![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μόλις την τελευταία εβδομάδα ή έτσι έχω πάρει το μήνυμα ... Εντοπίστηκε νέο υλικό " Αυτό το μήνυμα που μου ζητάει να εγκαταστήσετε "Unknown" υλικού που χρησιμοποιούν δίσκους που μπορεί να έχουν έρθει με αυτό το υλικό. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό μου ζητάει να εγκαταστήσετε. Ωστόσο έκανα προσπαθήσω να επανεγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό Leadtek την περασμένη εβδομάδα μετά είχα πρόβλημα (Συνέχισα να πάρει ένα μήνυμα ότι το αρχείο της βιβλιοθήκης (DLL;) έλειπε), όταν ήμουν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα Leadtek (δημιουργία dvd / λογισμικό επεξεργασίας). Τώρα τα πάντα εγώ "boot up" θα πάρω το "Εντοπίστηκε νέο υλικό" μήνυμα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθουμε τι υλικό είναι μου ζητάει ή για να είναι ακριβώς γι 'αυτό δεν πρέπει να κλείσει (να απαλλαγούμε από αυτό) είναι έξω τα πάντα; Σκέψεις; |
|
| |||
| |||
| Είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό σημαίνει ότι ένα από τα κομμάτια του υλικού στο εσωτερικό του υπολογιστή σας δεν διαθέτει οδηγό. Θα δείτε αυτό το μήνυμα κατά την εκκίνηση να σας ενθαρρύνουμε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για να το χρησιμοποιήσει, γι 'αυτό σας λέει να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιώντας δίσκους που μπορεί να έχει έρθει με το υλικό. Απλά πρέπει να μάθετε τι κομμάτι του υλικού είναι, και το patch με το σωστό πρόγραμμα οδήγησης. Ακριβώς να είστε βέβαιος να σωστά να απαλλαγούμε από τα απομεινάρια της παλιάς οδήγησης πριν να εγκαταστήσετε το νέο, αλλιώς θα μπορούσατε να πάρετε ακόμη χειρότερα προβλήματα. Hope you get it εργασίας, καλή τύχη!
__________________ "Εάν δεν μπορείτε να τους πείσουμε, μπερδεύουν τους!" |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ya - αυτό είναι το πρόβλημα είμαι έχοντας - δεν ξέρω τι υλικό είναι το μήνυμα που αναφέρεται. Δεν έχω πραγματικά πολύ υπόβαθρο σε υπολογιστές εκτός από το χρησιμοποιεί τακτικά και εγκατάσταση του λογισμικού περίεργο εδώ και εκεί. Αλλά, πέραν τούτου, μπορώ να ακολουθούν συνήθως τις κατευθύνσεις και τα πάρει γύρω στον "κόσμο των υπολογιστών" εντάξει. Αυτό είναι καλές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι μπορώ να απαλλαγούμε από τα κατάλοιπα "- έχω αυτόν τον δρόμο. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μάθετε τι υλικό είναι το μήνυμα που αναφέρεστε; Αν θεωρώ ότι έξω θα μπορούσα να πάρω μόνο το δίσκο και έμπλαστρο στον οδηγό - έτσι; Περισσότερα σκέψεις;; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Λοιπόν, τι ήταν αυτό το πράγμα Leadtek χρησιμοποιούσατε; Υποθέτω ότι είχε κάτι να κάνει με DVD burner σας; Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν DVD burners / παίκτες πρέπει οδηγούς, αλλά ίσως είναι ο ένοχος. Μάλλον καλύτερο να δημοσιεύσετε το υλικό του συστήματός σας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μια καλή τύχη στο εσωτερικό του υπολογιστή σας.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορώ μετά το υλικό το σύστημά μου δεν αναζητούν εύκολα με όλους τους δίσκους μου; |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω ακριβώς, αν υπάρχει ένας τρόπος για να γίνει ... ίσως καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μόνο το diag λειτουργία ... Δεν έχω χρησιμοποιήσει πριν γι 'αυτό δεν θα πρέπει να βοηθήσει. Απλά βρείτε έναν τρόπο να πάρει το υλικό σας και μετά πάλι εδώ. Συγγνώμη!
|
| |||
| |||
| Πήρα διευθετηθεί ευχαριστώ. Κοίταξα τους οδηγούς συσκευών μου και υπήρχε ένα πρόβλημα με το λογισμικό PVR μου έτσι απεγκατασταθεί και στη συνέχεια εγκατασταθεί το λογισμικό. Δεν παίρνω ότι "μήνυμα" πια, αλλά τηλεχειριστήριο μου για την τηλεόραση δεν θα wwork τώρα GRRRRRRRR! Έχω δοκιμάσει μερικά πράγματα, όπως την αντικατάσταση των μπαταριών και αποσυνδέοντας και συνδέοντας στο απομακρυσμένο καλώδιο στο πίσω μέρος του pc μου. Τίποτα δεν έχει ακόμα. Έχω ελεγχθεί ο υπεύθυνος συσκευή στις ιδιότητες του υπολογιστή μου και λέει ότι λειτουργεί. Ω - καλά - μπορώ να ζήσω δεν το απομακρυσμένο, αλλά πάλι είναι πιθανώς κάτι απλό και θα πρέπει να λειτουργεί. Κάθε ιδέες |