![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Csak az elmúlt hét múlva óta jönnek az üzenetet ... Új hardver Ezt az üzenetet kéri meg a telepíthető "Ismeretlen" hardver használó lemezek is megvan ez a hardver. Fogalmam sincs, mi ez kérdezés én-hoz felszerel. Ugyanakkor tudtam meg, hogy újra egy Leadtek szoftvert a múlt héten azután, hogy sikerül-ben (I tartott szerzés egy üzenetet, hogy egy könyvtár file (dll?) Hiányzott) mikor megpróbálja használni a Leadtek programot (dvd létrehozása / szerkesztő szoftver). Most Everytime I "boot up" kapok az "Új hardver" üzenet. Van-e mód arra, hogy megtudja, milyen hardver-a 'kérdezés nekem, vagy csak teszi, szóval én nem zárja be (megszabadulni it) ki minden alkalommal? Thoughts? |
|
| |||
| |||
| Biztos vagyok benne, ez azt jelenti, hogy az egyik darabot a hardver a számítógép nem rendelkezik a vezető. It will show this message induláskor, hogy ösztönözze, hogy az illesztőprogramok telepítéséhez szükséges a használata, ezért azt nem mondja, hogy ezt használja lemezek is megvan a hardver. Csak azt kell kideríteni, milyen hardverekkel van, és folt fel a megfelelő driver. Csak légy biztos, hogy megfelelő módon megszabadulni a maradványai a régi driver telepítése előtt az újat, egyébként is kaphat még rosszabb a problémákat. Hope you get it working, sok sikert!
__________________ "Ha nem sikerül meggyőzni őket, megzavarhatja őket!" |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ya - Az a baj, hogy én vagyok az - nem tudom, milyen hardver az üzenet utal. Nem igazán sok háttérrel rendelkező számítógépek más mint használ rendszeresen és telepíti a szoftvert nem igaz itt-ott. De, miután azt mondta, hogy én általában a következő irányok és kap körül a "Computer World" oké. Ez jó tanács, hogy biztos, hogy megszabaduljon a "maradványokat" - Én már azon az úton. Van egy egyszerű módja, hogy megtudja, milyen hardver az üzenet utal? Ha úgy találom, hogy ki tudtam csak kap a lemezt, és tapaszt a vezető számára - igaz? Több gondolat?? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Nos, mi volt ez a Leadtek dolog, amit használtál? Feltételezem, hogy volt valami köze a DVD-író? Nem vagyok egészen biztos abban, hogy DVD-írók / lejátszók szükséges meghajtókat, de talán ez a bűnös. Talán a legjobb, tegye a rendszer hardver, így lehet egy jó szerencse számítógép belsejében.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Küldhetek-m rendszer hardver egyszerűen nem nézett végig saját lemezeket? |
|
| |||
| |||
| Én nem tudom pontosan, ha van egy út-ból csinálás ... talán a legjobb, hogy csak használ a diag funkció ... Még soha nem használtam úgyhogy nem lehet segíteni. Csak találd meg, hogy eljussanak a hardver és utáni vissza. Sajnálat!
|
| |||
| |||
| Megvan rendezni köszönet. Néztem én az eszközmeghajtók és ott volt egy probléma az én PVR szoftvert így eltávolítása, majd telepíteni a szoftvert. Nem értem, hogy az "üzenet" többet, de a távirányító a tv nem wwork most GRRRRRRRR! Én már próbáltam egy pár dolgot, mint a helyére az elemeket, és kihúzásával, és dugulás a távoli kábelt a hátsó m pc. Még semmi. Ive 'kockás a készülék vezérlő tulajdonságainál a számítógépről, és azt mondja, hogy működik. Ó - jól - Nem tudok élni anélkül, hogy a távoli, de aztán megint az valószínűleg valami egyszerű és működnie kell. Any ideas |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Eltávolítás Hardver biztonságos Hibaüzenet | Bubba | Általános fémáru Chat | 5 | 30. május 2009 15:07 |
| Startup Application Help - Beszúr egy. Exe fájl, így a Windows indításakor | Sasstraliss | A Windows operációs rendszerek | 1 | 4. május 2009 09:52 |
| Indítópult Üzenet | stefanooh6 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 15. november 2008 18:27 |
| Hibaüzenet bekapcsoláskor | deedee68 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 14. Szeptember 2008 08:34 |
| NTLDR hiányzik üzenet indításkor | julez | A Windows operációs rendszerek | 3 | 6. május 2008 04:30 |
| Téma eszközök | |
| |