![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Off leđa moj vidik post ima itko preporuku za digitalnu kameru ispod 100 £.
| |||
| |||
| £ 100 se ne događa da bi vas nešto posebno. Mislim ima svibanj biti neznatno tehničke razlike između kamere u tom rasponu, možda optički zoom je malo bolje, ili baterije zadnje minute duže, ali taj o tome. oko £ 120 mark stvari ipak promijeniti. Ovaj fotoaparat na primjer, vrlo je dobra za cijenu. 10 x Optical Zoom je super, izradu slika na 5 Mega piksela. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zoom Digital Camera [5.0MP, 10xOptical Zoom]: Elektronika & Foto Većina u tom rasponu fotoaparati imaju optički zoom od 3x, koji očito nije ni blizu. |
|
| |||
| |||
| Postoje mnoge velike kamere možete kupiti za manje od 100 funti: Npr. Samsung digimax s600 ![]() The Canon Powershot A530: ![]() The Fuji Finepix A700 ![]() I još mnogo toga, siguran sam da ćete naći digitalni fotoaparat da će vam se svidjeti |