![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Off mano Vista po nugaros Has anyone skaitmeninio fotoaparato rekomendaciją pagal 100 £.
| |||
| |||
| £ 100 nesiruošia jums nieko ypatingo. Aš tai gali būti šiek tiek techniniai skirtumai tarp kamerų asortimentą, kad, gal optinis priartinimas yra šiek tiek geriau, ar baterija paskutinės minutės ilgiau, bet thats about it. aplink 120 £ ženklo ką nors pakeisti. Tai, pavyzdžiui, vaizdo kameros, labai gera kaina. 10 x optinis priartinimas yra didelis, gaminanti nuotraukas 5 mega pixels. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zoom Digital Camera [5.0MP, 10xOptical Padidinti]: Electronics & Photo Dauguma fotoaparatų tame diapazone yra optinis priartinimas 3x, kurios akivaizdžiai nėra net arti. |
|
| |||
| |||
| Yra daug labai fotoaparatai galite įsigyti už mažiau nei 100 £: Pavyzdžiui Samsung Digimax S600 ![]() Canon Powershot A530: ![]() Fuji Finepix A700 ![]() Ir dar daugiau, aš tikiu, kad rasite skaitmeninio fotoaparato, kad jums patiks |