по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Нов хардуер съобщение в Startup?

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти ноември 2007, 17:30
Номер на групата

Здрасти
Само през последната седмица, или така съм бил получавам съобщение ...

Нов хардуер намерени

Това съобщение подсказва ми да инсталирате "Неизвестен" хардуер използва диска, които могат да идват с този хардуер.

АЗ имам никакъв представа какво е това иска да инсталирате.

Въпреки това аз го опитате да преинсталирате някои Leadtek софтуер последната седмица, след като е трудно (запазих получавам съобщение, че библиотеката файла (DLL?) Липсва), когато съм се опитват да използват Leadtek програма (DVD създаване, редактиране и софтуер).

Сега всеки I "обувка горе" да получа "нов хардуер намерени" съобщение.

Има ли някакъв начин мога да разбера какъв хардуер се иска това или просто правят така че не трябва да се затвори (се отървеш от него) го всеки?

Мисли?
Old 9-ти ноември 2007, 17:51
Номер на групата

Аз съм много сигурен, това означава, че едно от парчетата на хардуера в компютъра ви не разполага с шофьор. Тя ще се появи това съобщение за стартиране да насърчаваме да инсталирате драйверите, необходими за да го използвате, затова ви казва да направи това чрез използване на дискове, които могат да идват с хардуера.

Просто трябва да разберете каква част от хардуера и да е, и то пластир с правилния драйвер. Само не забравяйте да се отървете от останките на стария драйвер, преди да инсталирате новата, в противен случай бихте могли да получите още по-лоша проблеми.

Надявам се, че работи, на добър час!

"Ако не можете да ги убедя, обърка ги!"
Old 9-ти ноември 2007, 18:10
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Безсъние View Post
Аз съм много сигурен, това означава, че едно от парчетата на хардуера в компютъра ви не разполага с шофьор. Тя ще се появи това съобщение за стартиране да насърчаваме да инсталирате драйверите, необходими за да го използвате, затова ви казва да направи това чрез използване на дискове, които могат да идват с хардуера.

Просто трябва да разберете каква част от хардуера и да е, и то пластир с правилния драйвер. Само не забравяйте да се отървете от останките на стария драйвер, преди да инсталирате новата, в противен случай бихте могли да получите още по-лоша проблеми.

Надявам се, че работи, на добър час!
Благодаря за отговора.

Я. - това е проблем аз съм като - аз не знам какво хардуер съобщението се отнасят до. Аз наистина не са много на фона на други компютри, отколкото да го използвате редовно и инсталиране на софтуер странно тук и там. Но, като каза, че аз обикновено могат да следват указанията и да се наоколо в "компютърен свят" окей.
Това е добър съвет, за да сте сигурни ли се отървеш от "останките" - Аз бях, че по пътищата.

Има един лесен начин да разберете какъв хардуер съобщението се отнасят до? Ако откриете, че можех да получа диск и пластир на водача - нали?

Още мисли?
Old 9-ти ноември 2007, 18:36
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Kona1984hawaii View Post
Това е добър съвет, за да сте сигурни ли се отървеш от "останките" - Аз бях, че по пътищата.
Така съм си приятел, така и Аз * шейкове главата *

Е, какво е това нещо, Leadtek сте използвали? Аз предполагам, че имаше нещо общо с вашата DVD горелка? Аз не съм много сигурен дали DVD горелки / играчи трябва драйвери, но може би това е виновника.

Вероятно най-добре да публикувате вашата система хардуер, така че може да има добър късмет във вашия компютър.

Old 9-ти ноември 2007, 23:23
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Безсъние View Post
Така съм си приятел, така и Аз * шейкове главата *

Е, какво е това нещо, Leadtek сте използвали? Аз предполагам, че имаше нещо общо с вашата DVD горелка? Аз не съм много сигурен дали DVD горелки / играчи трябва драйвери, но може би това е виновника.

Вероятно най-добре да публикувате вашата система хардуер, така че може да има добър късмет във вашия компютър.
Съжаляваме - Бях далеч от моя компютър за известно време.

Мога ли да публикувате ми система хардуер лесно, без да търси чрез всички мои дискове?
Old 9-ти ноември 2007, 23:41
Номер на групата

Аз не знам точно, ако има начин да правиш ... Вероятно най-добре да използвате само diag функция ... Никога не съм го употребявали преди това ще бъде не помага. Просто намери начин за получаване вашия хардуер и пост тук.

Съжалявам!

Old 10-ти ноември 2007 година, 01:08
Номер на групата

Имам го сортирани изложени благодаря.
Аз погледнах в моята устройството драйвери и имаше проблем с моя PVR софтуер затова деинсталира и тогава инсталирали софтуера. Аз не се получи, че "съобщение" повече, но ми дистанционно управление за телевизора няма да wwork сега GRRRRRRRR!
Аз опитах няколко неща, като за замяна на батериите и unplugging и включване на отдалечени кабела на гърба на моя компютър. Нищо все още.

Аз бях проверил устройство контрольор в свойствата на компютъра ми и той казва, че на работа.
О - Е - Аз мога да живея без дистанционно, но след това отново е вероятно нещо просто и тя трябва да работи.

Всякакви идеи
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc