![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Len v poslednom týždni alebo tak, som sa už správy ... Nový hardvér nalezen Táto správa ma vyzve na inštaláciu "Neznámy" hardware pomocou disky, ktoré môžu mať prísť s týmto hardvérom. Nemám potuchy, čo to je požiadala, aby som nainštalovať. Napriek tomu som skúsiť preinštalovať niektoré Leadtek softvér minulý týždeň potom, čo som sa s problémami (I priebežne dostáva správu, že súbor knižnice (dll?) Bola chýba), keď som sa pokúsil použiť Leadtek program (dvd vytvárania / editácie softvér). Teraz som vždy "naběhnout" já mám "nájdený nový hardware" správy. Existuje nejaký spôsob, ako môžem zistiť, aký hardvér je to požiadala ma o alebo len aby si to nemám zatvoriť (zbaviť ju) to vždy? Myšlienky? |
|
| |||
| |||
| Som si istá, že to znamená, že jeden z kusov hardvéru vo vašom počítači nie je vodič. Bude zobraziť túto správu o spustenie podporiť inštaláciu ovládača povinný používať, je to, prečo sa vám to urobiť pomocou disky, ktoré môžu mať prísť s hardvérom. Stačí, aby zistili, čo kus hardware je, a oprava sa s správny ovládač. Len nezabudnite správne zbaviť zvyšky starého vodiča pred inštaláciou nového, inak by ste mohli dostať aj horšie problémy. Dúfam, že vám to pracuje, veľa šťastia!
__________________ "Nemôžete-li sa presvedčiť, pomýliť!" |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ya - to je problém jsem s - Neviem, aký hardvér je správa s odkazom na. Nemám naozaj veľa pozadia v iných počítačoch, ako používate pravidelne a inštalácia software odd sem a tam. Ale potom, čo povedal, že môžem sledovať zvyčajne trasu a vyhnúť sa v "Computer World" v poriadku. To je dobrá rada, aby sa presvedčil som sa zbaviť 'pozostatky "- Bol som si, že cestná doprava. Existuje jednoduchý spôsob, ako zistiť, aký hardvér je správa s odkazom na? Keď som zistila, že som sa mohol dostať na disk a opravy v ovladači - v poriadku? Ďalšie myšlienky? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() No, čo bol tento Leadtek čo ste používali? Predpokladám, že mal niečo robiť so svojim DVD? Nejsem úplne istá, či DVD napaľovačky / prehrávača potrebu vodičov, ale možno je to vinníka. Asi najlepšie na post svojho systému, hardware, tak môžeme mať šťastie vo vnútri vášho počítača.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Môžem po mojom systému, hardware ľahko bez prečítaní všetkých mojich disky? |
|
| |||
| |||
| Nemám presne vedieť, či existuje spôsob, ako robiť ... Pravdepodobne najlepšie stačí použiť funkciu diag ... Nikdy som použil pred tak uvidíme sa bez pomoci. Stačí nájsť cestu, ako sa váš hardvér a post tady. Ospravedlňovať sa!
|
| |||
| |||
| Mám to řazený ven vďaka. Podívala jsem se na moje ovládača a tam bol problém s mojím PVR softvér, tak som odinstaloval a potom nainštalovaný softvér. Neželám si, že "správy" sa už, ale môj diaľkové ovládanie pre TV nebude wwork teraz GRRRRRRRR! Pokúsil som sa pár vecí, ako je nahradenie batérie a odpojením a pripojením na vzdialený kábel v zadnej časti počítača. Zatiaľ nič. I've kontroluje prístroj radič vo vlastnostiach počítača a hovorí, že to funguje. Oh - dobre - Nemôžem žiť bez vzdialené, ale potom zase je to asi niečo jednoduché a mal by fungovať. Akékoľvek myšlienky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bezpečne odobrať hardware Chyba | Bubba | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 30. máj 2009 15:07 |
| Spúšťanie aplikácií - Vložiť. Exe súboru tak, že bude štarte s oknami | Sasstraliss | Operačné systémy Windows | 1 | 4. mája 2009 09:52 |
| Spustenie Správa | stefanooh6 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 15. novembra 2008 18:27 |
| Chybové hlásenie pri štarte | deedee68 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 14. September 2008 08:34 |
| NTLDR chýba správa o spustenie | julez | Operačné systémy Windows | 3 | 6. mája 2008 04:30 |
| Thread Tools | |
| |