![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, I'm liekot jaunu datoru kopā. Man ir jautājums tomēr, ja es mēģinātu boot to uz augšu. Es varu to un tas ieslēgtu, tad izslēdziet. Tā būs pēc tam pievērsties atpakaļ / off un tur darīt.
Jebkurš par to, kas tas varētu būt idejas? Thanks in Advanced |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūsu enerģijas piegāde ir nepietiekama. tā nevar rīkoties ar kravu jūs liekot uz tā. nepieciešams, lai saņemtu jaunu. spēcīgāks vienu.
|
|||
|
|||
|
Paldies par ātru atbildi. Man ir 850watt PSU in mašīna, tāpēc es nedomāju, ka ir problēma ..
MOBO ir 24pin galvenais noieta tirgus par to. PSU nāk ar 20pin, tomēr ir 4Pin vadu varu spraudni, lai padarītu to 24pin .. Man vajadzēja šo plugged in, labi? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jā u būtu iespējams u post dažas sistēmas specs?
|
|||
|
|||
|
Es ticu, to jā.
visos godīgumu man neesat pateikt kādu PSU jums nemaz nerunājot jaudas ... bet vismaz man bija taisnība par to ir jaudas problēmu. :) |
|
|
|||
|
|||
|
kad bija jums taisnība ar to psu problum?
|
|
|
|||
|
|||
|
Specs ir:
ASUS Maximus Extreme LGA775 X38 ATX MOBO Intel Core 2 Quad Q6600 2 Gigs of DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Video kartes |
|
|
|||
|
|||
|
ya tā nav barošanas avots, bet tas varētu būt ar trūkumiem sūtīt atpakaļ iegūt jaunu 1 un C, ja tas noteikts tā
|
|
|
|||
|
|||
|
PSU ir zīmols spankin jauns. Es to izmēģināju pārbaudes uz šo PC, un tas, šķiet, darbojas naudas ..
Hmmm es esmu tik clueless, cik problēma ir
|
|
|
|||
|
|||
|
mabye tās pļāvējs slēdzi lietā vai jauda swith header par mātesplati, iespējams, pārbaudiet, lai Shure tās visas saistītas tiesības tur
|