mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

New Hardware Pranešimas Paleidus?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 9, 2007, 17:30
Donorų grupės

Labas
Tik per paskutinę savaitę, arba tiek, I've been getting žinutė ...

New Hardware rasti

Šis pranešimas verčia mane įdiegti "Nežinomas" aparatūros diskeliuose, kad gali ateiti su šia įranga.

Net neįsivaizduoju, ką tai prašo manęs įdiegti.

Tačiau aš pabandyti iš naujo įdiegti kai Leadtek įranga praeitą savaitę, kai buvau problemų (aš nuolat gauti pranešimą, kad failą bibliotekos (DLL?) Trūko), kai buvo bandoma naudoti Leadtek programa (DVD kūrimo / redagavimo programinė įranga).

Dabar everytime I "įkrauti" Gaunu "Naujos techninės found" message.

Ar yra koks nors būdas sužinoti, kokią įrangą tai prašome apie mane arba tiesiog padaryti taip, aš neturiu uždaryti (atsikratyti), tai iš Everytime?

Mintis?
Old Lapkritis 9, 2007, 17:51
Donorų grupės

Esu tikras, tai reiškia, kad viena iš aparatūros vienetų per jūsų kompiuteryje nėra vairuotojo. Jis bus rodomas paleidžiant šį pranešimą skatinti diegti tvarkykles reikia juo naudotis, tai kodėl jis jums pasakys, kad tai padaryti naudojant diskus, kad gali ateiti su įranga.

Jums tik reikia sužinoti techninės įrangos jis yra, ir pleistras jį su tinkamą tvarkyklę. Tiesiog įsitikinkite, kad tinkamai atsikratyti senų vairuotojo liekanų prieš įdiegiant naują, kitaip galite gauti net blogiau problemų.

Hope you get it working, good luck!

"Jei negali įtikinti juos, painioja juos!"
Old Lapkritis 9, 2007, 18:10
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Nemiga View Post
Esu tikras, tai reiškia, kad viena iš aparatūros vienetų per jūsų kompiuteryje nėra vairuotojo. Jis bus rodomas paleidžiant šį pranešimą skatinti diegti tvarkykles reikia juo naudotis, tai kodėl jis jums pasakys, kad tai padaryti naudojant diskus, kad gali ateiti su įranga.

Jums tik reikia sužinoti techninės įrangos jis yra, ir pleistras jį su tinkamą tvarkyklę. Tiesiog įsitikinkite, kad tinkamai atsikratyti senų vairuotojo liekanų prieš įdiegiant naują, kitaip galite gauti net blogiau problemų.

Hope you get it working, good luck!
Ačiū už atsakymą.

Ya - tai problemų Turiu - I don't know what aparatūros žinutę mini. I don't really turėti fono Kompiuteriai kitos partijos, nei naudojant jį reguliariai ir įdiegti programinę įrangą keistai čia ir ten. Bet, sako, kad aš dažniausiai galima sekti nurodymus ir gauti maždaug į "Computer World" Gerai.
Tai naudingų patarimų ir įsitikinti, ar atsikratyti "likučiai" - aš šiuo keliu.

Ar yra paprastas būdas sužinoti, kas aparatūros pranešimą omenyje? Jei rasiu, kad iš I could just get disko ir pleistro vairuotojas - ne?

Daugiau minčių?
Old Lapkritis 9, 2007, 18:36
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Tai naudingų patarimų ir įsitikinti, ar atsikratyti "likučiai" - aš šiuo keliu.
Taigi aš mano draugas, todėl aš * ardo galva *

Na, kas buvo šio Leadtek ką jūs naudojatės? Manau, ji turėjo kažką daryti su savo DVD įrašymo įrenginys? Aš negaliu tiksliai pasakyti, ar DVD įrašymo įrenginiai / žaidėjų reikia vairuotojams, bet galbūt jis yra kaltininkas.

Turbūt geriausiai po jūsų sistemos aparatinę įrangą, todėl galime turėti Sėkmės viduje kompiuterio.

Old Lapkritis 9, 2007, 23:23
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Nemiga View Post
Taigi aš mano draugas, todėl aš * ardo galva *

Na, kas buvo šio Leadtek ką jūs naudojatės? Manau, ji turėjo kažką daryti su savo DVD įrašymo įrenginys? Aš negaliu tiksliai pasakyti, ar DVD įrašymo įrenginiai / žaidėjų reikia vairuotojams, bet galbūt jis yra kaltininkas.

Turbūt geriausiai po jūsų sistemos aparatinę įrangą, todėl galime turėti Sėkmės viduje kompiuterio.
Atsiprašau - buvau toli nuo mano pc for awhile.

Ar galiu į pranešimą įtraukti Mano aparatine įranga lengvai be ieškau per visus savo diskus?
Old Lapkritis 9, 2007, 23:41
Donorų grupės

Nemanau tiksliai žinoti, jei yra padaryti ką taip ... turbūt geriausia tiesiog naudokite diagnostikos funkciją ... Aš niekada vartoti jį prieš tai būsiu ne padėti. Tiesiog raskite gauti jūsų aparatinė būdu ir post back here.

Atsiprašau!

Old Lapkritis 10, 2007, 01:08
Donorų grupės

I got it sorted out ačiū.
Aš mačiau per savo įrenginių tvarkykles ir ten buvo problemų su mano PVR programinė įranga, todėl aš pašalinta ir tada įdiegti programinę įrangą. I don't get kad "žinutė" nebėra, bet mano remote control for tv nebus wwork dabar GRRRRRRRR!
Aš išbandžiau keletą dalykų, kaip pakeisti baterijas ir išjungiant ir prijungiant nuotolinio kabelio į savo kompiuterį atgal. Dar nieko.

Aš patikrino prietaiso valdiklį į "My Computer" savybių ir ji sako, kad darbo.
Oh - gerai - galiu gyventi be nuotolinio, o tada vėl jis tikriausiai kažką paprasto ir jis turėtų veikti.

Any ideas
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.