![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета
Имам била обновяване като луд този последно време, след това нещата се мисленето му не добро и Не знам какво да се разрешат, за да бъдем честни. Аз havnt ли представа, защото там винаги е нещо, което ме притеснява, след като получи стоката, винаги съм оплакват за нещо ![]() Моят текущата CPU / gpu е Q6600 & HD4850 Имам всичките си пари, записани извънреден труд и аз съм вече на мислене става с друга комбинация. Това е, което съм мислене на Първи Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 & За CPU, съм заклещен между E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Да yous мисля, че ще си струва, докато се движат от текущата ми комбо за тази карта и един от тези процесори? Аз вече гледам към ъпгрейд, така че мога да играя Arma II на макс настройки Мога да края цялата тази модернизация и иди всички посочени по I7 и може би GTX295, но това е начин, по моя бюджет ![]() В HD4850 аз имам само няколко месеца и АЗ didnt Наистина виждам много разлика между 9600GT имах и това HD4850 имам сега, но добре знаеше, че нейната цел да бъде бързо, отколкото 9800GTX оставяйки всички показатели от тази игра Мъдрият видях никаква разлика от тях, но в пейка тестове можете да видите огромния т.нар предимство. Am притеснен облицовам получавам 260GTX тогава откриете, че тя isn't всеки по-добър от HD4850 В CPU Имам Q6600, въпреки че тя може да OC по-добър от Q8200, на Q8200 е много по-нови технологии, с преработка до 45nm, която би малко ме се, че един, може би най-Q8400 би по-добре. Тогава може би Q9300 / 4 Quad, би могла да бъде един добър избор? Единственият двубой ядрото ще си помисля да се е E8500, но това ще бъде като крачка назад от моя Q6600? За съжаление за дълъг пост, надявам някой може да ми се има предвид, защото аз арго Давам по този С уважение Моята система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Добре процесора е добре колега, че графична карта изглежда добре какво мислиш да правиш с него игрални HI MID малък обхват? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Търся да тече Arma II на макс настройки или много близо до него. Смятате ли, че Q6600 е ОК Аз да се опитате да го първо, и ако тя се занимава и че може дори не е нужно това ъпгрейд.Много изкушат да отида за по-новите Quad на 9300 все пак Intel да знаем как да се объркат хората ![]() наздравици |
|
| |||
| |||
| Ей ozzie пич, и няма проблем за отговор BUD добре с какво мога да видя процесора и останалата част от вашата система е абсолютно чисто да тече ArmaII за макс настройки, но бих reccommened си закупите този следната графична карта, с моя опит на следните карти х мост 2 при PCI-E е всичко, което трябва да пуснете HD игри> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Имам следната карта (еднократна) в моя компютър и текущи cod4 всички на макс, без забавяне или загуба на FPS. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Hehe ![]() Картата Имам банкомат е HD4850 и си мислех, че за промяна на GTX260, си мисля, че трябва или просто да HD4850 COD4 няма проблем с FPS, но Arma II е мощен тежки за CPU / gpu Аз като HD4850, но не съм става уау! ако ти знаеш какво имам предвид. Нейната борят в FSX твърде |
|
| |||
| |||
| Хмм Ако е stuggling АТМ можете да опитате 2 от тях на два пъти по-мост двойка, тези са доста добри карти ми приятел за цената, но аз DONT HD дивеч, така че ако наистина искате да получите Макс графика на вашата машина, която трябва по-скъпи карти мост. Надявам се, че са някакъв вид помощ Ozzie добър час! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това ще бъде още евтино начин да стигнем до една и съща точка ![]() Въпреки това, другите си PCI-E слота е само 4x и 8x, мисля, че ще означава само едно HD4850 ще се работи на 4 или 8, и на другите по 16x. Мисля, че при ръчно, ако не се възползват от 2-ри PCI-E слот тогава 16x слот ще станат 4 или 8, както и, така двоен удар LOL. Много ви благодарим оглед Berty & добре дошли Компютърна сок! Много благодаря |
|
| |||
| |||
| Да мога да видя проблема сега ozzie, добре тогава, ако имате само 1x16 слот тогава аз ще дойда с продажба на текущата карта или воденето го пощади, и след това си купя един по-добър повече Топ края графична карта. |
|
| |||
| |||
| Да човек Нейната гледам по този начин anyhows, Е GTX260 е.Надявам се тя да тече малко по-добро и всички са щастливи достатъчно в това. Имам евтин вид HD4850, така може би този защо не съм виждам пълния си потенциал ![]() с уважение |
|
| |||
| |||
| Havent Имаш ATI един часа пич? |