![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys
Buvau modernizavimo Like Crazy šią paskutinę Nors vis Daiktai tada mąstymas nėra geras ir i dont know what atsiskaityti būti sąžiningas. Aš havnt got a clue, nes ten visada yra kažkas, kad erzina mane po I get punktas, esu visada bitching apie kažką ![]() Mano dabartinis CPU / GPU Q6600 & HD4850 Turiu visas mano viršvalandžius centus kaupti ir aš galvoju apie vyksta su kitu "Combo". Tai, ką mąstau gauti Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 Ir už CPU, esu įstrigo tarp E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Yous Ar manote, kad tai verta, o pereinant iš mano dabartinis Combo į šią kortelę ir vieną iš šių procesorių? Am dažniausiai ieškote atnaujinti taip, kad galiu žaisti Arma II max nustatymus Galėčiau baigti visus šio modernizavimo ir pereiti visus ant I7 o gal GTX295, bet tai yra būdas kaip mano biudžetas ![]() HD4850 turiu teko tik keletą mėnesių, i didnt really see much skirtumas tarp 9600GT turėjau ir šis HD4850 Aš dabar dar gerai žinant, kad jos reiškia, kad reikia greičiau, nei 9800GTX palieka visi dėmesį į tai, žaidimą gairės Išminčius mačiau ne nuo jų skiriasi, tačiau bandymais stende galite pamatyti daug vadinamųjų pranašumą. Esu susirūpinęs uždengti man 260GTX atranda, kad isnt bet geriau nei HD4850 CPU turiu Q6600, nors jis gali būti geriau nei OC Q8200, Q8200 yra daug naujesnių technologijų su perdirbimo iki 45 nanometrų, kuri kinda padėkite man, kad ne viena, o gal ir Q8400 bus geriau. Tada gal Q9300 / 4 Quad, gali būti geras pasirinkimas? Tik duel core norėčiau galvoti apie tai, kaip yra E8500, bet norėčiau, kad reikia imtis žingsnis atgal nuo mano Q6600? Atsiprašau už ilgą paštu, tikiuosi, kas nors gali padaryti, kad mano protas iki cos i cant duosiu tą Linkėjimai Mano sistema: Fred
|
|
| |||
| |||
| Gerai procesoriaus yra gerai mate, kad vaizdo plokštė atrodo gera Ką jūs planuojate daryti su juo lošimų HI MID, LOW diapazono? |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Ieškau skaičiuoti Arma II maks parametrus arba labai artimas. Ar manote, kad Q6600 yra ok Aš gali bandyti jį pirmą ir, jei tai rankenėlės ir galiu net reikia šio atnaujinimo.Labai norisi eiti naujesnė Quad, 9.300 anyways Intel žinau kaip suklaidinti žmonės ![]() į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Ei Ozzie mate, ir jokių problemų, apie atsakymą bud gerai, ką aš galiu pamatyti jūsų procesoriaus ir jūsų likusios sistemos yra visiškai gerai skaičiuoti ArmaII APIE maks parametrus, bet norėčiau reccommened, kad perkate šį šiuos vaizdo plokštė, su savo patirtimi taip kortelę x 2 tiltas PCI-E yra viskas, ko jums reikia paleisti HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Aš taip kortelė (viena), mano PC ir viskas Max CoD4 veikia be sulėtinti arba nuostolį FPS. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Hehe ![]() Kortele turiu Bankomatas HD4850 ir galvojau keisti, kad į GTX260, J. manau, turėtų arba tiesiog laikyti HD4850 CoD4 jokių problemų su FPS, bet Arma II yra stiprus sunkusis apie CPU / GPU Man patinka HD4850, bet esu nesiruošia wow! jei ya know what I mean. Jos kovoja FSX taip |
|
| |||
| |||
| Hmm Jei stuggling ATM galite pabandyti 2 iš jų įveikti du kartus pora, jie gana gerai korteles mano draugas už kainą, bet I dont HD žaidimą ir jei tikrai nori Max grafika iš jūsų mašina jums reikės brangiau korteles įveiktas. Tikiuosi buvo kai padėti Rūšiuoti Ozzie Good luck! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai būtų netgi pigesnis būdas gauti į tą pačią vietą ![]() Tačiau mano kiti PCI-E lizdas tik 4x ar 8x, mano, kad tai reiškia tik viena HD4850 bus rodomi 4 ar 8, ir kitas dėl 16x. Manau, kad vertinamas vadovą, jei aš pasinaudoti 2. PCI-E 16x lizdą tada lizdas tada tampa 4 arba 8, taip pat, kad dvigubas smūgis lol. Daug vertiname Jūsų nuomone Berty & Welcome to Computer sultys! Ačiū |
|
| |||
| |||
| Yeah galiu pamatyti jūsų problema dabar Ozzie, gerai tada, jei turite tik 1x16 lizdas tada norėčiau eiti su pardavimo dabartinę kortelę arba laikyti jį už laisvą, o tada pirkti geriau daugiau aukščiausios klasės grafikos plokštę. |
|
| |||
| |||
| Yeah man Jos ieško tokiu būdu anyhows Gerai GTX260 ji yra.Tikiuosi, kad tai vyksta, mes šiek tiek geriau ir al būti pakankamai laimingas tuo. Turiu pigūs rūšies HD4850 taigi gal Thats why I am not pamatyti visą savo potencialą ![]() linkėjimai |
|
| |||
| |||
| Havent turite ATI vienas mate? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Crazy Raspberry Ants? | duskmon10 | General Hardware Chat | 13 | Birželis 29, 2009 14:06 |
| Kompiuterio sulėtėjimo ir iškylančių langų nardymas J. crazy!! | Slime | Virus, Spyware & Security | 26 | 12 spalis 2008 10:47 |
| Aparatūros atnaujinimas - suderinamumas | Skyhook | General Hardware Chat | 4 | 6 gruodis 2007 11:40 |
| Ar žmonės išprotėti aukcionuose? | McBee | Off Topic Discussion | 4 | Rugpjūtis 30, 2007 15:56 |
| Temos įrankiai | |
| |