![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи, И'м заједно стављање новог рачунара. Имам питање али када покушам и боот га. Ја га на власт и да ће се укључити, а затим искључите. Онда ћемо се вратити за укључивање / искључивање и држите радиш ово. Било које идеје о томе шта ово би могло бити? Тханкс ин адванцед |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш напајања је неадекватан. не може да обради сте стављањем терета на њему. морате да добијете нови. још једна моћна.
| |||
| |||
| Хвала за брз одговор. Имам 850уатт ЛУП у машину тако да не мислим да је проблем .. Мобо има 24Пин главни утичницу на себи. ЛУП долази са 20Пин, међутим постоји 4пин кабл у прикључак могу да га 24Пин .. Ја би требало да се укључи у ово, зар не? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У да би требало да може у неким порука спецификације система?
| |||
| |||
| Ја верујем да јесте. у свим поштење ми ниси рекао какву ЛУП имате само нека волтаже ... али сам барем био у праву о томе што власт проблема. :) |
|
| |||
| |||
| када су били у праву о томе да се ПСУ проблум? |
|
| |||
| |||
| Спецификације су: Асус Максим Екстремни 775 Кс38 АТКС, Мобо Интел Цоре 2 Куад К6600 2 Свирке ДДР3 РАМ ОЦЗ ГамеКССтреам 850Уатт Висионтек АТИ Радеон ХД3870 видео картица |
|
| |||
| |||
| ыа не своје напајање, али то може да буде неисправан пошаљите га вратим нову и ц 1 и ако да исправке |
|
| |||
| |||
| ЛУП спанкин је сасвим ново. Покушао сам се на овај ПЦ и изгледа да ради добро .. Хммм Ја сам тако Цлуелесс у чему је проблем |
|
| |||
| |||
| мабые своју косилицу прекидач у случају или моћ Суитх заглавља на матичној плочи вероватно проверите да Схуре своје све праву у вези било |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цомпутер Проблем | етипјар | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 7 јануар 2008 15:08 |
| Цомпутер Проблем | гретгрет | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 27 децембар 2007 03:26 |
| Здраво. Можда ми можете помоћи са рачунаром проблем. | Сефирос | Мултимедија и кодеци | 1 | 8 децембар 2007 22:05 |
| Цомпутер Проблем | Јасе123 | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 27 октобар 2007 04:37 |
| Цомпутер Проблем | џунгла-бхоы | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 1 септембар 2007 15:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |