![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački
Sam se kao luda nadograđujete ovo zadnje vrijeme, uzimajući stvari onda nema razmišljanja svojih dobrih i ja dont znati što se naseli na to biti iskren. Ja havnt dobio trag, jer tamo je uvijek nešto što smeta mi nakon što sam dobio predmet, ja uvijek bitching o nečemu ![]() Moj trenutni CPU / GPU je Q6600 i HD4850 Imam sve moje prekovremeni novčana jedinica spremaju se i ja sada razmišljam o toku kombinirani s drugim. To je ono što sam razmišljati o dolasku Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 I za CPU, sam zaglavi u između E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Yous Zar mislite da bi bio vrijedan pažnje kreće od moje trenutne kombinirani na ovu karticu i jednu od ovih procesora? Am uglavnom žele nadograditi tako da mogu igrati na max Arma II postavke I kraj svega toga mogao nadogradnju i odite svi na jednom I7 i možda GTX295, ali to je način na moj proračun ![]() The HD4850 sam imao samo nekoliko mjeseci, a ja koliko vidim nije stvarno razlika između 9600GT i HD4850 i to je i sada, ali njen dobro znajući da je njen značilo da bude brža od 9800GTX ostavljajući sve repere iz ove, igra mudar i ne vide razliku od njih, ali u klupu testove možete vidjeti jednu veliku prednost tzv. Zabrinut sam obložiti zatim ja dobiti 260GTX naći da nije bilo koji bolji od HD4850 CPU imam Q6600, iako to može bolje od OC Q8200, Q8200 je mnogo noviji tech s obradom dolje za 45nm koji bi me kinda isključeno da je jedan, možda bi bolje Q8400. Tada možda Q9300 / 4 Quad, mogla biti dobar izbor? Jedini dvoboj core bih razmišljati o dolasku je E8500, ali da bi se uzimanje korak natrag iz mog Q6600? Sorry za dugi post, nade netko može napraviti meni gore cos ja licemjerje dajem na tom Pozdravi My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ok vaš CPU je fina drugarica, da grafička kartica izgleda dobro što to planira učiniti s njom gaming HI SREDNJETONAC NISKE razdoblje? |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Sam obličje to trčanje Arma II max postavke ili vrlo blizu tome. Da li mislite da je Q6600 je ok JA svibanj isprobati prvu i ako ga obrađuje i ja možda ni ne treba nadograditi.Vrlo primamljivo ići za noviju Quad je 9300 anyways Intel to znati kako brkati ljudi ![]() živjeli |
|
| |||
| |||
| Hej ozzie drugarica, i nema problema oko odgovorite pupiti dobro što mogu vidjeti svoj procesora i ostatka sustava je apsolutno u redu prikazivati ArmaII NA max postavke ali bih reccommened koju kupiti ovu slijedeće grafičke kartice, s moje iskustvo sljedeću karticu 2 x PCI-E Most je sve što je potrebno za pokretanje HD gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Imam sljedeće kartice (single) u moj pc i radi sve na max cod4 bez usporiti ili gubitak FPS. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hehe ![]() Karticu imam ATM je HD4850 i bio je misli da se mijenja na GTX260, ya mislim da bi trebao ili držati HD4850 COD4 nema problema sa fps, ali Arma II moćni teška na CPU / GPU JA dont poput HD4850, Ali ja ne idući Wow! ya, ako znate što mislim. Njegove bore na FSX previše |
|
| |||
| |||
| Hmm Ako je stuggling bankomata te mogao probati 2 od njih na most dvaput pair, ovo su prilično dobar moj prijatelj kartice za cijenu ali ja dont HD igri pa ako zaista želite dobiti Max grafike iz vašeg stroja biste to je potrebno skuplji premošten karticama. Nadam se da sam se neku vrstu pomoći Ozzie sretno! |
|
| |||
| |||
| Quote:
To bi bilo čak i jeftiniji način da se u istom trenutku ![]() Međutim, moje druge PCI-E utor je samo 4x ili 8x, mislim da bi značilo samo jednu HD4850 bi se prikazuju na 4 ili 8, a drugi na 16x. Mislim da sam vidio u priručniku, ako ja iskoristiti 2. utor PCI-E 16x utor onda će tada postati 4 ili 8 pa tako bračni zatrubite lol. Mnogo cijenimo vaš pogled Berty & welcome to Computer soka! Mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| Da li mogu vidjeti vaš problem sada ozzie, pa dobro, ako imate samo 1x16 utor onda bih ići s prodajom trenutnu karticu ili ga drži za slobodno, a zatim kupiti bolje više Vrh kraju grafičkom karticom. |
|
| |||
| |||
| Yeah man Njegova obličje na taj način anyhows, dobro je GTX260.Nadam se da smo bitni prometuje al bolje i biti sretni u dosta toga. Imam jeftini vrstu HD4850 pa možda taj zašto ja ne vidim svoj puni potencijal ![]() pozdravi |
|
| |||
| |||
| Luka koju je dobio ATI jedna drugarica? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ludi mravi malina? | duskmon10 | General Hardware Chat | 13 | 29. lipnja 2009 14:06 |
| PC usporavanje & pop up ronjenje mr luda! | glib | Virus, Spyware i sigurnost | 26 | 12. listopad 2008 10:47 |
| Hardware nadograđujete - kompatibilnost | Skyhook | General Hardware Chat | 4 | 6. prosinac 2007 11:40 |
| Da li ljudi šiziti na aukcije? | mcbee | Off Topic Discussion | 4 | 30. kolovoz 2007 15:56 |
| Thread Tools | |
| |