![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm uvedenie nového počítača spolu. Mám ale problém, keď sa snažím a topánka ono autobus. Ja moc na to a bude možné zapnúť, vypnite. To si potom sám zase späť pre zapnutie / vypnutie a priebežne robiť. Akékoľvek myšlienky na to, čo by to mohlo byť? Vďaka vo vyspelých |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš zdroj je nedostatočné. nemôže zvládnuť záťaž ste uvedenie na to. Potrebujete získať nové. výkonnejší.
| |||
| |||
| Vďaka za rýchlu odpoveď. Mám 850W PSU v počítači, takže ja si nemyslím, že je ten problém .. Mobo má 24Pin hlavné zásuvky na to. PSU prichádza s 20pin, ale tam je 4pin kábel môžem pripojiť, aby bolo 24Pin .. Mal som to zapojená, že jo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| áno, u by si u post niektoré systémové špecifikácie?
| |||
| |||
| Verím, tak áno. vo všetkej úprimnosti ku mne, nepovedal si, aký máte PSU nieto príkonu ... ale aspoň som mal pravdu, že je moc problém. :) |
|
| |||
| |||
| když jsi pravdu, pretože to psovi problue? |
|
| |||
| |||
| Parametre sú: ASUS Maximus Extreme 775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 Gigs DDR3 Ram OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Grafická karta |
|
| |||
| |||
| ya ne jeho napájania, ale môže to byť chybný vráťte ho získať nové 1 a c-li, že stanovuje, že |
|
| |||
| |||
| PSU spankin je celkom nové. Snažil som sa to na tomto počítači, a zdá sa, že funguje dobre .. Hmmm som tak bezradný, čo je problém |
|
| |||
| |||
| maby jeho kosačku prejsť v prípade, alebo s výkonom swith hlavičky na doske možno skontrolujte jeho Shure všetky pripojené priamo tam |