менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Нове обладнання повідомлення при запуску?

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 листопада 2007, 17:30
Донор групи

Default Нове обладнання повідомлення при запуску?

Привіт
Просто в останні тижні або близько того я отримував повідомлення ...

Знайдено нове обладнання

Це повідомлення змушує мене установка "Невідомий" апаратного використанні дисків, які можуть прийти з цим обладнанням.

Я поняття не маю, що це мені потрібно встановити.

Однак я намагався перевстановити програмне забезпечення Leadtek минулого тижня після того, як я з працею (Я все отримую повідомлення, що файл бібліотеки (DLL?) Не вистачає), коли я намагався використовувати програму Leadtek (DVD створення / редагування).

Тепер кожен раз я "завантаження" Я отримую "Виявлено новий пристрій" повідомлення.

Чи можна як я можу дізнатися, яке обладнання він запитував мене про або просто зробити так, щоб я не закривати (позбавитися від неї) його кожного разу?

Думки?
Old 9 листопада 2007, 17:51
Донор групи

Я цілком впевнений, це означає, що одна з частин апаратного у вашому комп'ютері не встановлений драйвер. Він буде показувати це повідомлення при запуску, щоб спонукати вас встановити драйвери, необхідні для його використовувати, тому він говорить вам, щоб зробити це за допомогою дисків, які можуть прийти з апаратними засобами.

Вам просто потрібно з'ясувати, що частина устаткування вона є, і виправлення його з правильного драйвера. Тільки переконайтеся, що правильно позбутися від залишків старих драйверів перед встановленням нової, інакше ви можете отримати ще гірше проблем.

Надії ви отримаєте його роботи, удачі!

"Якщо ви не можете переконати їх, змішувати їх!
Old 9 листопада 2007, 18:10
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Безсоння View Post
Я цілком впевнений, це означає, що одна з частин апаратного у вашому комп'ютері не встановлений драйвер. Він буде показувати це повідомлення при запуску, щоб спонукати вас встановити драйвери, необхідні для його використовувати, тому він говорить вам, щоб зробити це за допомогою дисків, які можуть прийти з апаратними засобами.

Вам просто потрібно з'ясувати, що частина устаткування вона є, і виправлення його з правильного драйвера. Тільки переконайтеся, що правильно позбутися від залишків старих драйверів перед встановленням нової, інакше ви можете отримати ще гірше проблем.

Надії ви отримаєте його роботи, удачі!
Спасибо за ответ.

Я - ось у чому біда в мене - я не знаю, яке обладнання повідомлення має на увазі. Я дійсно не дуже багато фону в комп'ютерах, крім використання його регулярно і встановлення програмного забезпечення непарної тут і там. Але, сказавши це, я, як правило, дотримуйтесь інструкцій і обійти в "Комп'ютерний Світ" Окей.
Це хороший рада, щоб переконатися, що я можу позбутися 'залишки "- я по цій дорозі.

Є простий спосіб дізнатися, яке обладнання повідомлення має на увазі? Якщо я дізнаюся, що я міг просто отримати диск і виправлень у драйвері - правильно?

Подробнее думки?
Old 9 листопада 2007, 18:36
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Kona1984hawaii View Post
Це хороший рада, щоб переконатися, що я можу позбутися 'залишки "- я по цій дорозі.
І в мене, мій друг, то й я * хитає головою *

Ну, що ж це за річ Leadtek ви використовуєте? Я вважаю, це було щось робити з DVD Burner? Я не зовсім впевнений в тому, DVD пальники / гравцям потрібні драйвери, а може бути, це злочинець.

Напевно, краще, щоб залишити система обладнання, так що ми можемо мати удачі у вашому комп'ютері.

Old 9 листопада 2007, 23:23
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Безсоння View Post
І в мене, мій друг, то й я * хитає головою *

Ну, що ж це за річ Leadtek ви використовуєте? Я вважаю, це було щось робити з DVD Burner? Я не зовсім впевнений в тому, DVD пальники / гравцям потрібні драйвери, а може бути, це злочинець.

Напевно, краще, щоб залишити система обладнання, так що ми можемо мати удачі у вашому комп'ютері.
Вибачте - я був від мого ПК на деякий час.

Чи можу я відправити мою систему апаратних легко, не дивлячись на всіх моїх дисків?
Old 9 листопада 2007, 23:41
Донор групи

Я точно не знаю, чи є спосіб зробити ... ймовірно, краще просто використовувати функцію Рис ... Я ніколи не використовував його до тому я не буду допомагати. Просто знайдіть спосіб отримання настройок апаратних засобів і пост сюди.

Вибачте!

Old 10 листопада 2007, 01:08
Донор групи

Я з'ясовував це спасибі.
Я подивився на свої драйвери пристроїв і виникла проблема з моїм PVR програмне тому я вилучив, а потім встановили програмне забезпечення. Я не отримую, що "повідомлення" більше, але моя дистанційного керування для телевізора не буде wwork зараз GRRRRRRRR!
Я намагався кілька речей, як замінити батареї і відключення та підключення вилучених кабелів в задній частині мого комп'ютера. Ще нічого.

Я перевірив пристрій контролера у властивостях мого комп'ютера і він говорить, що він працює.
Так - добре - я можу жити без віддалених, але потім знову, напевно, щось просте, і воно має працювати.

Будь-які ідеї
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.