![]() |
|
| |||
| |||
| הי רק בשבוע האחרון או כך אני מקבל את ההודעה ... מצא חומרה חדשה הודעה זו ומבקש לי להתקין "לא ידוע" דיסקים חומרה באמצעות שאולי לבוא עם חומרה זו. אין לי מושג מה זה מבקש ממני להתקין. עם זאת אני לא מנסה להתקין מחדש את התוכנה כמה כרטיס מסך בשבוע שעבר אחרי שאני מתקשה (אני כל הזמן מקבל את ההודעה הבאה קובץ ספריה (DLL?) היה חסר) כאשר אני מנסה להשתמש בתוכנית כרטיס מסך (יצירת DVD / תוכנת עריכת). עכשיו, בכל פעם אני "אתחול למעלה" אני מקבל את החומרה "חדש נמצא" המסר. האם יש דרך שאני יכול לגלות מה החומרה זה שואל אותי על או פשוט לעשות את זה אז אני לא צריך לסגור (להיפטר ממנו) אותו בכל פעם? מחשבות? |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח שזה אומר כי אחת מפיסות של חומרה בתוך המחשב אין הנהג. היא תציג הודעה זו על ההפעלה לעודד אותך להתקין את מנהלי ההתקנים הנדרשים כדי להשתמש בו, בגלל זה זה אומר לך לעשות את זה באמצעות דיסקים שאולי לבוא עם החומרה. אתה רק צריך לברר מה רכיב חומרה זה, ואת התיקון אותו עם הנהג הנכון. רק כדי להיות בטוח שצריך להיפטר שרידיו של הנהג הישן לפני התקנת אחד חדש, אחרת אתה יכול לקבל בעיות אפילו יותר גרוע. מקווה שאתה מבין את זה עובד, מזל טוב!
__________________ "אם אתה לא יכול לשכנע אותם, לבלבל אותם!" |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יה - זו הצרה שיש לי - אני לא יודע מה חומרת המסר הוא מתכוון. אני לא באמת יש לי הרבה רקע במחשבים אחרים מאשר להשתמש בו בקביעות, וכדי להתקין את התוכנה מוזר פה ושם. אבל, אמר כי, אני יכול בדרך כלל ההוראות ולקבל סביב העולם "המחשב" בסדר. זו עצה טובה כדי לוודא שאני להיפטר משאריות ה ' "- אני כבר בדרך הזאת. האם יש דרך קלה לגלות מה החומרה את ההודעה הוא מתכוון? אם אני אמצא את זה אני יכול רק לקבל את הדיסק של התיקון הנהג - נכון? עוד מחשבות?? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ובכן, מה היה הדבר הזה כרטיס מסך השתמשת? אני מניח שזה היה משהו לעשות עם צורב DVD שלך? אני לא בדיוק בטוח אם צורבי DVD / שחקנים צריכים הנהגים, אבל אולי זה הפושע. כנראה הטוב ביותר לפרסם חומרה במערכת שלך, כדי שנוכל יש מזל טוב בתוך המחשב.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם אני יכול להוסיף חומרה המערכת שלי בקלות בלי להסתכל דרך כל הדיסקים שלי? |
|
| |||
| |||
| אני לא בדיוק יודע אם יש דרך לעשות ... כנראה הכי טוב פשוט להשתמש בפונקציה diag ... מעולם לא השתמשתי לפני זה אז אני לא לעזור. רק למצוא דרך להשיג החומרה שלך לכתוב כאן. מצטער!
|
| |||
| |||
| יש לי את זה מיינו תודה. הסתכלתי על מנהלי התקן שלי היתה בעיה עם תוכנת PVR שלי אז אני להסיר ולאחר מכן להתקין את התוכנה. אני לא מקבל את ההודעה "" יותר, אבל השלט שלי בטלוויזיה לא wwork עכשיו GRRRRRRRR! ניסיתי כמה דברים כמו להחליף את הסוללות ואת ניתוק כבל חיבור מרחוק בחלק האחורי של המחשב שלי. שום דבר עדיין. בדקתי את בקר התקן את המאפיינים של המחשב שלי זה אומר שזה עובד. הו - טוב - אני יכול לחיות בלי רחוק, אבל אז שוב זה כנראה משהו פשוט זה צריך לעבוד. כל הרעיונות |