![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vzadu môj post Vista má niekto odporúčania pre digitálny fotoaparát za 100 libier.
|
|||
|
|||
|
100 libier sa nebude vám niečo špeciálneho. Já myslím, že môže byť ľahké technické rozdiely medzi kamerami v tomto rozmedzí, možno optický zoom je o niečo lepšie, alebo batérie poslednú chvíľu dlhšie, ale to je o tom.
okolo £ 120 známka veci zmeniť hoci. Tento fotoaparát napríklad, je veľmi dobrá cena. 10 x optický zoom, je skvelé, produkujúce obrázky na 5 Mega pixels. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zväčąi Digitálne kamery [5.0MP, 10xOptical Zväčąi]: Elektronika a foto Väčšina fotoaparátov v tejto série majú na 3x optický zoom, ktorý samozrejme nie je ani neplní. |
|
|
|||
|
|||
|
Existuje množstvo skvelej kamery si môžete kúpiť za menej ako 100 libier:
Napríklad Samsung Digimax S600 ![]() Canon Powershot A530: ![]() Na Fuji FinePix A700 ![]() A mnoho ďalších, som si istý, že nájdeme digitálny fotoaparát budete radi |