μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

New Hardware - Αναβάθμιση Όπως Crazy

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Ιουν 2009, 10:39
Ομάδα Δωρητών

Default New Hardware - Αναβάθμιση Όπως Crazy

Γεια σας παιδιά

Έχω την αναβάθμιση σαν τρελός, ενώ αυτό το τελευταίο, να τα πράγματα τότε δεν σκέψης i dont καλή και γνωρίζουν τι πρέπει να εγκατασταθούν για να είμαστε ειλικρινείς. I havnt έχεις ιδέα, γιατί υπάρχει πάντα κάτι που με ενοχλεί, αφού έχω το σημείο, είμαι πάντα bitching για κάτι

Το σημερινό cpu / gpu είναι Q6600 & HD4850

Έχω όλες μου τις υπερωρίες πέννες αποθηκευτούν μέχρι και τώρα θα με σκέφτεται άλλο combo.

Αυτό είναι ό, τι σκέφτομαι για να

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

& Για τη CPU, είμαι κολλήσει στο μεταξύ E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

Να yous πιστεύω ότι θα άξιζε να κινείται, ενώ από την σημερινή μου κάρτα combo σε αυτό και ένας από αυτούς τους επεξεργαστές;

Am αναζητούν κυρίως για την αναβάθμιση έτσι ώστε να μπορεί να παίξει Arma ΙΙ ρυθμίσεις για max

Θα μπορούσα τέλος αναβάθμιση και όλα αυτά πάνε όλα πραγματοποιούνται σε μια I7 και ίσως GTX295, όμως, ότι είναι πολύ πάνω από τον προϋπολογισμό μου

Η HD4850 έχω μόνο λίγους μήνες και πραγματικά i didn't δείτε μεγάλη διαφορά μεταξύ της 9600GT και είχα αυτή την HD4850 που έχω τώρα, ακόμη και γνωρίζοντας ότι το να είναι η ταχύτερη από μια 9800GTX αφήνοντας όλα τα σημεία αναφοράς από αυτό, το παιχνίδι i σοφός δεν δει διαφορά από αυτούς, αλλά στον πάγκο δοκιμών, μπορείτε να δείτε μια τεράστια λεγόμενο πλεονέκτημα.

Εγκλείω σε θήκη ανησυχούν Am I get 260GTX τότε βρίσκουν ότι isn't οποιοδήποτε καλύτερη από μια HD4850

Η cpu έχω τον Q6600 παρόλο που μπορεί καλύτερα από το OC Q8200, ο Q8200 είναι πολύ νεότερο τεχνολογίας με την επεξεργασία σε 45nm που κάπως θα με βάλετε στα ανοικτά ότι ένα, ίσως το καλύτερο θα Q8400. Τότε, ίσως το Q9300 / 4 Quad, θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή;

Η μόνη μονομαχία πυρήνα, θα σκεφτείτε να είναι ο E8500, αλλά ότι θα είναι ένα βήμα πίσω από τη δική μου Q6600;

Λυπούμαστε για καιρό μετά, ελπίζω κάποιος μπορεί να κάνει το μυαλό μου μέχρι cos θ επίκλισης i δώσει σε αυτό το

Χαιρετισμοί

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 25 Ιουν 2009, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Ok σας mate CPU είναι εντάξει, ότι κάρτα γραφικών φαίνεται καλό τι σχεδιάζει να κάνει με αυτό gaming HI LOW MID φάσμα;
Old 25 Ιουν 2009, 10:56
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrberty View Post
Ok σας mate CPU είναι εντάξει, ότι κάρτα γραφικών φαίνεται καλό τι σχεδιάζει να κάνει με αυτό gaming HI LOW MID φάσμα;
Berty Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση

Αναμένω να τρέχει Arma ΙΙ για max ρυθμίσεις ή πολύ κοντά σε αυτό. Νομίζετε ότι οι Q6600 είναι ok I, μπορεί να τη δοκιμάσετε πρώτα και αν θα μπορούσα να χειρίζεται καλά δεν χρειάζεται καν αυτή την αναβάθμιση.

Πολύ δελεαστικό να πάω για τα νεότερα Quad, το 9300 anyways

Intel κάνει να γνωρίζει πώς να μπερδεύουν τους ανθρώπους

εις υγεία
Old 25 Ιουν 2009, 11:28
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου ozzie mate, και δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την απάντηση bud καλά με ό, τι μπορώ να δω το CPU και το υπόλοιπο του συστήματός σας είναι εντάξει να τρέχει ArmaII ΓΙΑ max ρυθμίσεις αλλά θα reccommened που αγοράζουν αυτό το εξής κάρτα γραφικών, με την εμπειρία μου την ακόλουθες κάρτα στο Bridge x 2 PCI-E είναι το μόνο που έχετε να εκτελέσετε HD gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Έχω την εξής κάρτα (και μόνο) στο pc μου και όλα τα σχετικά με τη λειτουργία cod4 max που δεν επιβραδύνουν ή απώλεια FPS.
Old 25 Ιουν 2009, 11:41
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Γεια σου ozzie mate, και δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την απάντηση bud καλά με ό, τι μπορώ να δω το CPU και το υπόλοιπο του συστήματός σας είναι εντάξει να τρέχει ArmaII ΓΙΑ max ρυθμίσεις αλλά θα reccommened που αγοράζουν αυτό το εξής κάρτα γραφικών, με την εμπειρία μου την ακόλουθες κάρτα στο Bridge x 2 PCI-E είναι το μόνο που έχετε να εκτελέσετε HD gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Έχω την εξής κάρτα (και μόνο) στο pc μου και όλα τα σχετικά με τη λειτουργία cod4 max που δεν επιβραδύνουν ή απώλεια FPS.

Hehe

Η κάρτα που έχω είναι η HD4850 atm και σκεφτόταν να τον αλλάξει προς το GTX260, ήδη αυτά που θα έπρεπε ή απλά να κρατήσει HD4850

COD4 δεν υπάρχει πρόβλημα με fps, αλλά Arma II είναι ισχυρός βαρύ για cpu / gpu

Εγώ όπως και η HD4850, όμως δεν πρόκειται wow! αν ήδη γνωρίζετε τι εννοώ. Το παλεύουν στο FSX πολύ
Old 25 Ιουν 2009, 11:52
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ Αν είναι stuggling atm μπορείτε να δοκιμάσετε 2 από αυτά με το διπλάσιο της γέφυρας ζεύγος, αυτά είναι πολύ καλό φίλο μου, κάρτες για την τιμή, αλλά εγώ dont HD παιχνίδι οπότε αν πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε το Max γραφικών από τη δική σας μηχανή σας θα πρέπει ακριβότερες κάρτες γεφυρωθεί. Ελπίζω να έχουν κάποια βοήθεια Ozzie καλή τύχη!
Old 25 Ιουν 2009, 12:08
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Χμμμ Αν είναι stuggling atm μπορείτε να δοκιμάσετε 2 από αυτά με το διπλάσιο της γέφυρας ζεύγος, αυτά είναι πολύ καλό φίλο μου, κάρτες για την τιμή, αλλά εγώ dont HD παιχνίδι οπότε αν πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε το Max γραφικών από τη δική σας μηχανή σας θα πρέπει ακριβότερες κάρτες γεφυρωθεί. Ελπίζω να έχουν κάποια βοήθεια Ozzie καλή τύχη!
Ναι, HD4850s καθώς θα κάνει το κόλπο και εγώ Αυτό θα ήταν ακόμη φθηνότερο τρόπο για να φτάσουμε στο ίδιο σημείο

Ωστόσο, μου άλλα PCI-E slot είναι μόνο 4x ή 8x, νομίζω ότι θα σήμαινε μόνο μία HD4850 θα τρέχει στο 4 ή 8 και το άλλο για 16x. Νομίζω πως δει στο εγχειρίδιο, αν κάνω χρήση του 2ου PCI-E 16x slot τότε η σχισμή στη συνέχεια θα γίνουν 4 ή 8, αλλά, ναι διπλό πλήγμα lol.

Εκτιμώ πολύ τη γνώμη σας καλωσορίσω στο Berty & Computer Juice!

Ευχαριστώ πολύ
Old 25 Ιουν 2009, 12:10
Ομάδα Δωρητών

Ναι, μπορώ να σας πρόβλημα τώρα ozzie, και στη συνέχεια, αν έχετε μόνο 1x16 slot τότε θα προχωρήσει με την πώληση τρέχουσα κάρτα ή η φύλαξή τους για ανταλλακτικά και, στη συνέχεια, αγοράζει ένα καλύτερο πιο Κορυφή τέλος κάρτα γραφικών.
Old 25 Ιουν 2009, 12:35
Ομάδα Δωρητών

Ναι, ο άνθρωπος Ο τρόπος που αναζητούν anyhows, GTX260 Καλά είναι.

Ελπίδα μας να τρέχει λίγο καλύτερα και να είναι ευτυχισμένοι al αρκετά σε αυτό. Έχω ένα φθηνό είδος του HD4850 ώστε thats ίσως γιατί δεν έχω δει το πλήρες δυναμικό της

χαιρετισμοί
Old 25 Ιουν 2009, 12:48
Ομάδα Δωρητών

Havent έχεις την ATI μία mate;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Crazy σμέουρων Μυρμήγκια; duskmon10 Γενική Συζήτηση Hardware 13 29 Ιουν 2009 14:06
PC & επιβράδυνση pop ups καταδύσεων κ. τρελό!! μύξα Virus, Spyware & Ασφάλεια 26 12 Οκτ 2008 10:47
Hardware αναβάθμιση - συμβατότητα Skyhook Γενική Συζήτηση Hardware 4 6 Δεκ 2007 11:40
Μήπως οι άνθρωποι τρελαίνομαι σε δημοπρασίες; mcbee Off Topic Συζήτηση 4 30 Αυγ 2007 15:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.