פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

חומרה חדשה - שדרוג כמו משוגע

Reply

שרשרת כלים
Old 25 יוני 2009, 10:39
קבוצת תורמים

Default חומרה חדשה - שדרוג כמו משוגע

היי חבר 'ה

אני כבר שדרוג כמו משוגע זה בזמן האחרון, מקבל את הדברים שלו ואז לחשוב טוב ואני לא יודע מה dont להתיישב על מנת להיות כנים. אני חייב havnt רמז, כי יש תמיד משהו מפריע לי כי אחרי שאני מקבל את הפריט, אני תמיד bitching על משהו

הנוכחית שלי CPU / gpu הוא Q6600 & HD4850

יש לי את כל שעות pennies נשמר עד עכשיו ואני חושב ללכת עם עוד Combo.

זה מה אני חושב להגיע

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

& עבור CPU, אני תקוע בין E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

האם yous חושב שזה יהיה שווה בעת העברת מ הנוכחי שלי משולבות זו וכרטיס אחד של מעבדים אלה?

Am בעיקר בחיפוש לשדרג כדי שאני אוכל לשחק Arma השנייה על מקסימום ההגדרות

אני יכולה סוף כל זה משדרג את הכל וללכת על I7 ואולי GTX295, אבל זה בדרך שלי מעל התקציב

יש לי את HD4850 היו רק כמה חודשים ואני didn't באמת רואה הרבה הבדל בין 9600GT היה לי HD4850 ו זה יש לי עכשיו, אך גם את הידיעה כי את אמורה להיות מהירה יותר מאשר 9800GTX לצאת החוצה כל מידע בנושא זה, משחק חכם אני לא ראיתי הבדל מהם, אבל הספסל בדיקות ניתן לראות יתרון עצום כך התקשר.

אני מודאג incase אקבל 260GTX אז הדבר isn't יותר טוב מאשר HD4850

ה CPU יש לי Q6600 למרות שזה יכול OC יותר טובה Q8200, ה Q8200 הוא הרבה יותר טכני עם עיבוד מטה אשר 45nm די לשים אותי את זה, אולי Q8400 יהיה טוב יותר. אז אולי את Q9300 / 4 Quad, יכול להיות בחירה טובה?

רק דו קרב הליבה הייתי חושב על זה מקבל את E8500, אבל זה היה לוקח צעד אחורה מ Q6600 שלי?

מצטער על ההודעה הארוכה, מקווה שמישהו יכול לעשות את דעתי אני חסת עלים של התחסדות אני נותן על זה

דרישת שלום

המערכת שלי: פרד

מעבד (ים):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
לוח האם:
ASUS P5B Premium Vista Edition
זיכרון RAM:
4GB DDR2 Corsair XMS2 @ 280Mhz
כרטיס מסך (S):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
כרטיס קול:
בקרוב:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
כונן אופטי (S):
ה-DVD RW LG SATA
Case / PSU:
סי Elite/OCZ780MXS
Cooling:
Xigmatek Dark Knight
רשת / אינטרנט:
3.6mbps ADSL
צג (S):
Targa 19 'Widescreen TFT 16:9
מערכת הפעלה (S):
XP64Bit
Old 25 יוני 2009, 10:51
קבוצת תורמים

בסדר בסדר את CPU זוג, כי כרטיס המסך נראה טוב, מה אתה מתכנן לעשות את זה עם המשחקים HI אמצע טווח נמוך?
Old 25 יוני 2009, 10:56
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mrberty View Post
בסדר בסדר את CPU זוג, כי כרטיס המסך נראה טוב, מה אתה מתכנן לעשות את זה עם המשחקים HI אמצע טווח נמוך?
Berty שלום, תודה על תגובה

Am looking להפעיל Arma II על מקסימום הגדרות או מאוד קרוב אליו. האם אתה חושב Q6600 הוא בסדר אני יכול לנסות את זה קודם אם הוא מטפל טוב אולי אני אפילו לא צריך את השדרוג.

מאוד מפתה ללכת על Quad חדש יותר, בכל מקרה של 9300

אינטל יודעים כיצד לבלבל אנשים

לחיים
Old 25 יוני 2009, 11:28
קבוצת תורמים

היי חבר ozzie, ואין שום בעיה על תגובה לצוץ היטב עם מה שאני יכול לראות את CPU ושאר המערכת שלך הוא בהחלט בסדר להפעיל ArmaII על הגדרות מקסימום אבל הייתי reccommened כי אתה רוכש את כרטיס המסך הבא, עם הניסיון שלי את בעקבות כרטיס x 2 גשר ב-PCI-E הוא כל מה שאתה צריך להפעיל HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = יש לי את הכרטיס הבא (יחיד) שלי ב-PC ו cod4 פועל על כל מקסימלי ללא להאט או הפסד של FPS.
Old 25 יוני 2009, 11:41
קבוצת תורמים

ציטוט:
היי חבר ozzie, ואין שום בעיה על תגובה לצוץ היטב עם מה שאני יכול לראות את CPU ושאר המערכת שלך הוא בהחלט בסדר להפעיל ArmaII על הגדרות מקסימום אבל הייתי reccommened כי אתה רוכש את כרטיס המסך הבא, עם הניסיון שלי את בעקבות כרטיס x 2 גשר ב-PCI-E הוא כל מה שאתה צריך להפעיל HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = יש לי את הכרטיס הבא (יחיד) שלי ב-PC ו cod4 פועל על כל מקסימלי ללא להאט או הפסד של FPS.

Hehe

יש לי את כרטיס כספומט הוא HD4850 והיה חושב כי על מנת לשנות את GTX260, אותך או חושב שאני צריך רק לשמור על HD4850

COD4 אין בעיה עם fps, אבל Arma השנייה הוא עצום כבד על CPU / gpu

אני אוהב לעשות את HD4850, אבל אני לא הולך וואו! אם אותך יודע למה אני מתכוון. את struggling גם ב FSX
Old 25 יוני 2009, 11:52
קבוצת תורמים

אממ אם הוא stuggling ATM אתה יכול לנסות 2 מהם על גשר פעמיים את צמד, אלו הם די טוב כרטיסי חבר שלי עבור מחיר dont HD אבל אני משחק אז אם אתה באמת רוצה להשיג את מקסימום גרפיקה מתוך המחשב שלך היית צריך יקר יותר כרטיסים bridged. אני מקווה שאני כבר כלשהי של עזרה Ozzie בהצלחה!
Old 25 יוני 2009, 12:08
קבוצת תורמים

ציטוט:
אממ אם הוא stuggling ATM אתה יכול לנסות 2 מהם על גשר פעמיים את צמד, אלו הם די טוב כרטיסי חבר שלי עבור מחיר dont HD אבל אני משחק אז אם אתה באמת רוצה להשיג את מקסימום גרפיקה מתוך המחשב שלך היית צריך יקר יותר כרטיסים bridged. אני מקווה שאני כבר כלשהי של עזרה Ozzie בהצלחה!
כן, יחד HD4850s היה עושה את העבודה יותר מדי זה יהיה גם זול יותר דרך כדי להגיע אל אותה נקודה

עם זאת, אזור אחר PCI-E משבצת היא רק 4x או 8x, חושב שזה היה רק אחד מתכוון HD4850 יהיה להופיע ב 4 או 8 והשני על 16x. אני חושב שראיתי ב ידנית, אם אני עושה שימוש של 2 PCI-E משבצת אז 16x משבצת לאחר מכן הופכים 4 או 8 גם כן, זאת מכה כפולה LOL.

הרבה מעריכים את התצוגה Berty & מיץ המחשב ברוכים הבאים!

Many thanks
Old 25 יוני 2009, 12:10
קבוצת תורמים

כן אני יכול לראות את הבעיה ozzie עכשיו, אז אם יש לך רק משבצת 1x16 אז הייתי הולך עם מוכר כרטיס האשראי או לשמור אותו חילוף, ולאחר מכן לקנות עוד יותר למעלה סוף כרטיס המסך.
Old 25 יוני 2009, 12:35
קבוצת תורמים

כן גבר את מסתכלת ככה anyhows, ובכן GTX260 זה.

מקווה שזה פועל אנחנו מעט יותר טוב ואל נשמח מספיק באותו. יש לי סוג של זול HD4850 אז אולי thats למה אני לא רואה את הפוטנציאל

דרישת שלום
Old 25 יוני 2009, 12:48
קבוצת תורמים

Havent של ATI יש לך חבר אחד?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
רגליים פטל נמלים? duskmon10 כללי חומרה צ 'אט 13 29 יוני 2009 14:06
מחשב ההאטה ופופ UPS צלילה מר משוגע! רפש וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 26 12th אוקטובר 2008 10:47
שדרוג חומרה - תאימות Skyhook כללי חומרה צ 'אט 4 6 דצמבר 2007 11:40
האם אנשים להשתגע ב מכירות פומביות? mcbee דיון Off topic 4 ה -30 לאוגוסט 2007 15:56
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.