![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm stavljajući novo računalo zajedno. Imam problem ipak našto JA probati i to čizma gore. Ja ga na vlast i to će uključiti, a zatim isključite. To onda će sama vratiti za uključivanje / isključivanje i držati događaj ovaj. Bilo koji ideja na što bi se to moglo? Thanks in advanced |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše napajanje je nedovoljno. ona ne može podnijeti teret ste stavljajući na njega. vam je potrebno da biste dobili novu. snažniji jedan.
| |||
| |||
| Hvala za brz odgovor. Imam 850watt PSU u stroj pa ne mislim da je problem .. Mobo ima 24Pin glavni izlaz na sebi. PSU dolazi s 20Pin, međutim postoji 4pin kabel mogu uključiti kako bi se 24Pin .. Ja bi trebali imati taj čep in, zar ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da u bi trebao moći u post neke naočale sustav?
| |||
| |||
| Vjerujem da na taj način. u svim pravednosti mi, niste rekli kakav PSU imate kamoli snagom ... ali barem sam bio u pravu da ga se moći problem. :) |
|
| |||
| |||
| kad si bio u pravu da ga se PSU problum? |
|
| |||
| |||
| Specifikacije su: ASUS Maximus Extreme LGA775 X38 ATX mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 gigs od DDR3 Ovan OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Video Card |
|
| |||
| |||
| ya its not napajanje, ali to može biti neispravan poslati Internet leđa dobili novi 1 i c ako to popravlja se |
|
| |||
| |||
| PSU spankin je potpuno novi. JA pokušao Internet vanjska strana na ovaj PC i Internet činiti se to funkcionirati prekid .. Hmmm ja sam tako clueless na ono što je problem |
|
| |||
| |||
| mabye svoju kosilicu prebaciti u predmetu ili moć swith header na matičnoj ploči moguće provjeriti da svi povezani Sigurni svoje pravo ima |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Problem | etipjar | General Hardware Chat | 1 | 7. siječanj 2008 15:08 |
| Computer Problem | gretgret | General Hardware Chat | 14 | 27. prosinac 2007 03:26 |
| Zdravo. Možda mi možete pomoći s računalom problem. | Sefiros | Multimedija i kodeci | 1 | 8. prosinac 2007 22:05 |
| Computer Problem | Jase123 | General Hardware Chat | 5 | 27. listopad 2007 04:37 |
| Computer Problem | džungla-bhoy | General Hardware Chat | 13 | 1. rujan 2007 15:39 |
| Thread Tools | |
| |