мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Неу Хардуаре Порука при покретању?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Мар 2007, 17:30
Донаторска Група

Default Неу Хардуаре Порука при покретању?

Бок
Само у последњих недељу дана сам био добијам поруку ...

Пронашао нови хардвер

Ова порука ми упутства за инсталацију "Непозната" хардвера коришћењем дискова који су можда дошли са хардвером.

Немам појма шта је ово мене тражи да инсталирате.

Ипак сам покушати поново да инсталирате неки софтвер за Леадтек прошле недеље након што сам има проблема (држао сам добијам поруку да је библиотека (ДЛЛ)? Је нестало) када сам покушавао да користите Леадтек програма (ДВД креирање / уређивање софтвер).

Ноу еверытиме ми "покрене" сам се "нашао нови хардвер" поруку.

Да ли постоји било који начин могу сазнати шта је то хардверски ме питате о томе, или само то чине тако да не морате да затворите (отараси га) га еверытиме?

Тхоугхтс?
Old 9. Мар 2007, 17:51
Донаторска Група

Им 'згодан сигуран то значи да је један од комада хардвера у рачунару нема возача. То ће показати ову поруку приликом покретања програма да Вам саветујемо да инсталирате драјвере треба да је користите, зато се говори да урадите помоћу дискова који могу да долазе са хардвером.

Потребно је само да сазнате шта комад хардвера је, а она ознака са одговарајући управљачки програм. Само будите сигурни да сте исправно отараси остатака старих драјвера пре него што инсталирате нови, у супротном можете да добијете још горе проблеме.

Надам се да се то ради, сретно!

"Ако се не можете уверити их, збунити их!"
Old 9. Мар 2007, 18:10
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Несаница View Post
Им 'згодан сигуран то значи да је један од комада хардвера у рачунару нема возача. То ће показати ову поруку приликом покретања програма да Вам саветујемо да инсталирате драјвере треба да је користите, зато се говори да урадите помоћу дискова који могу да долазе са хардвером.

Потребно је само да сазнате шта комад хардвера је, а она ознака са одговарајући управљачки програм. Само будите сигурни да сте исправно отараси остатака старих драјвера пре него што инсталирате нови, у супротном можете да добијете још горе проблеме.

Надам се да се то ради, сретно!
Хвала за одговор.

Ыа - то је проблем Имам - не знам шта хардвера се односе на поруке. Не стварно има пуно позадине на рацунарима у другим него што је редовно коришћење и инсталирање софтвера ак ту и тамо. Али, пошто је рекао да, обично може да прати упутства и кретати се у "свету компјутера" ок.
То је добар савет да се уверите да се отарасим "остатака" - Ја сам био доле том путу.

Да ли постоји једноставан начин да сазнате шта хардвера порука се односи на? Ако нађем да се сам могао да добијем диск и закрпе у возача - зар не?

Више мисли?
Old 9. Мар 2007, 18:36
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Кона1984хауаии View Post
То је добар савет да се уверите да се отарасим "остатака" - Ја сам био доле том путу.
Тако сам и ја мој пријатељ, тако сам и ја тресе главом * *

Па, шта је то ствар Леадтек сте користили? Претпостављам да има несто да урадите са вашим ДВД резач? Нисам баш сигуран да ли ДВД-горионици / играчи треба драјвере, али можда је кривац.

Вероватно најбоље да шаљете ваш хардвер систем, тако да можемо да имамо среће унутар вашег рачунара.

Old 9. Мар 2007, 23:23
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Несаница View Post
Тако сам и ја мој пријатељ, тако сам и ја тресе главом * *

Па, шта је то ствар Леадтек сте користили? Претпостављам да има несто да урадите са вашим ДВД резач? Нисам баш сигуран да ли ДВД-горионици / играчи треба драјвере, али можда је кривац.

Вероватно најбоље да шаљете ваш хардвер систем, тако да можемо да имамо среће унутар вашег рачунара.
Жао нам је - сам је далеко од мог рачунара за неко време.

Могу ли слати мој хардверски систем једноставно не гледа кроз све моје дискове?
Old 9. Мар 2007, 23:41
Донаторска Група

Ја не знам тачно да ли постоји начин да радиш ... вероватно најбоље да једноставно користите функцију диаг ... Никада нисам то користио пре, тако да ћу бити помоћи. Само пронаћи начин да се хардвер и пост овамо.

Жао ми је!

Old 10. Мар 2007, 01:08
Донаторска Група

Добио сам је измислили хвала.
Погледао сам на мој апарат и возача је проблем са мојим ПВР софтвером тако да сам деинсталирати а затим инсталирали софтвер. И дон'т гет то "порука" више, али мој даљински управљач за ТВ неће сада ууорк ГРРРРРРРР!
Пробао сам пар ствари попут замене батерије и унплуггинг и прикључивање даљинског кабла у леђа мој пц. Ништа још.

Сте проверили сам уређај контролер у особине Мы Цомпутер и казе да ради.
Ох - добро - могу да живим без даљинског, а опет то је вероватно нешто једноставно и то треба да раде.

Било који идеја
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц