![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Geçen hafta Sadece veya dolayısıyla mesaj alma oldum ... Yeni Donanım bulundu Bu mesaj kurmak için bana sorar "" Bilinmeyen Bu donanım ile gelip Mayıs donanım kullanarak diskleri. Bunu yüklemek için bana ne istiyor hiçbir fikrim yok. Sonra sorun yaşadığınız oldu Ancak Geçen hafta bazı Leadtek yazılımı yeniden deneyin yaptı (Bir mesajı bir kütüphane dosyası (vb) elde eksik) Ben Leadtek programı kullanmak için çalıştığını (/ düzenleme yazılımı yaratma) DVD tutulacak. Şimdi her şey I "boot kadar" Ben "yeni donanım almak" mesajı buldum. (Elde of it) kurtulmak de her şey var ben bu konuda ya da sadece ben yakın yoksa bunu yapmak isteyen ne donanım bulmak bir yolu var mı? Düşünce? |
|
| |||
| |||
| Ben oldukça bu bir donanım parçaları bilgisayarınızda bir sürücü yok demektir eminim. Bu sürücüler kullanmak için gerekli kurmak için teşvik etmek için, o yüzden de o donanımın birlikte olabilir diskler kullanarak bunu yapmak söyler's başlangıçta bu mesajı gösterir. Sadece bu donanım ne parça bulmak gerekir ve doğru sürücü ile birlikte bu yama. Sadece düzgün elde önce yeni yüklemelisin eski sürücünün kalıntılarını kurtulun, aksi takdirde daha kötü sorunlar alabilirsiniz emin olun. Umarım bu, iyi şanslar elde!
__________________ "Eğer onları ikna edemez onları karıştırmayın!" |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ya - Bu sorun ben çekiyorum's - Ben donanım mesajı ne atıfta olduğunu bilmiyorum. Gerçekten düzenli olarak kullanırken daha bilgisayarlar dışında arka planda bir sürü yok ve burada ve tek yazılım yüklemeden. Ancak, bu, genellikle yönergeleri izleyin ve çevresinde "bilgisayar dünya" tamam almak söyledi sahip. Ben 'kalıntıları kurtulun "- Bu yolda oldum almak emin olun Bu iyi bir öneri. Orada donanım mesajı ne atıfta bulmak kolay bir yolu var mı? Eğer bu çıkışı sadece disk ve yama sürücü olarak alabilir - doğru mu? Diğer düşünceler? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Peki, ne kullanarak bu Leadtek şey neydi? Ben bu DVD yazıcı ile ilgili bir şey olduğunu tahmin? Ben tam olsun DVD brülörleri / oyuncular sürücüleri gerekiyor, ama emin değilim belki de bu suçlu's. Muhtemelen en iyi, bu nedenle bilgisayarınızın içinde iyi bir şans olabilir sistem donanım postalayabilirsiniz.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kolayca tüm diskleri gözden geçirdikten olmadan benim sistem donanım gönderebilir miyim? |
|
| |||
| |||
| Varsa yapmanın bir yolu vardır ben tam olarak bilmiyorum ... Muhtemelen en iyi sadece Diag fonksiyonu kullanabilmek için ... Daha önce ben hiç yardımcı olacak kullanıldığı hiç. Sadece donanım almanın bir yolunu bulmak ve buraya geri gönderin. Üzgünüm!
|
| |||
| |||
| Ben teşekkür dışında düzenlenmiş var. Ben aygıt sürücüleri ve baktım orada bir sorun benim PVR yazılım ile ve kaldırdıktan sonra yazılımı yüklü bu yüzden oldu. Ben "artık, ama" mesajı alamadım TV için uzaktan kumanda şimdi GRRRRRRRR wwork not! Ben pil değiştirme ve prizden çekilmesi ve bilgisayar arka uzaktan kablo bağlantısı gibi birkaç şey denedim. Hiçbir şey yok. Ben MY Bilgisayar özelliklerindeki aygıt denetleyicisi kontrol ettik ve bu çalıştığını söyledi. Oh - iyi - Ben uzak olmayan, ancak daha sonra tekrar muhtemelen şey basit yaşamak ve çalışmak gerekir. Herhangi bir fikir |