rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Nowy sprzęt - Aktualizacja Like Crazy

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 czerwiec 2009, 10:39
Grupa dawcy

Default Nowy sprzęt - Aktualizacja Like Crazy

Hi guys

I zostały modernizacji jak szalony tym ostatnim czasie coraz stuff następnie jego myślenie nie ma nic dobrego i ja dont znać co do rozliczenia się być szczery. Havnt I got a clue, ponieważ nie zawsze jest coś, co mi po tym jak otrzymasz przedmiotu, jestem zawsze bitching o czymś

Mój obecny CPU / GPU jest Q6600 & HD4850

Mam wszystkie moje nadgodziny groszy zapisane i ja jestem teraz myśli się z innym kombi.

To jest myślenie uzyskiwania

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

I do procesora, jestem utkniesz w między E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

Czy yous zdaniem warto byłoby się natomiast z mojego obecnego combo do tej karty i jeden z tych procesorów?

Jestem głównie patrząc na modernizację, tak, że mogę grać Arma II na max ustawienia

I to wszystko może zakończyć modernizację i przejdź wszystkie obecnie na I7 oraz GTX295 może, ale to jest sposób na mój budżet

W HD4850 Mam tylko kilka miesięcy, i didnt naprawdę wiele zobaczyć różnicę między 9600GT miałem tego HD4850 i mam teraz, ale dobrze wiedzieć, że musi być szybszy niż 9800GTX pozostawiając wszystkie kryteria z tego, gra mądry widziałem żadnej różnicy od nich, ale w stół testów widać ogromny tzw korzyści.

Czy martwi incase ja dostać 260GTX następnie znaleźć że isnt lepszej niż HD4850

CPU Mam Q6600 chociaż może OC lepsze niż Q8200, Q8200 jest o wiele nowszych technologii przetwarzania do 45nm które kinda umieścić mnie, że jeden, być może lepiej Q8400. Wtedy być może Q9300 / 4 Quad, może być dobrym wyborem?

Jedyny pojedynek podstawowych chciałbym myśleć o coraz to E8500, ale że jest to krok wstecz, biorąc z mojego Q6600?

Przepraszam za długi post, ktoś może mieć nadzieję, że mój umysł na cos i cant Ja daję na tym

Pozdrowienia

My System: Fred

Procesor (y):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Płyta główna:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamięć RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Karta graficzna (y):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Karta dźwiękowa:
Wkrótce:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chłodzenie:
Xigmatek Dark Knight
Sieć / Internet:
3.6Mb / s ADSL
Monitor (y):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (-y):
XP64Bit
Old 25 czerwiec 2009, 10:51
Grupa dawcy

Ok Twojego procesora jest w porządku kolego, że karta graficzna wygląda dobrze, co masz zamiar zrobić z nim gra HI MID niska?
Old 25 czerwiec 2009, 10:56
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by mrberty View Post
Ok Twojego procesora jest w porządku kolego, że karta graficzna wygląda dobrze, co masz zamiar zrobić z nim gra HI MID niska?
Hi Berty, dzięki za odpowiedź

Jestem uruchomić Arma II na max ustawienia lub bardzo blisko niego. Czy uważasz, że Q6600 jest ok I może go wypróbować pierwszy i jeśli obsługuje dobrze i może nawet nie potrzebujesz tej aktualizacji.

Bardzo kuszące, aby przejść do nowszych Quad, w 9300 anyways

Intel nie wie, jak zmylić ludzi

wiwaty
Old 25 czerwiec 2009, 11:28
Grupa dawcy

Ozzie Hey mate, i nie ma problemu o odpowiedź bud dobrze z tym, co mogę zobaczyć procesora i reszty naszego systemu jest całkowicie grzywny do uruchomienia ArmaII NA max ustawienia ale reccommened zakupu tego następujące karty graficznej, z mojego doświadczenia następujące karty x 2 w Most PCI-E jest wszystko co potrzeba do uruchomienia gier HD> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mam następujące karty (single) w moim komputerze i działa cod4 wszystko na max bez spowolnić lub utraty FPS.
Old 25 czerwiec 2009, 11:41
Grupa dawcy

Cytat:
Ozzie Hey mate, i nie ma problemu o odpowiedź bud dobrze z tym, co mogę zobaczyć procesora i reszty naszego systemu jest całkowicie grzywny do uruchomienia ArmaII NA max ustawienia ale reccommened zakupu tego następujące karty graficznej, z mojego doświadczenia następujące karty x 2 w Most PCI-E jest wszystko co potrzeba do uruchomienia gier HD> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mam następujące karty (single) w moim komputerze i działa cod4 wszystko na max bez spowolnić lub utraty FPS.

Hehe

Karta Mam atm jest HD4850 i sobie myślę, że zmiany do GTX260, ya think i powinny zachować lub HD4850

COD4 nie ma problemu z fps, ale Arma II potężny ciężkich na CPU / GPU

Zrobić jak HD4850, ale nie zamierzam wow! jeśli ya know what I mean. Jego zmaganie w FSX zbyt
Old 25 czerwiec 2009, 11:52
Grupa dawcy

Hmm Jeśli jest stuggling ATM możesz spróbować 2 z nich na moście parę razy, te są całkiem dobre karty moim przyjacielem w cenie, ale ja dont HD gra, więc jeśli naprawdę chcesz otrzymać Max grafiki na komputerze musisz droższe karty Zmostkowany. Mam nadzieję, zostały pewnego rodzaju pomoc Ozzie good luck!
Old 25 czerwiec 2009, 12:08
Grupa dawcy

Cytat:
Hmm Jeśli jest stuggling ATM możesz spróbować 2 z nich na moście parę razy, te są całkiem dobre karty moim przyjacielem w cenie, ale ja dont HD gra, więc jeśli naprawdę chcesz otrzymać Max grafiki na komputerze musisz droższe karty Zmostkowany. Mam nadzieję, zostały pewnego rodzaju pomoc Ozzie good luck!
Tak, HD4850s razem będzie to zbyt trick To byłoby nawet tańszy sposób dotrzeć do tego samego punktu

Jednak moje inne gniazda PCI-E tylko 4x lub 8x, uważam, że to oznacza tylko jedno HD4850 będą uruchomione na 4 lub 8, a druga w 16x. Myślę, że widziałem w instrukcji, jeśli korzystają z 2 gniazda PCI-E 16x gniazda wówczas będzie się 4 lub 8 oraz, więc podwójne uderzenie lol.

Dużo za widok Berty i zapraszamy do komputera Juice!

Many thanks
Old 25 czerwiec 2009, 12:10
Grupa dawcy

Tak widzę problemu teraz ozzie, również wówczas, jeśli tylko 1x16 gniazda następnie Chciałbym przejść z bieżącej sprzedaży karty lub utrzymanie go na zapas, a następnie kupić lepszej bardziej górnej karty graficznej.
Old 25 czerwiec 2009, 12:35
Grupa dawcy

Tak człowiek Jego patrząc w ten sposób anyhows, GTX260 Cóż to jest.

Mamy nadzieję, że działa lepiej bitowych i al być szczęśliwy na tyle na tym. Mam tanie rodzaju HD4850 więc może thats dlaczego ja nie widzę jej pełny potencjał

pozdrowienia
Old 25 czerwiec 2009, 12:48
Grupa dawcy

Havent masz ATI jeden oficer?
Reply

Register

Zakładki