menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nový hardware - Aktualizace Jako Crazy

Reply

Thread Nástroje
Old 25. června 2009, 10:39
Dárce Skupina

Default Nový hardware - Aktualizace Jako Crazy

Ahoj kluci

Byl jsem jako šílený modernizace této poslední chvíli, jak se věci pak jeho myšlení není dobré a já dont vědět, co se usadit na to být upřímný. I havnt mám vodítko, protože se zde stále něco, co mi vadí, když si položky, nadávání jsem vždy o něco

Můj současný CPU / GPU je Q6600 & HD4850

Mám všechny mé přesčasy haléře zachránil a já teď myslím na probíhající s jiným combo.

To je to, co jsem přemýšlel, jak se

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

& Pro cpu, jsem uvízl v mezi E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

Do yous myslím, že by stálo za to za jízdy z mých současných combo na tuto kartu a jeden z těchto procesorů?

Am hlavně hledá upgradovat tak, že můžu hrát ArmA II na max nastavení

Mohl jsem to všechno konec modernizace a jít všichni ven na I7 a možná GTX295, ale to je cesta přes můj rozpočet

Na HD4850 jsem měl jen pár měsíců a já didnt opravdu vidět velký rozdíl mezi 9600GT jsem měl, a to i HD4850 mít hned, ale jeho dobře věděl, že by měl být rychlejší než 9800GTX odchodu všech měřítek z této hry moudrý i vidět žádný rozdíl od nich, ale ve zkušebním vidíte obrovský tzv. výhodu.

Jsem strach zapouzdřit dostat i 260GTX pak zjistíte, že to isnt lepší než HD4850

CPU mám Q6600, i když to může OC lepší než Q8200, Q8200 je mnohem novější technologie zpracování na 45nm, který by trochu mimo mě, že jednou, možná Q8400 bude lepší. Pak možná Q9300 / 4 Quad, by mohla být dobrou volbou?

Jedinou duel základní myslím, jak dostat se na E8500, ale že by se přijetím krokem zpět od mého Q6600?

Omlouváme se za dlouhý příspěvek, naděje někdo může mou mysl až cos i cant Dávám o tomto

Pozdravy

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 25. června 2009, 10:51
Dárce Skupina

Ok procesoru je v pohodě kámo, že grafická karta vypadá dobře, co máš v plánu dělat herní HI MID LOW rozsahu?
Old 25. června 2009, 10:56
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal mrberty View Post
Ok procesoru je v pohodě kámo, že grafická karta vypadá dobře, co máš v plánu dělat herní HI MID LOW rozsahu?
Berty Ahoj, díky za odpověď

Hledám spustit ArmA II na max nastavení nebo velmi blízko k němu. Myslíte si, že Q6600 je ok I může zkusit to první, a pokud to zvládá dobře i možná ani potřebovat upgrade.

Velmi lákavé jít za novější Quad je 9300 tak jako tak

Intel si vědět, jak zmást lidi

na zdraví
Old 25. června 2009, 11:28
Dárce Skupina

Ozzie Hej kámo, a žádný problém o odpověď bud i s tím, co vidím váš procesor a zbytek svého systému, je naprosto jemné spustit ArmaII NA max. nastavení, ale já bych reccommened, že jste po zakoupení této grafické karty, se svou zkušeností následující kartu x 2 v Mostu PCI-E je vše, co potřebujete pro spuštění HD hraní> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mám tyto karty (single) v mém PC a spuštění CoD4 vše na max bez zpomalit nebo ztráta FPS.
Old 25. června 2009, 11:41
Dárce Skupina

Citace:
Ozzie Hej kámo, a žádný problém o odpověď bud i s tím, co vidím váš procesor a zbytek svého systému, je naprosto jemné spustit ArmaII NA max. nastavení, ale já bych reccommened, že jste po zakoupení této grafické karty, se svou zkušeností následující kartu x 2 v Mostu PCI-E je vše, co potřebujete pro spuštění HD hraní> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mám tyto karty (single) v mém PC a spuštění CoD4 vše na max bez zpomalit nebo ztráta FPS.

Hehe

Kartu jsem atm je HD4850 a přemýšlel, že měnící se GTX260, myslím, že bych tě měla, nebo jen udržet HD4850

CoD4 žádný problém s fps, ale ArmA II je mocný těžké na CPU / GPU

Dělám jako HD4850, ale já nejdu wow! pokud ano vím, co chci říct. Jeho pachtění ve FSX příliš
Old 25. června 2009, 11:52
Dárce Skupina

Hmm Pokud je stuggling atm můžete vyzkoušet 2 z nich na mostě dvakrát dvojice To jsou docela dobré karty můj přítel, ale za cenu I dont HD hra takže pokud jste opravdu chtěli dostat Max grafiku z vašeho stroje budete potřebovat dražší karty přemostěný. Doufám, že jsem byl nějakou pomoc Ozzie štěstí!
Old 25. června 2009, 12:08
Dárce Skupina

Citace:
Hmm Pokud je stuggling atm můžete vyzkoušet 2 z nich na mostě dvakrát dvojice To jsou docela dobré karty můj přítel, ale za cenu I dont HD hra takže pokud jste opravdu chtěli dostat Max grafiku z vašeho stroje budete potřebovat dražší karty přemostěný. Doufám, že jsem byl nějakou pomoc Ozzie štěstí!
Jo, HD4850s dohromady by to trik příliš To by bylo ještě levnější způsob, jak se dostat na stejné místo

Nicméně, my ostatní PCI-E slot je jen 4x nebo 8x, myslím, že by znamenalo pouze jednu HD4850 by být spuštěn na 4 nebo 8 a druhý na 16x. Myslím, že jsem viděl v manuálu, i když využívají 2. slot PCI-E 16x slot, pak bude stát 4 nebo 8, stejně tak dvojí úder lol.

Moc vážíme Vašeho názoru Berty & vítejte na počítačové Juice!

Děkuji
Old 25. června 2009, 12:10
Dárce Skupina

Jo vidím váš problém hned ozzie, a pak, pokud máte pouze 1x16 slotu pak jsem šla s prodejem aktuální kartou nebo držení za náhradní, a pak koupit lepší více Začátek konce grafické karty.
Old 25. června 2009, 12:35
Dárce Skupina

Jo člověk Jeho pohledu tak anyhows, GTX260 Tak to je.

Doufám, že je v rozporu se maličko lepší a al být šťastný dost na to. Mám levný způsob HD4850 tak to je možná důvod, proč jsem nevidíte svůj plný potenciál

pozdravy
Old 25. června 2009, 12:48
Dárce Skupina

Havent máš ATI jedna kámo?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.