![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, leteszem egy új számítógépet együtt. Adódtak olyan kérdés, de amikor megpróbálom és csomagtartó ez megjelöl. Én azt a hatalmat, és bekapcsolja, majd kikapcsolja. Nem lesz majd kapcsolja vissza magát a ki-, és is csinálom ezt. Van ötleted, hogy mi lehet ez? Köszönet a fejlett |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A tápegység nem megfelelő. azt nem tudja kezelni a teher Ön helyezze azt. szükséged van egy újat. Egy nagyobb teljesítményű egy.
| |||
| |||
| Kösz a gyors választ. Nekem van egy 850watt tápegység a gépben így nem hiszem, hogy ez a probléma .. A mobo van 24PIN fő értékesíteni azt. A PSU jön-val egy 20Pin, de van egy olyan kábel 4pin tudom csatlakoztatni az, hogy ez egy 24PIN .. Meg kellett volna e dugva, nem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| igen u kellet volna tud u felad némely rendszer specifikációt?
| |||
| |||
| Azt hiszem, hogy igen. az igazság, hogy nekem, nem mondtam, hogy milyen tápegység van nem is beszélve a teljesítmény ... de legalább igazam volt róla, hogy a teljesítmény probléma. :) |
|
| |||
| |||
| mikor voltál jog róla, hogy a tápegység problum? |
|
| |||
| |||
| Specs következők: ASUS Maximus Extreme LGA775 X38 ATX mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 Koncertek a DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Video Card |
|
| |||
| |||
| ya-a nem a tápegység, de lehet hibás küldje vissza kap egy új 1 és c, ha a javítások meg |
|
| |||
| |||
| A PSU is Spankin brand new. Én próbáltam ki ezen a számítógépen, és úgy tűnik, hogy jól működik .. Hmmm I'm so clueless, hogy mi a probléma |
|
| |||
| |||
| mabye, hogy a fűnyíró kapcsolót abban az esetben, vagy a hatalom swith fejléc az alaplapon esetleg ellenőrizzük, hogy minden csatlakoztatott SHURE, hogy ott |