![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я ставлю новий комп'ютер разом. У мене виникають проблеми, хоча, коли я намагаюся і завантажитися з нього вгору. Я це сила, і воно включається, то вимикається. Вона буде включати себе назад включення / виключення і продовжувати це робити. Будь-які ідеї про те, що це може бути? Завдяки Розширений |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш джерело живлення є недостатнім. вона не може впоратися з навантаженням Ви поставили на ньому. Вам необхідно отримати новий. на більш потужний.
| |||
| |||
| Спасибі за швидку відповідь. Я 850watt БП в машині, тому я не думаю, що це проблема .. Плат має 24PIN основним виходом на ньому. Блок живлення поставляється з 20PIN, однак існує 4Pin шнура я можу підключити, щоб зробити його 24PIN .. Я повинен був це підключений, чи не так? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так U повинно можете U посаду деякі системні специфікації?
| |||
| |||
| Я вірю, так що так. У всіх справедливість по відношенню до мене, ви не сказали, який блок живлення у вас не кажучи вже про потужність ... але принаймні я був прав, про те, що влада проблему. :) |
|
| |||
| |||
| Коли ви були праві про те, що БП problum? |
|
| |||
| |||
| Специфікації: ASUS Maximus Extreme LGA775 X38 ATX Mobo Intel Core 2 Quad Q6600 2 Концерти пам'яті DDR3 OCZ GameXStream 850Watt VisionTek Radeon HD 3870 відеокарта |
|
| |||
| |||
| Я його не блок живлення, але воно може бути дефектний відправити його назад отримати нові 1 і С, чи допоможе це |
|
| |||
| |||
| Spankin БП нових брендів. Я намагалася його на цьому комп'ютері і здається, що вони працюють добре .. Хммм я так Clueless до того, що проблема |
|
| |||
| |||
| mabye свою косарку перемикач у справі, або влада Swith заголовків на материнській платі можливості перевірити, щоб всі свої Shure пов'язана прямо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерна проблема | etipjar | Генеральний обладнання чат | 1 | 7 січня 2008 15:08 |
| Комп'ютерна проблема | gretgret | Генеральний обладнання чат | 14 | 27 грудня 2007 03:26 |
| Здравствуйте. Може бути, ви можете допомогти мені з комп'ютером проблеми. | Sefiros | Мультимедіа & кодеки | 1 | 8 грудня 2007 22:05 |
| Комп'ютерна проблема | Jase123 | Генеральний обладнання чат | 5 | 27 жовтня 2007 04:37 |
| Комп'ютерна проблема | Джунглі-bhoy | Генеральний обладнання чат | 13 | 1 вересня 2007 15:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |