kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Új hardver üzenet indításkor?

Reply

Téma eszközök
Old November 9, 2007, 17:30
Donor Group

Default Új hardver üzenet indításkor?

Szia
Csak az elmúlt hét múlva óta jönnek az üzenetet ...

Új hardver

Ezt az üzenetet kéri meg a telepíthető "Ismeretlen" hardver használó lemezek is megvan ez a hardver.

Fogalmam sincs, mi ez kérdezés én-hoz felszerel.

Ugyanakkor tudtam meg, hogy újra egy Leadtek szoftvert a múlt héten azután, hogy sikerül-ben (I tartott szerzés egy üzenetet, hogy egy könyvtár file (dll?) Hiányzott) mikor megpróbálja használni a Leadtek programot (dvd létrehozása / szerkesztő szoftver).

Most Everytime I "boot up" kapok az "Új hardver" üzenet.

Van-e mód arra, hogy megtudja, milyen hardver-a 'kérdezés nekem, vagy csak teszi, szóval én nem zárja be (megszabadulni it) ki minden alkalommal?

Thoughts?
Old November 9, 2007, 17:51
Donor Group

Biztos vagyok benne, ez azt jelenti, hogy az egyik darabot a hardver a számítógép nem rendelkezik a vezető. It will show this message induláskor, hogy ösztönözze, hogy az illesztőprogramok telepítéséhez szükséges a használata, ezért azt nem mondja, hogy ezt használja lemezek is megvan a hardver.

Csak azt kell kideríteni, milyen hardverekkel van, és folt fel a megfelelő driver. Csak légy biztos, hogy megfelelő módon megszabadulni a maradványai a régi driver telepítése előtt az újat, egyébként is kaphat még rosszabb a problémákat.

Hope you get it working, sok sikert!

"Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!"
Old November 9, 2007, 18:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Álmatlanság View Post
Biztos vagyok benne, ez azt jelenti, hogy az egyik darabot a hardver a számítógép nem rendelkezik a vezető. It will show this message induláskor, hogy ösztönözze, hogy az illesztőprogramok telepítéséhez szükséges a használata, ezért azt nem mondja, hogy ezt használja lemezek is megvan a hardver.

Csak azt kell kideríteni, milyen hardverekkel van, és folt fel a megfelelő driver. Csak légy biztos, hogy megfelelő módon megszabadulni a maradványai a régi driver telepítése előtt az újat, egyébként is kaphat még rosszabb a problémákat.

Hope you get it working, sok sikert!
Köszi a választ.

Ya - Az a baj, hogy én vagyok az - nem tudom, milyen hardver az üzenet utal. Nem igazán sok háttérrel rendelkező számítógépek más mint használ rendszeresen és telepíti a szoftvert nem igaz itt-ott. De, miután azt mondta, hogy én általában a következő irányok és kap körül a "Computer World" oké.
Ez jó tanács, hogy biztos, hogy megszabaduljon a "maradványokat" - Én már azon az úton.

Van egy egyszerű módja, hogy megtudja, milyen hardver az üzenet utal? Ha úgy találom, hogy ki tudtam csak kap a lemezt, és tapaszt a vezető számára - igaz?

Több gondolat??
Old November 9, 2007, 18:36
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Ez jó tanács, hogy biztos, hogy megszabaduljon a "maradványokat" - Én már azon az úton.
Én is a barátom, így tettem * rázza a fejét *

Nos, mi volt ez a Leadtek dolog, amit használtál? Feltételezem, hogy volt valami köze a DVD-író? Nem vagyok egészen biztos abban, hogy DVD-írók / lejátszók szükséges meghajtókat, de talán ez a bűnös.

Talán a legjobb, tegye a rendszer hardver, így lehet egy jó szerencse számítógép belsejében.

Old November 9, 2007, 23:23
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Álmatlanság View Post
Én is a barátom, így tettem * rázza a fejét *

Nos, mi volt ez a Leadtek dolog, amit használtál? Feltételezem, hogy volt valami köze a DVD-író? Nem vagyok egészen biztos abban, hogy DVD-írók / lejátszók szükséges meghajtókat, de talán ez a bűnös.

Talán a legjobb, tegye a rendszer hardver, így lehet egy jó szerencse számítógép belsejében.
Sajnáljuk - Ott voltam távol az én pc egy ideig.

Küldhetek-m rendszer hardver egyszerűen nem nézett végig saját lemezeket?
Old November 9, 2007, 23:41
Donor Group

Én nem tudom pontosan, ha van egy út-ból csinálás ... talán a legjobb, hogy csak használ a diag funkció ... Még soha nem használtam úgyhogy nem lehet segíteni. Csak találd meg, hogy eljussanak a hardver és utáni vissza.

Sajnálat!

Old November 10, 2007, 01:08
Donor Group

Megvan rendezni köszönet.
Néztem én az eszközmeghajtók és ott volt egy probléma az én PVR szoftvert így eltávolítása, majd telepíteni a szoftvert. Nem értem, hogy az "üzenet" többet, de a távirányító a tv nem wwork most GRRRRRRRR!
Én már próbáltam egy pár dolgot, mint a helyére az elemeket, és kihúzásával, és dugulás a távoli kábelt a hátsó m pc. Még semmi.

Ive 'kockás a készülék vezérlő tulajdonságainál a számítógépről, és azt mondja, hogy működik.
Ó - jól - Nem tudok élni anélkül, hogy a távoli, de aztán megint az valószínűleg valami egyszerű és működnie kell.

Any ideas
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Eltávolítás Hardver biztonságos Hibaüzenet Bubba Általános fémáru Chat 5 30. május 2009 15:07
Startup Application Help - Beszúr egy. Exe fájl, így a Windows indításakor Sasstraliss A Windows operációs rendszerek 1 4. május 2009 09:52
Indítópult Üzenet stefanooh6 Vírus, kémprogram és biztonság 1 15. november 2008 18:27
Hibaüzenet bekapcsoláskor deedee68 Vírus, kémprogram és biztonság 1 14. Szeptember 2008 08:34
NTLDR hiányzik üzenet indításkor julez A Windows operációs rendszerek 3 6. május 2008 04:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.