![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כיבוי בגב שלי Vista מישהו לכתוב המלצה על מצלמה דיגיטלית תחת £ 100.
| |||
| |||
| £ 100 הוא לא הולך להביא לך משהו מיוחד. כלומר ייתכנו הבדלים קלים בין המצלמות טכני באותו טווח, אולי הזום האופטי הוא מעט יותר טוב, או את חיי הסוללה האחרון דקה יותר, אבל thats על זה. סביב 120 £ Mark דברים משתנים בכל זאת. זו המצלמה למשל, היא מאוד טובה עבור המחיר. זום אופטי X 10 הוא נהדר, מייצר תמונות ב 5 מגה פיקסל. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 זום מצלמה דיגיטלית [5.0MP, זום 10xOptical]: אלקטרוניקה & תמונה רוב המצלמות שכן יש טווח הזום האופטי של בפיקסלים 3x בו מן הסתם היא אפילו לא קרוב. |
|
| |||
| |||
| יש הרבה מאוד מצלמות אתה יכול לקנות עבור פחות אז 100 פאונד: לדוגמה את digimax Samsung s600 ![]() Powershot A530 של Canon: ![]() ה Fuji Finepix A700 ![]() ועוד הרבה, אני בטוח שאתה תמצא לך מצלמה דיגיטלית ימצא חן בעיניך |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המצלמה הדיגיטלית מה לקנות? | blackvioletred | Digital Imaging & מדפסות | 6 | 4th מרץ 2009 14:56 |
| כדאי לקנות CANON 450d מצלמה דיגיטלית SLR | AtWittsEnd | Digital Imaging & מדפסות | 1 | -28 נובמבר 2008 10:39 |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21st אוקטובר 2006 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |