![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm wprowadzenie nowego komputera razem. Mam problem, ale gdy próbuję i zyski ono w górze. I moc je i okaże się, a potem wyłączyć. It'll następnie zwrócić się z powrotem on / off i keep doing this. Wszelkie pomysły co to może być? Dzięki zaawansowanym |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zapas energii jest niewystarczająca. nie może obsłużyć obciążenia jesteś umieszczenie na jej temat. trzeba uzyskać nową. więcej silne.
| |||
| |||
| Dziękujemy za szybką odpowiedź. Mam 850watt PSU w maszynie, więc nie sądzę, że to jest problem .. Mobo ma 24pin główny rynek zbytu na jej temat. Zasilacz jest wyposażony 20pin, jednak istnieje 4Pin kabla można podłączyć do niego 24pin .. I powinien mieć ten podłączony, prawda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yes u can u należy wysłać niektórych specyfikacji systemu?
| |||
| |||
| Wierzę więc tak. w pełni sprawiedliwie mi nie powiedziałeś jakie masz PSU mówiąc moc ... ale przynajmniej miałem rację to jest problem władzy. :) |
|
| |||
| |||
| Kiedy byłeś w prawo na ten temat jest problum psu? |
|
| |||
| |||
| Dane są: ASUS Maximus Extreme 775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 Występy DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt VisionTek Radeon HD3870 Karta graficzna |
|
| |||
| |||
| ya jej nie zasilacz ale to może być uszkodzony odesłać go dostać nowy 1 i C, jeśli ustala ją |
|
| |||
| |||
| Zasilacz jest spankin nowy. Próbowałem ją na tym komputerze i wydaje się działać dobrze .. Hmmm I'm so Clueless na czym polega problem |
|
| |||
| |||
| mabye jej kosiarka przełącznika w przypadku, ani na prawo Swith nagłówek na płycie głównej ewentualnie sprawdzić, Shure jej wszystkie związane tuż |