![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm pradėti naują kompiuterį kartu. Turiu klausimą, nors kai aš pabandyti paleisti ją. Aš galią ją ir ji bus įjungti, tada išjungti. Jis bus tada pasukti atgal on / off ir nuolat tai daryti. Bet ką tai galėtų būti minčių? Thanks in Advanced |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| savo elektros energijos tiekimo yra nepakankamas. jis negali susitvarkyti su apkrova jūs pateikėte apie jį. Jums reikia gauti naują. galingesni vieną.
| |||
| |||
| Ačiū už greitą atsakymą. Turiu 850watt PSU į skalbimo mašiną, kad aš nemanau, kad yra problema .. MOBO turi 24pin pagrindinė išėjimo į jį. PSU ateina su 20pin, tačiau yra 4PIN laidą galiu prijungti, kad jis 24pin .. Man reikia šio įjungtas, ar ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip ir turėtų būti galima ir po kai kurių sistemos specifikacijų?
| |||
| |||
| Aš tikiu, kad taip. visų teisingumą mane, tu negali pasakyti, kokios PSU turite jau nekalbant apie galingumo ... bet bent jau man buvo teisus apie tai yra maitinimo problema. :) |
|
| |||
| |||
| kai buvai teisus jis yra PSU problum? |
|
| |||
| |||
| Specifikacijos yra šios: Asus Maximus Extreme LGA775 X38 ATX MOBO Intel Core 2 Quad Q6600 2 Gigs of Ram DDR3 OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Video Card |
|
| |||
| |||
| ya ne savo energijos šaltinio, bet jis gali būti su defektais siųsti ją atgal gauti naujus 1 ir C, jei nustato, kad ji |
|
| |||
| |||
| PSU yra ženklo spankin naujas. Bandžiau jį į šį kompiuterį ir atrodo, kad darbas gerai .. Hmmm I'm so Clueless kokia problema yra |
|
| |||
| |||
| mabye savo pjaunamosios jungiklis atveju arba galios Swith antraštės plokštė galbūt patikrinkite, Shure savo visus susijusius right there |