![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim uzak manzara sonrası arka Kapalı £ 100 altında herkesin bir dijital kamera için bir önerisi var.
| |||
| |||
| £ 100 özel birşeyler almak için gitmiyor. Ben bu aralığında kameralar arasında hafif teknik farklar, belki de optik zoom olabilir demek biraz veya batarya ömrü son bir dakika daha uzun, ama daha iyi bu konuda şu. çevresindeki YTL 120 işareti şeyleri de değiştirebilirsiniz. Örneğin bu kamera, çok fiyat için iyidir. 10 X Optik Zoom, 5 Mega piksel fotoğraf üreten harika. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Zoom Dijital Fotoğraf Makinesi [5.0MP, 10xOptical Yakınlaştır]: Elektronik ve Fotoğraf Bu aralık çoğu kamera 3x hangi hatta kapatmayın açık bir optik zoom var. |
|
| |||
| |||
| Büyük kameraların sizin için az 100 kilo alabilirsiniz sürü vardır: Örneğin Samsung Digimax S600 için ![]() The Canon PowerShot A530: ![]() The Fuji Finepix A700 ![]() Ve daha çok, sizin gibi olacak bir dijital fotoğraf makinesi bulacaksınız eminim |