτό. Το PSU έρχεται με ένα 20PIN, ωστόσο υπάρχει ένα 4pin καλώδιο που μπορώ να συνδέσετε για να γίνει μια 24PIN .. Θα έπρεπε να συνδεθεί σε αυτό, έτσι; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ναι κα πρέπει να u υστέρων ορισμένες προδιαγραφές συστήματος;
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω έτσι ναι.
σε όλες δικαιοσύνη για μένα, δεν έχετε πει τι είδους PSU έχετε πόσο μάλλον την ισχύ ... αλλά τουλάχιστον είχα δίκιο γι 'αυτό είναι ένα πρόβλημα εξουσίας. :) |
|
|
|||
|
|||
|
όταν έχετε δίκιο γι 'αυτό είναι ένα problum PSU;
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
ASUS Maximus Extreme 775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 συναυλίες των DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt VisionTek Radeon HD3870 κάρτα βίντεο |
|
|
|||
|
|||
|
ya δεν του το τροφοδοτικό αλλά θα μπορούσε να είναι ελαττωματική στείλτε το πάρει πίσω ένα νέο 1 και γ εάν η οποία διορθώνει το
|
|
|
|||
|
|||
|
Το PSU είναι spankin ολοκαίνουργια. Το δοκίμασα έξω σε αυτό το PC και φαίνεται να δουλεύει ωραία ..
Hmmm είμαι τόσο ανίδεος για ποιο είναι το πρόβλημα
|
|
|
|||
|
|||
|
mabye η μηχανή διακόπτη του στην υπόθεση ή την εξουσία swith κεφαλίδα για τη μητρική πλακέτα ελέγχου, ενδεχομένως, να κάνει Shure του όλες τις συναφείς εκεί
|