![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ki a hát az én Vista utáni valaki egy ajánlás, mely a digitális fényképezőgép a 100 £.
| |||
| |||
| £ 100 nem fog kapni semmi különös. Úgy értem, ott lehet némi technikai különbségek kamerák abban a tartományban, lehet, hogy az optikai zoom is valamivel jobb, vagy az akkumulátor élettartamát elmúlt egy perc hosszú, de amit róla. A mintegy 120 £ jel dolgok változás volt. Ez a kamera például nagyon jó az ára. 10 X optikai zoom nagy, termelő képet 5 Mega pixel. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zoom Digital Camera [5.0MP, 10xOptical Zoom]: Electronics & Photo Most, hogy a kamerák tartományban van a 3x optikai zoom, amelyek nyilvánvalóan nem is ér. |
|
| |||
| |||
| Vannak sok nagy kamerák vásárolhat kevesebb mint 100 font: Például a Samsung Digimax S600 ![]() A Canon Powershot A530: ![]() A Fuji FinePix A700 ![]() És még sok minden más, biztos vagyok benne, hogy talál egy digitális fényképezőgép lesz, mint a |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a digitális fényképezőgép vásárolni? | blackvioletred | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 4. március 2009 14:56 |
| Ha veszek egy CANON 450D digitális tükörreflexes fényképezőgép | AtWittsEnd | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 28. november 2008 10:39 |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| A legjobb digitális fényképezőgépek - keres digitális fényképezőgép PC használat | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 21. október 2006 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |