![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jen za poslední týden nebo tak jsem se zpráva ... O nalezení nového hardwaru Tato zpráva mě přivádí k instalaci "Neznámý" hardware pomocí disky, které by mohly přijít s tímto hardwarem. Nemám tušení, co to je požádal mě, abych nainstalovat. Nicméně jsem to zkusit znovu nainstalovat nějaký software, Leadtek minulý týden poté, co jsem měla potíže (Pořád se zobrazuje zpráva, že soubor knihovny (dll?) Chyběl), kdy jsem se snažil použít program Leadtek (dvd vytváření a úpravy software). Nyní jsem vše "boot up" mi "nalezen nový hardware" zpráva. Existuje nějaký způsob, jak mohu zjistit, jaký hardware je to požádal mě o nebo si jen tak nemám uzavřít (toho zbavit), to vše? Myšlenky? |
|
| |||
| |||
| Jsem si jistá, že to znamená, že jeden z kusů hardwaru v počítači nemá řidiče. To se zobrazí tato zpráva o spuštění povzbudit k instalaci ovladačů povinni používat, to je důvod, proč se dozvíte, jak toho dosáhnout pomocí disky, které by mohly přijít s hardwarem. Stačí zjistit, jaký kus hardwaru je, a to s patch správný ovladač. Jen nezapomeňte správně zbavit zbytků starého řidiče před instalací nového, jinak byste mohli dostat ještě horší problémy. Doufám, že si, jak funguje, good luck!
__________________ "Nemůžete-li se přesvědčit, splést!" |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ya - to je ta potíž jsem s - nevím, jaký hardware je zpráva s odkazem na. I don't really mít hodně pozadí v jiných počítačích, než používat pravidelně a instalace softwaru lichý sem a tam. Ale poté, co prohlásil, že mohu obvykle sledují směrech a obejít v "počítačovém světě" v pořádku. To je dobrá rada, aby se ujistil, zbavím 'zbytky "- jsem se tímto směrem. Existuje jednoduchý způsob, jak zjistit, jaký hardware je zpráva s odkazem na? Pokud jsem zjistila, že jsem se mohl jen získat disk a opravy v ovladači - v pořádku? Další myšlenky? |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() No, co je to za věc, Leadtek, kterou jste používali? Předpokládám, že to mělo něco společného s vaší DVD vypalovačku? Nejsem si úplně jistý, zda DVD vypalovačky / přehrávače potřeby řidičů, ale možná to je viníkem. Asi nejlepší místo vašeho systému hardware, takže můžeme mít štěstí uvnitř počítače.
|
| |||
| |||
| Citace:
Mohu přidávat své hardware systému snadno, aniž by se přes všechny své disky? |
|
| |||
| |||
| Nemám přesně vědět, jestli existuje způsob, jak dělat ... asi nejlepší stačí použít funkci diag ... Nikdy jsem používal dříve, tak budu žádnou pomoc. Jen najít způsob, jak se váš hardware a post sem. Omlouvat se!
|
| |||
| |||
| Mám to vyřeší díky. Podíval jsem se na ovladače a tam byl problém s mojí PVR software, a tak jsem odinstalovat a pak nainstalován software. Nechápu, že "poselství" ještě, ale moje dálkové ovládání pro TV nebude wwork nyní GRRRRRRRR! Snažil jsem se pár věcí, jako je výměně baterií a odpojením a připojením na dálkový kabel v zadní části mého pc. Zatím nic. I've checked správce zařízení ve vlastnostech počítače a je říká, že to funguje. Oh - dobře - nemůžu žít bez dálkového, ale pak zase je to asi něco jednoduchého a měl by fungovat. Jakékoliv myšlenky |