![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti
Am fost de modernizare ca acest nebun ultima vreme, obtinerea chestii apoi sa nu gandesti bine şi i dont know ce a soluţiona pe care urmează să fie cinstit. Am havnt am o idee, pentru că există întotdeauna ceva care mă deranjează dupa ce l-am lua de element, sunt întotdeauna bitching despre ceva ![]() Meu actual CPU / GPU este Q6600 & HD4850 Am toate orele suplimentare mărunţiş salvate în sus şi mă gândesc acum, de a merge cu un alt Combo. Aceasta este ceea ce am de gândire de a obţine Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 & Pentru cpu, sunt blocate în între un E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Fă-yous cred că ar fi în valoare de timp ce se deplasează de la meu actual Combo la această carte şi una din aceste procesoare? Am căutat în principal pentru a face upgrade astfel încât să i se poate juca Arma II la max setările As putea termina tot acest modernizarea şi merg toate pe o I7 şi poate GTX295, dar că este un fel de peste bugetul meu ![]() De HD4850 am avut numai câteva luni şi i didnt a se vedea foarte mult diferenţa dintre 9600GT am avut şi de această HD4850 am acum, dar ei bine ştiind că îşi doreşte a fi mai rapid decât un 9800GTX lăsând toate repere de acest lucru, joc înţelept am vazut nici o diferenta de la ei, dar în banc de teste puteţi vedea un mare aşa-numitul avantaj. Sunt ingrijorat incase ma 260GTX apoi găsi că este mai bine decât orice isnt un HD4850 Procesorul Am Q6600, chiar dacă aceasta poate OC mai bine decât Q8200, de Q8200 este mult mai nouă tehnologie de procesare cu până la 45nm, care ar cam pune-mă că într-o, poate ca Q8400 ar fi mai bine. Atunci poate de Q9300 / 4 Quad, ar putea fi o alegere buna? Singurul duel core i-ar crede despre obţinerea este E8500, dar că ar fi a lua un pas înapoi de la meu Q6600? Ne pare rău pentru mult timp post, sper cineva poate face mintea mea până cos i cant i dea pe care Cu respect Sistemul meu: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ok, procesorul este bine amice, placă grafică, care arata bine, ce ai de gând să faci cu ea jocuri HI LOW MID gama? |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Am căutat să ruleze Arma II la max setări sau foarte aproape de el. Credeţi că Q6600 este ok S-ar putea să îl încerce primul şi în cazul în care acesta se ocupă de bine i-ar putea să nu chiar nevoie de această actualizare.Foarte tentant pentru a merge pentru mai noi Quad, în 9300 oricum Intel nu ştiu cum să confunde oameni ![]() noroc |
|
| |||
| |||
| Hei amice Ozzie, şi nici o problemă în legătură cu răspunsul BUD bine cu ceea ce am putea vedea, procesorul şi restul sistemului este absolut în regulă pentru a rula ArmaII PE max setări, însă aş reccommened care să achiziţionaţi acest următoarele placă grafică, cu experienţa mea de următoarele carte x 2 în Podul PCI-E este tot ce vă trebuie pentru a rula jocuri HD> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Am următoarele carte (singur) la mine în bucăţi şi să fie difuzate pe toate cod4 cu max nu încetini sau de pierdere a FPS. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Hehe ![]() De carte i-au ATM-uri este de HD4850 a fost de gândire şi de a schimba respectivul la GTX260, eu cred că ar trebui să menţină sau doar HD4850 COD4 nici o problema cu fps, dar Arma II este tare greu pe CPU / GPU I a face la fel ca HD4850, Dar eu nu o wow! dacă eu ştiu ce vreau să spun. Sale de luptă în FSX prea |
|
| |||
| |||
| Hmm Dacă este stuggling ATM ai putea încerca 2 dintre ele pe podul de două ori pe pereche, acestea sunt destul de bune carduri de prietenul meu pentru preţul dar am dont HD joc, deci, dacă într-adevăr doriţi să obţineţi Max grafică din maşina dvs. ar avea nevoie de tine mai scumpe cărţi de bridged. Sper ca am fost un fel de ajutor Ozzie noroc! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Asta ar fi chiar mai ieftin mod de a ajunge la acelaşi punct de ![]() Cu toate acestea, mi alte slot PCI-E este de doar 4x sau 8x, Gândeşte-te că ar însemna doar un HD4850 ar fi să fie difuzate pe 4 sau 8, precum şi pe alte 16x. Cred că am văzut în manual, dacă i se facă uz de 2a slot PCI-E, atunci 16x slot va deveni 4 sau 8, astfel că dubla lovitură lol. Punctul dumneavoastră de vedere, apreciez mult Berty & Bine ati venit la Computer JUICE! Multe mulţumiri |
|
| |||
| |||
| Da Nu pot vedea problema ta acum Ozzie, şi apoi, dacă aveţi doar 1x16 slot apoi m-am s-ar vinde cu carte de curent sau de rezervă, pentru păstrarea, apoi mai bine cumperi un scop mai multe Top placă grafică. |
|
| |||
| |||
| Da, omule Sa caut pe acolo anyhows, GTX260 Ei bine, este.Sper că nu mai rămâne ceva mai bine şi am fi bucuroşi Al destul la asta. Am un fel de ieftine HD4850 aşa poate thats de ce nu mă vadă întregul său potenţial ![]() cu respect |
|
| |||
| |||
| Havent ai ATI o colega? |
![]() |
|
| Marcaje |