mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

New Hardware Message At Startup?

Reply

Thread Tools
Old 9 novembris 2007, 17:30
Donors Group

Čau
Tieši pagājušajā nedēļā, vai arī tā es esmu kļūst ziņojums ...

New Hardware atrasts

Šī ziņa liek man uzstādīt Apzīmējums "nav zināms" aparatūru, izmantojot disketes, kas var nākt ar šo aparatūru.

Man nav ne jausmas, ko tas lūdz man instalēt.

Taču es tomēr mēģināt pārinstalēt dažus LEADTEK programmatūras pagājušajā nedēļā pēc tam, kad es biju neizdodas (es tur kļūst atziņa, ka bibliotēkas failu (dll?) Trūka), kad man mēģināja izmantot LEADTEK programma (dvd radot / rediģēšanas programmatūra).

Now everytime I "boot up" man "jaunās aparatūras found" ziņu.

Vai ir kāds veids, kā es varu uzzināt kādi hardware tas jautā man par to, vai vienkārši padarīt tā, lai man nav tuvu (atbrīvoties no tā) it out everytime?

Domas?
Old 9 novembris 2007, 17:51
Donors Group

Esmu diezgan pārliecināts, ka tas nozīmē, ka viens no aparatūras vienības jūsu dators nav vadītāja. Tas parādīs šo ziņu starta mudināt instalēt vadītājiem jāizmanto tā, ka tāpēc tas liek jums izdarīt, izmantojot disketes, kas var nākt ar aparatūru.

Jums vienkārši vajag uzzināt aparatūras tā ir, un ielāpu to ar pareizo draiveri. Atcerieties, ka pienācīgi tikt vaļā no vecā vadītāja paliekas Pirms instalējat jaunu, citādi jūs varat saņemt vēl sliktāk problēmas.

Ceru, ka jums tā strādā, lai jums veicas!

"Ja jūs nevarat pārliecināt viņus, uzskatīt tos!"
Old 9 novembris 2007, 18:10
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Bezmiegs View Post
Esmu diezgan pārliecināts, ka tas nozīmē, ka viens no aparatūras vienības jūsu dators nav vadītāja. Tas parādīs šo ziņu starta mudināt instalēt vadītājiem jāizmanto tā, ka tāpēc tas liek jums izdarīt, izmantojot disketes, kas var nākt ar aparatūru.

Jums vienkārši vajag uzzināt aparatūras tā ir, un ielāpu to ar pareizo draiveri. Atcerieties, ka pienācīgi tikt vaļā no vecā vadītāja paliekas Pirms instalējat jaunu, citādi jūs varat saņemt vēl sliktāk problēmas.

Ceru, ka jums tā strādā, lai jums veicas!
Paldies par atbildi.

Ya - tas nepatikšanas Man ir - es nezinu, ko aparatūra ziņojums atsaucas. Man nav īsti ir daudz fons datoros, izņemot to lietot regulāri un uzstādīšanu nepāra programmatūras šeit un tur. Bet, teica, ka es parasti var sekot virzienos un saņemt pa "datoru pasaulē" labi.
Tas ir labs padoms, lai pārliecinātos, man vaļā "atlikumi" - es esmu bijis paredzēts, ka ceļa.

Vai ir viegls veids, kā uzzināt, kāda aparatūra ziņa atsaucas uz? Ja es uzzinātu, ka no es varētu tikai iegūt disku un plāksteri vadītājs - labi?

Vairāk domas?
Old 9 novembris 2007, 18:36
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Kona1984hawaii View Post
Tas ir labs padoms, lai pārliecinātos, man vaļā "atlikumi" - es esmu bijis paredzēts, ka ceļa.
Tātad es esmu, mans draugs, tāpēc esmu * pakrata galvu *

Nu, kādi bija šī LEADTEK lieta, ko jūs izmantojāt? Es pieņemu, ka kaut ko darīt ar savu DVD rakstītājs? Es neesmu pilnīgi pārliecināts, vai DVD degļi / dalībnieku atšķirīgās vajadzības vadītājiem, bet varbūt tas vaininieks.

Iespējams, vislabāk pēc jūsu sistēmas aparatūru, lai mēs varētu būt labs veiksmi datora iekšpusē.

Old 9 novembris 2007, 23:23
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Bezmiegs View Post
Tātad es esmu, mans draugs, tāpēc esmu * pakrata galvu *

Nu, kādi bija šī LEADTEK lieta, ko jūs izmantojāt? Es pieņemu, ka kaut ko darīt ar savu DVD rakstītājs? Es neesmu pilnīgi pārliecināts, vai DVD degļi / dalībnieku atšķirīgās vajadzības vadītājiem, bet varbūt tas vaininieks.

Iespējams, vislabāk pēc jūsu sistēmas aparatūru, lai mēs varētu būt labs veiksmi datora iekšpusē.
Sorry - biju prom no mana pc awhile.

Can I post my sistēmas aparatūras viegli, neskatoties ar visu manu disku?
Old 9 novembris 2007, 23:41
Donors Group

Man nav precīzi zināt, vai ir veids, kā to izdarīt ... varbūt labāk vienkārši izmantot diagnostikas funkcija ... Es nekad neesmu to izmantoja līdz šim, lai es ne palīdzēt. Vienkārši atrast veidu, kā iegūt jūsu aparatūru un pasta atpakaļ šeit.

Atvainojiet!

Old Novembris 10, 2007, 01:08
Donors Group

Man ir sakārtoti thanks.
Es paskatījos manu ierīču draiverus un tur bija problēmas ar manu PVR programmatūru, tāpēc es atinstalēt un tad instalēta programmatūra. I don't get, ka "ziņojums" vairs, bet mana tālvadības pults, tv netiks wwork tagad GRRRRRRRR!
Es esmu mēģinājis dažas lietas, piemēram, aizstājot baterijas un unplugging un tapām tālvadības kabeli atpakaļ manu pc. Nekas vēl.

Esmu jāpārbauda ierīce, kontrolieri par MY COMPUTER īpašību un saka, ka tā darbojas.
Oh - labi - es nevaru dzīvot bez tālvadības, bet tad atkal tas ir iespējams, kaut kas vienkāršs un tai ir jāstrādā.

Any ideas
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.