![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Samo u posljednjih tjedan dana ili tako Ive 'bio uzimajući poruka ... Pronašao novi hardver Ova poruka potiču me da instalira "Nepoznato" hardver koristeći svibanj diskova koji su došli s ovim hardverom. Nemam pojma što je to od mene traži da se instalira. Ipak sam pokušati ponovo instalirati neki softver Leadtek prošlog tjedna nakon što sam bio nevolje (ja čuvao dobivam poruku da datoteku biblioteku (dll?) Je nestalo) kad mi je bilo pokušaja da koristite Leadtek program (dvd stvaranje / uređivanje softver). Sada sve sam "boot up" I get "novi hardver pronašao" poruka. Ima li bilo koji način mogu saznati što je hardver, tražeći me o ili jednostavno učiniti tako da ne moram da se zatvori (dobili osloboditi od Internet) to sve? Thoughts? |
|
| |||
| |||
| Im 'ljepušan siguran to znači da je jedan od komada hardvera u roku od vaše računalo nema vozača. To će pokazati ovu poruku o pokretanju kako bi vas potakli da instalirate upravljačke programe potrebne za to koristiti, to je razlog zašto ga obavještava Vas da to učinite pomoću diskova koji svibanj imati dođite s hardverom. Vi samo trebate saznati što komad hardvera je i patch it up s točnim vozača. Samo budite sigurni da pravilno odstraniti ostatke stare driver prije instalacije nove jedan, inače bi mogla dobiti još gore probleme. Nadam se da vam se radi, sretno!
__________________ "Ako se ne možete uvjeriti ih, zbuniti ih!" |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ya - to je nevolja što sam - ne znam šta hardverom poruka odnosi na. JA dont 'stvarno imati puno pozadini računala na drugo nego ga redovito koristite i instaliranje softvera ak tu i tamo. Ali, nakon što je rekao da, ja se obično slijedite upute i kretati se u "svijet računala", u redu. To je dobar savjet kako bi bili sigurni da se oslobode od "ostataka" - sam da se dolje cestom. Postoji li jednostavan način da saznate šta hardverom poruka odnosi na? Ako sam to doznali JA mogao pravedan dobiti disk i zakrpe u vozača - zar ne? Više misli? |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Pa, šta je ovo stvar koju su Leadtek koristite? JA pretpostaviti je nešto učiniti sa svojim DVD burner? Nisam baš siguran da li plamenika DVD / igrači trebaju drivere, ali možda je to krivac. Vjerojatno najbolje za postavljanje vašeg sustava hardveru, tako da mogu imati puno sreće unutar vašeg računala.
|
| |||
| |||
| Quote:
Mogu li postavljati moj sistem hardver jednostavno bez gleda kroz sve moje diskove? |
|
| |||
| |||
| Ja ne znam točno, ako postoji način da se radi ... vjerojatno najbolje da jednostavno koristiti diag funkciji ... Nikad nisam uzimao pa sam ga prije nego što će biti ne pomaze. Dovoljno je pronaći način dobivanja vašem hardveru i post nazad ovdje. Žao mi je!
|
| |||
| |||
| JA je dobio Internet vanjska sortirane hvala. Gledam kod mene device drivere i nije bilo problema sa mojim PVR softver pa sam deinstaliran i onda instalirali softver. Ja ne bi da se "poruka" više, ali moj daljinski upravljač za TV neće wwork sada GRRRRRRRR! Pokušao sam nekoliko stvari kao što su baterije i zamjenjujući unplugging i plugging u daljinski kabel na stražnjoj strani moj pc. Ništa još. I've checked uređaj kontroler na svojstva My Computer i ona kaže da je u funkciji. Oh - dobro - Ne mogu živjeti bez daljinskog, a opet to je vjerojatno nešto jednostavno i to bi trebalo raditi. Bilo koji ideja |