kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Új hardver - Upgrading Like Crazy

Reply

Téma eszközök
Old Június 25 2009, 10:39
Donor Group

Default Új hardver - Upgrading Like Crazy

Hi guys

Már korszerűsítésére, mint a bolond ez az utolsó, míg a dolog akkor kezd gondolkodni, hogy nem jó, és én dont tud mit tenni, hogy rendezze a becsületes. I got a clue havnt, mert mindig van valami, hogy zavar engem, miután kap a tételt, mindig valami fasza

Jelenlegi CPU / GPU van Q6600 + HD4850

Én minden túlóra pennyt mentette fel és most gondoltam megyek egy combo.

Ez az, ami vagyok gondolkodás egyre

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

És a CPU, am ragadt egy E8500, Q8200/3/4 és Q9300 / 4

Yous Nem hiszem, hogy érdemes lenne közben a jelenlegi kombó, hogy ezt a kártyát, és az egyik a feldolgozók?

Am főleg arra, hogy frissítse, hogy tudok játszani Arma II max beállítások

Én is, ez a fejlesztés és minden megy ki az I7 és talán GTX295, de ez a módja fölött költségvetés

A HD4850 még csak pár hónap és én didnt tényleg látni sok különbség a 9600GT volt és ez a HD4850 már most, még annak tudatában is, hogy azt jelenti, hogy gyorsabb, mint a 9800GTX bízza a referenciaértékeket ebbõl, játék bölcs láttam nincs különbség, de a padon vizsgálatok láthatunk egy hatalmas előnye, ún.

Am aggódó beládáz jutok 260GTX majd meg, hogy ez isnt minden jobb, mint a HD4850

A CPU-én a Q6600 még akkor is, ha ez jobb, mint az OC Q8200, a Q8200 sokkal újabb technika, feldolgozó le a 45nm ami kinda Rakj le, hogy az egyik, talán a Q8400 jobban. Akkor talán a Q9300 / 4 Quad, lehet jó választás?

Az egyetlen központi párbaj Azt hiszem körülbelül szerzés az E8500, de lehet, hogy egy lépéssel vissza az én Q6600?

Elnézést a hosszú post, remélem valaki tudja, hogy véleményem szerint akár cos I cant adok, hogy

Üdvözlettel

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Június 25 2009, 10:51
Donor Group

Ok rendben van a CPU-mate, hogy a grafikus kártya néz ki, mit akarsz csinálni vele Gaming HI MID alsó?
Old Június 25 2009, 10:56
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by mrberty View Post
Ok rendben van a CPU-mate, hogy a grafikus kártya néz ki, mit akarsz csinálni vele Gaming HI MID alsó?
Hi Berty, köszönöm válaszát

Várom futtatni Arma II max beállításokat, vagy nagyon közel hozzá. Gondolod, hogy a Q6600 rendben Lehet, próbáld ki először, és ha jól kezeli talán nem is kell ezt a frissítést.

Nagyon csábító, hogy az újabb Quad, a 9300 anyways

Intel tudom hogyan lehet összetéveszteni az emberek

egészségére
Old Június 25 2009, 11:28
Donor Group

Ozzie Hé haver, és nem okoz problémát a válasz bimbó is, amit én látok a CPU és a többi a rendszer teljesen finom futtatni ArmaII A max beállításokat, hanem azt, hogy vásárlási reccommened e következő grafikus kártya, a tapasztalatom az következő kártya x 2-híd PCI-E az összes szükséges futtatni HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Nekem van a következő kártya (egyes), az én pc és fut cod4 minden max nem lassítják, vagy elvesztése FPS.
Old Június 25 2009, 11:41
Donor Group

Idézet:
Ozzie Hé haver, és nem okoz problémát a válasz bimbó is, amit én látok a CPU és a többi a rendszer teljesen finom futtatni ArmaII A max beállításokat, hanem azt, hogy vásárlási reccommened e következő grafikus kártya, a tapasztalatom az következő kártya x 2-híd PCI-E az összes szükséges futtatni HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Nekem van a következő kártya (egyes), az én pc és fut cod4 minden max nem lassítják, vagy elvesztése FPS.

Hehe

A kártya már atm a HD4850 és arra gondolt, hogy a változó a GTX260, ya hiszem, vagy csak tartja HD4850

Cod4 nincs gond fps, de Arma II roppant nehéz a CPU / GPU

Én, mint a HD4850, de én nem megyek wow! ya ha érted mire gondolok. A küzd az FSX túl
Old Június 25 2009, 11:52
Donor Group

Hmm Ha stuggling ATM Megpróbálhatja 2 azok a híd kétszer a pár, ezek nagyon jó barátom kártyák az árak, de dont HD játék így ha azt akarom, hogy a Max grafika ki a gép akkor van szükség drágább kártyák hidalni. Remélem, nem valamiféle segítséget Ozzie jó szerencsét!
Old Június 25 2009, 12:08
Donor Group

Idézet:
Hmm Ha stuggling ATM Megpróbálhatja 2 azok a híd kétszer a pár, ezek nagyon jó barátom kártyák az árak, de dont HD játék így ha azt akarom, hogy a Max grafika ki a gép akkor van szükség drágább kártyák hidalni. Remélem, nem valamiféle segítséget Ozzie jó szerencsét!
Igen, HD4850s együtt lenne a trükk túl Ez még olcsóbb módja, hogy az azonos pont

Mindazonáltal, a másik PCI-E slot csak 4x vagy 8x, Gondold, hogy azt csak egy HD4850 lenne futó 4 vagy 8 és a többi, 16x. Azt hiszem, láttam a kézikönyv, ha kihasználják a 2. PCI-E slot, akkor a 16x slot ekkor vált 4 vagy 8, illetve, hogy a kettős csapás lol.

Sok méltányol Véleménye Berty Üdvözöljük a Computer & Juice!

Nagyon köszönöm
Old Június 25 2009, 12:10
Donor Group

Persze én is látom a problémát most ozzie, hát akkor, ha csak 1x16 slot aztán megy eladási jelenlegi kártya vagy hogy ez a tartalék, majd megvenni a jobb felső vége több grafikus kártyát.
Old Június 25 2009, 12:35
Donor Group

Persze az ember A keresett arra anyhows, GTX260 Hát ez az.

Remélem, hogy fut már kicsit jobban és az al lehet elég, hogy boldog. Van egy olcsó fajta HD4850 talán thats miért nem látta annak teljes potenciálját

üdvözlettel
Old Június 25 2009, 12:48
Donor Group

Havent van az ATI egyik haver?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Crazy Málna Ants? duskmon10 Általános fémáru Chat 13 29. június 2009 14:06
PC lassulása és pop ups búvárkodás úr bolond! iszap Vírus, kémprogram és biztonság 26 12. október 2008 10:47
Hardver korszerűsítés - Kompatibilitás Skyhook Általános fémáru Chat 4 6. december 2007 11:40
Van ember megőrül aukciók? mcbee Off Topic Discussion 4 30. augusztus 2007 15:56
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.