![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys
I zostały modernizacji jak szalony tym ostatnim czasie coraz stuff następnie jego myślenie nie ma nic dobrego i ja dont znać co do rozliczenia się być szczery. Havnt I got a clue, ponieważ nie zawsze jest coś, co mi po tym jak otrzymasz przedmiotu, jestem zawsze bitching o czymś ![]() Mój obecny CPU / GPU jest Q6600 & HD4850 Mam wszystkie moje nadgodziny groszy zapisane i ja jestem teraz myśli się z innym kombi. To jest myślenie uzyskiwania Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 I do procesora, jestem utkniesz w między E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Czy yous zdaniem warto byłoby się natomiast z mojego obecnego combo do tej karty i jeden z tych procesorów? Jestem głównie patrząc na modernizację, tak, że mogę grać Arma II na max ustawienia I to wszystko może zakończyć modernizację i przejdź wszystkie obecnie na I7 oraz GTX295 może, ale to jest sposób na mój budżet ![]() W HD4850 Mam tylko kilka miesięcy, i didnt naprawdę wiele zobaczyć różnicę między 9600GT miałem tego HD4850 i mam teraz, ale dobrze wiedzieć, że musi być szybszy niż 9800GTX pozostawiając wszystkie kryteria z tego, gra mądry widziałem żadnej różnicy od nich, ale w stół testów widać ogromny tzw korzyści. Czy martwi incase ja dostać 260GTX następnie znaleźć że isnt lepszej niż HD4850 CPU Mam Q6600 chociaż może OC lepsze niż Q8200, Q8200 jest o wiele nowszych technologii przetwarzania do 45nm które kinda umieścić mnie, że jeden, być może lepiej Q8400. Wtedy być może Q9300 / 4 Quad, może być dobrym wyborem? Jedyny pojedynek podstawowych chciałbym myśleć o coraz to E8500, ale że jest to krok wstecz, biorąc z mojego Q6600? Przepraszam za długi post, ktoś może mieć nadzieję, że mój umysł na cos i cant Ja daję na tym Pozdrowienia My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ok Twojego procesora jest w porządku kolego, że karta graficzna wygląda dobrze, co masz zamiar zrobić z nim gra HI MID niska? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Jestem uruchomić Arma II na max ustawienia lub bardzo blisko niego. Czy uważasz, że Q6600 jest ok I może go wypróbować pierwszy i jeśli obsługuje dobrze i może nawet nie potrzebujesz tej aktualizacji.Bardzo kuszące, aby przejść do nowszych Quad, w 9300 anyways Intel nie wie, jak zmylić ludzi ![]() wiwaty |
|
| |||
| |||
| Ozzie Hey mate, i nie ma problemu o odpowiedź bud dobrze z tym, co mogę zobaczyć procesora i reszty naszego systemu jest całkowicie grzywny do uruchomienia ArmaII NA max ustawienia ale reccommened zakupu tego następujące karty graficznej, z mojego doświadczenia następujące karty x 2 w Most PCI-E jest wszystko co potrzeba do uruchomienia gier HD> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mam następujące karty (single) w moim komputerze i działa cod4 wszystko na max bez spowolnić lub utraty FPS. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Hehe ![]() Karta Mam atm jest HD4850 i sobie myślę, że zmiany do GTX260, ya think i powinny zachować lub HD4850 COD4 nie ma problemu z fps, ale Arma II potężny ciężkich na CPU / GPU Zrobić jak HD4850, ale nie zamierzam wow! jeśli ya know what I mean. Jego zmaganie w FSX zbyt |
|
| |||
| |||
| Hmm Jeśli jest stuggling ATM możesz spróbować 2 z nich na moście parę razy, te są całkiem dobre karty moim przyjacielem w cenie, ale ja dont HD gra, więc jeśli naprawdę chcesz otrzymać Max grafiki na komputerze musisz droższe karty Zmostkowany. Mam nadzieję, zostały pewnego rodzaju pomoc Ozzie good luck! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
To byłoby nawet tańszy sposób dotrzeć do tego samego punktu ![]() Jednak moje inne gniazda PCI-E tylko 4x lub 8x, uważam, że to oznacza tylko jedno HD4850 będą uruchomione na 4 lub 8, a druga w 16x. Myślę, że widziałem w instrukcji, jeśli korzystają z 2 gniazda PCI-E 16x gniazda wówczas będzie się 4 lub 8 oraz, więc podwójne uderzenie lol. Dużo za widok Berty i zapraszamy do komputera Juice! Many thanks |
|
| |||
| |||
| Tak widzę problemu teraz ozzie, również wówczas, jeśli tylko 1x16 gniazda następnie Chciałbym przejść z bieżącej sprzedaży karty lub utrzymanie go na zapas, a następnie kupić lepszej bardziej górnej karty graficznej. |
|
| |||
| |||
| Tak człowiek Jego patrząc w ten sposób anyhows, GTX260 Cóż to jest.Mamy nadzieję, że działa lepiej bitowych i al być szczęśliwy na tyle na tym. Mam tanie rodzaju HD4850 więc może thats dlaczego ja nie widzę jej pełny potencjał ![]() pozdrowienia |
|
| |||
| |||
| Havent masz ATI jeden oficer? |
![]() |
|
| Zakładki |