![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Off the back of my Vista μετά έχει κανείς μια σύσταση για μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υπό £ 100.
| |||
| |||
| £ 100 δεν πρόκειται να φέρω κάτι το ιδιαίτερο. Εννοώ μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ των τεχνικών κάμερες στο φάσμα, ίσως το οπτικό ζουμ είναι ελαφρώς καλύτερη, ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τελευταίο λεπτό παραπάνω, αλλά thats για αυτό. £ 120 περίπου το σήμα αν και τα πράγματα αλλάζουν. Αυτή η κάμερα, για παράδειγμα, είναι πολύ καλό για την τιμή. 10 X Οπτικό Zoom είναι μεγάλη, που παράγουν εικόνες σε 5 Mega pixels. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zoom Digital Camera [5.0MP, Zoom 10xOptical]: Electronics & Photo Οι περισσότερες φωτογραφικές μηχανές στο φάσμα που έχει οπτικό ζουμ 3x της που προφανώς δεν είναι καν κοντά. |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν πολλές μεγάλες κάμερες μπορείτε να αγοράσετε για λιγότερο από 100 κιλά: Για παράδειγμα το samsung digimax s600 ![]() Η Canon PowerShot A530: ![]() Η Fuji FinePix A700 ![]() Και πολλά περισσότερα, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να σας αρέσει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; | blackvioletred | Digital Imaging & Printers | 6 | 4η Μαρ 2009 14:56 |
| Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR | AtWittsEnd | Digital Imaging & Printers | 1 | 28 Νοε 2008 10:39 |
| Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή | Marian M | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:49 |
| Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Νοε 2008 01:01 |
| Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21 Οκτ 2006 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |