![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від задньої моєї Vista посаду будь-якого рекомендацію для цифрової камери по 100 фунтів.
| |||
| |||
| £ 100 не буде вам нічого особливого. Я маю на увазі можуть бути незначні технічні розходження між камерами в цьому діапазоні, може бути оптичним зумом трохи краще, або батареї останньої хвилини довше, але Thats про це. близько £ 120 марки, хоча ситуація не зміниться. Ця камера, наприклад, дуже хороший за ціною. 10 кратний оптичний зум великий, виробництво фотографій на 5 мегапікселів. ![]() Amazon.co.uk: Fuji FinePix S5600 Збільшити Digital Camera [5.0MP, 10xOptical Збільшити]: електроніка & Фото Більшість камер в цьому діапазоні є оптичним зумом 3x з яких, очевидно, навіть не близько. |
|
| |||
| |||
| Є багато великих камер можна придбати менш ніж за 100 фунтів: Наприклад, Samsung Digimax S600 ![]() Canon PowerShot A530: ![]() Fuji Finepix A700 ![]() І багато інших, я впевнений, ви знайдете цифрову камеру, вам сподобається |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат купити? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 березня 2009 14:56 |
| Чи повинен я купити Canon 450D цифрова дзеркальна камера | AtWittsEnd | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 листопада 2008 10:39 |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Кращі цифрові камери купити? | Ешлі S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 листопада 2008 01:01 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |