mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

New Hardware - Upgrading Like Crazy

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 25, 2009, 10:39
Donors Group

Default New Hardware - Upgrading Like Crazy

Hi guys

Man ir bijusi pārkārtošanās kā traks šis pēdējais savukārt, kļūst stuff tad domāju tā nav laba, un i dont zinās, kā norēķināties ir godīgi. Es havnt got atrisinājums, jo vienmēr kaut kas traucē man pēc tam man vienumu, vienmēr esmu bitching par kaut ko

Manu pašreizējo CPU / GPU ir Q6600 & HD4850

Man ir visas manas virsstundas pennies uzkrāt un es šobrīd domāju iet ar citu combo.

Šis ir tas, ko domāju, kā iegūt

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

& Par CPU, esmu iestrēdzis starp E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

Vai yous domāju, ka būtu vērts, bet pārejot no manu pašreizējo combo uz šo karti un vienu no šiem pārstrādātājiem?

Am galvenokārt cenšas uzlabot, lai es varētu spēlēt Arma II max iestatījumiem

Es varētu izbeigt visu šo modernizāciju un iet visas pārbaudes uz I7 un varbūt GTX295, bet ir daudz vairāk nekā mans budžets

HD4850 man bija tikai dažus mēnešus un i didn't patiešām redzēt lielas starpības starp 9600GT i bija un tas HD4850 man ir tagad, tomēr tās labi apzinoties, ka tā domāta, lai ātrāk, nekā 9800GTX atstājot visus kritērijus, kas uz to, spēle gudrs esmu redzējis nekādu atšķirību no tiem, bet pārbaudes stendā redzat milzīgu ts priekšrocības.

Esmu noraizējies incase man 260GTX pēc tam konstatē, ka tas isn't labāka par HD4850

Cpu man ir Q6600, pat ja tas var OC labāk nekā Q8200, Q8200 ir daudz jaunākās tehnoloģijas ar pārstrādi līdz 45nm kas kinda kas mani pie ka viena, varbūt Q8400 būs labāks. Tad varbūt Q9300 / 4 Quad, varētu būt laba izvēle?

Tikai duelis kodols es domāju par to panākt ir E8500, bet tas var būt, ņemot soli atpakaļ no mana Q6600?

Sorry par garo pastu, ceru, ka kāds var darīt, manuprāt līdz cos i cant es dodu par šo

Sveicieni

Mana sistēma: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Drīz:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Dzesēšana:
Xigmatek Dark Knight
Tīkla / Internets:
3,6 MB / sek ADSL
Monitor (s):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old Jūnijs 25, 2009, 10:51
Donors Group

Ok Jūsu CPU ir labi sader, ka grafikas karte izskatās labi, ko jūs plānojat darīt ar to spēļu HI MID LOW diapazonā?
Old Jūnijs 25, 2009, 10:56
Donors Group

Quote:
Originally Posted by mrberty View Post
Ok Jūsu CPU ir labi sader, ka grafikas karte izskatās labi, ko jūs plānojat darīt ar to spēļu HI MID LOW diapazonā?
Hi Berty, paldies par atbildi

Am looking palaist Arma II max iestatījumus vai ļoti tuvu tai. Vai jūs domājat, Q6600 ir ok Es varētu izmēģināt pirmo un ja tā rīkojas arī es, iespējams, nav pat nepieciešams šis jauninājums.

Ļoti vilinoši iet par jaunāko Quad, 9.300 anyways

Intel zinu, kā, lai maldinātu cilvēkus

urravas
Old Jūnijs 25, 2009, 11:28
Donors Group

Hey ozzie mate, un nekādu problēmu par atbildi bud arī ar to, ko es redzu savu CPU un pārējās jūsu sistēma ir absolūti naudas braukt ArmaII ON max uzstādījumus, bet es vēlētos reccommened ka jūs pirkt pēc grafikas kartes, ar savu pieredzi pēc x 2 kartes Bridge PCI-E ir viss, kas nepieciešams, lai palaistu HD gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Man ir šādi karti (vienas) manā pc un darbojas cod4 visi max bez palēnināt vai zaudējumu FPS.
Old Jūnijs 25, 2009, 11:41
Donors Group

Quote:
Hey ozzie mate, un nekādu problēmu par atbildi bud arī ar to, ko es redzu savu CPU un pārējās jūsu sistēma ir absolūti naudas braukt ArmaII ON max uzstādījumus, bet es vēlētos reccommened ka jūs pirkt pēc grafikas kartes, ar savu pieredzi pēc x 2 kartes Bridge PCI-E ir viss, kas nepieciešams, lai palaistu HD gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Man ir šādi karti (vienas) manā pc un darbojas cod4 visi max bez palēnināt vai zaudējumu FPS.

Hehe

Karte i ir atm ir HD4850 un domāja mainīt, ka, lai GTX260, ya domāju, ka man ir vai tikai glabāt HD4850

COD4 nav problēmu ar fps, bet Arma II varens smago par CPU / GPU

Man patīk HD4850, Bet netaisos wow! ja ya zināt, ko es domāju. Tā cīnās ar FSX pārāk
Old Jūnijs 25, 2009, 11:52
Donors Group

Hmm Ja tas ir stuggling atm jūs varētu mēģināt 2 no tām tilta divreiz pāri, tie ir diezgan labs kartes mans draugs par cenu, bet I dont HD spēli tāpēc, ja jūs patiešām vēlaties iegūt Max grafikas no jūsu mašīna jums būtu nepieciešams dārgāks kartes pārvarēta. Es ceru, ka man ir kaut kāda veida palīdzība Ozzie labu veiksmi!
Old Jūnijs 25, 2009, 12:08
Donors Group

Quote:
Hmm Ja tas ir stuggling atm jūs varētu mēģināt 2 no tām tilta divreiz pāri, tie ir diezgan labs kartes mans draugs par cenu, bet I dont HD spēli tāpēc, ja jūs patiešām vēlaties iegūt Max grafikas no jūsu mašīna jums būtu nepieciešams dārgāks kartes pārvarēta. Es ceru, ka man ir kaut kāda veida palīdzība Ozzie labu veiksmi!
Jā, HD4850s kopā darītu triks pārāk Tas būtu pat lētāk nokļūt pašā punktā

Tomēr, mans citi PCI-E slots ir tikai 4x vai 8x, domājiet, ka tas nozīmē tikai vienu HD4850 būtu darboties ar 4 vai 8 un otru par 16x. Es domāju, ka esmu redzējis ar roku, ja es izmantotu 2. PCI-E slots, tad 16x slot kļūs 4 vai 8, kā arī, lai dubultā trieciens lol.

Ļoti augstu vērtējam jūsu viedokli Berty & laipni Computer Sulas!

Many thanks
Old Jūnijs 25, 2009, 12:10
Donors Group

Yeah es varu redzēt jūsu problēma tagad ozzie, arī tad, ja jums ir tikai 1x16 slota, tad es ietu ar pārdošanas esošo karti vai saglabāt to rezerves, un pēc tam nopirkt labāku vairāk augšgalā grafikas karte.
Old Jūnijs 25, 2009, 12:35
Donors Group

Yeah man Tās meklē šādā veidā anyhows, Nu GTX260 tas ir.

Ceru, ka tas iet mums mazliet labāk un al būt laimīgi pietiekami tajā. Man ir lēts veids HD4850 tā varbūt Tas ir iemesls, kāpēc es neesmu redzēt savu potenciālu

sveicieni
Old Jūnijs 25, 2009, 12:48
Donors Group

Havent jums ATI viena mate?
Reply

Register

Bookmarks