![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, birlikte yeni bir bilgisayar koyarak kulüpler. Ama ne zaman I denemek ve çizme o kadar ben bir sorun yaşıyorum. Ben güç ve açılır, sonra kapatın. Daha sonra kendisini geri çevirmek olacak / kapama ve yapmaya devam. Bu ne olabilecek birisi düşünce? Thanks in ileri |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güç kaynağı yetersiz. bunu üzerine koyarak konum yük idare edemiyorlar. yeni bir tane almak gerekir. daha güçlü biri.
| |||
| |||
| Hızlı cevap için teşekkürler. Ben bu yüzden bu sorunu .. sanmıyorum makine bir 850watt PSU var Mobo üzerinde bir 24pin ana çıkış vardır. PSU bir 20Pin ile gelir, ancak orada ben bunu bir 24pin .. yapmak için fişi bir 4pin kablosunun Bu, değil tıkalı olması gerekir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evet u u bazı sistem özellikleri gönderebilmek gerekir?
| |||
| |||
| yani evet inanıyorum yok. tüm adalet beni için, yalnız Vat PSU ne tür izin var ... ama en azından ben de haklıydı hakkında o varlık bir güç sorunu söylemedi. :) |
|
| |||
| |||
| zaman doğru olan bir psu problum hakkında mi? |
|
| |||
| |||
| Özellikleri şunlardır: ASUS Maximus Extreme X38 ATX LGA775 Anakart Intel Core 2 Quad Q6600 DDR3 Ram 2 Konserler OCZ GameXStream 850Watt Visiontek Radeon HD3870 Video Kartı |
|
| |||
| |||
| ya onun değil güç kaynağı ama tekrar yeni bir 1 ve c olsun göndermek arızalı olabilir eğer bu düzeltmeler |
|
| |||
| |||
| PSU marka Spankin yeni. Bu bilgisayarınıza denedik ve iyi iş gibi görünüyor .. Hmmm I'm so sorunun ne olduğunu için Clueless kulüpler |
|
| |||
| |||
| Anakart üzerindeki durumda veya güç kendi biçme geçiş SWIFT başlık mabye muhtemelen shure onun tüm bağlı orada olmak için kontrol edin |
![]() |
|
| Bookmarks |