![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci
Bol som ako šialený modernizácie tejto poslednej chvíli, ako sa veci potom jeho myslenia nie je dobré a já dont vedieť, čo sa usadiť na to byť úprimný. I havnt mám vodítko, pretože sa tu stále niečo, čo mi vadí, keď si položky, nadávání som vždy o niečo ![]() Môj súčasný CPU / GPU je Q6600 & HD4850 Mám všetky moje nadčasy halierov zachránil a já teď myslím na prebiehajúce s iným combo. To je to, čo som premýšľal, ako sa Gainward GTX260 http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265 & Pre cpu, som uviazol v medzi E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4 Do yous myslím, že by stálo za to za jazdy z mojich súčasných combo na túto kartu a jeden z týchto procesorov? Am hlavne hľadá upgradovať tak, že môžem hrať ArmA II na max nastavenia Mohol som to všetko koniec modernizácie a ísť všetci von na I7 a možná GTX295, ale to je cesta cez môj rozpočet ![]() Na HD4850 som mal len pár mesiacov a já didnt naozaj vidieť veľký rozdiel medzi 9600GT som mal, a to aj HD4850 mať hneď, ale jeho dobre vedel, že by mal byť rýchlejší ako 9800GTX odchode všetkých mierok z tejto hry moudrý i vidieť žiadny rozdiel od nich, ale v skúšobnom vidíte obrovský tzv výhodu. Jsem strach zapouzdřit dostať aj 260GTX potom zistíte, že to isnt lepšia ako HD4850 CPU mám Q6600, aj keď to môže OC lepšia ako Q8200, Q8200 je oveľa novšie technológie spracovania na 45nm, ktorý by trochu mimo mňa, že raz, možno Q8400 bude lepší. Potom možná Q9300 / 4 Quad, by mohla byť dobrou voľbou? Jedinou duel základnej myslím, ako dostať sa na E8500, ale že by sa prijatím krokom späť od môjho Q6600? Ospravedlňujeme sa za dlhý príspevok, nádeje niekto môže moju myseľ až cos i cant Dávam o tomto Pozdravy Môj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ok procesora je v pohodě kámo, že grafická karta vyzerá dobre, čo máš v pláne robiť herné HI MID LOW rozsahu? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Hľadám spustiť ArmA II na max nastavenia alebo veľmi blízko k nemu. Myslíte si, že Q6600 je ok I môže skúsiť to prvý, a ak to zvláda dobre aj možná ani potrebovať upgrade.Veľmi lákavé ísť za novší Quad je 9300 tak ako tak Intel si vedieť, ako zmiasť ľudí ![]() na zdravie |
|
| |||
| |||
| Ozzie Hej kámo, a žiadny problém o odpoveď bud aj s tým, čo vidím váš procesor a zvyšok svojho systému, je úplne jemné spustiť ArmaII NA max nastavenia, ale já bych reccommened, že ste po zakúpení tejto grafickej karty, so svojou skúseností nasledujúcu kartu x 2 v Mostu PCI-E je všetko, čo potrebujete pre spustenie HD hraní> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Mám tieto karty (single) v mojom PC a spustení CoD4 všetko na max bez spomaliť alebo strata FPS. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Hehe ![]() Kartu som atm je HD4850 a přemýšlel, že meniace sa GTX260, myslím, že by som ťa mala, alebo len udržať HD4850 CoD4 žiadny problém s fps, ale ArmA II je mocný ťažké na CPU / GPU Dělám ako HD4850, ale já nejdu wow! ak áno viem, čo chcem povedať. Jeho Pachten vo FSX príliš |
|
| |||
| |||
| Hmm Ak je stuggling atm môžete vyskúšať 2 z nich na moste dvakrát dvojica To sú celkom dobré karty môj priateľ, ale za cenu I dont HD hra takže ak ste naozaj chceli dostať Max grafiku z vášho stroje budete potrebovať drahšie karty přemostění. Dúfam, že som bol nejakú pomoc Ozzie šťastie! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
To by bolo ešte lacnejší spôsob, ako sa dostať na rovnaké miesto ![]() Avšak, my ostatní PCI-E slot je len 4x alebo 8x, myslím, že by znamenalo len jednu HD4850 by byť spustený na 4 alebo 8 a druhý na 16x. Myslím, že som videl v manuále, aj keď využívajú 2. slot PCI-E 16x slot, potom bude stáť 4 alebo 8, rovnako tak dvojitý úder lol. Moc vážime Vášho názoru Bert & vitajte na počítačové Juice! Děkuji |
|
| |||
| |||
| Jo vidím váš problém hneď Ozzie, a potom, ak máte iba 1x16 slotu potom som šla s predajom aktuálne kartou alebo držanie za náhradný, a potom kúpiť lepšie viac Začiatok konca grafické karty. |
|
| |||
| |||
| Jo človek Jeho pohľadu tak anyhows, GTX260 Tak to je.Dúfam, že je v rozpore so maličko lepší a al byť šťastný dost na to. Mám lacný spôsob HD4850 tak to je možno dôvod, prečo som nevidíte svoj plný potenciál ![]() pozdravy |
|
| |||
| |||
| Havent máš ATI jedna kamoš? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Crazy Malinový Mravce? | duskmon10 | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 29. júna 2009 14:06 |
| PC spomalenie & pop ups potápanie mr blázon! | hlien | Virus, spyware a bezpečnosť | 26 | 12. októbra 2008 10:47 |
| Hardware modernizácie - kompatibilita | Skyhook | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 6. December 2007 11:40 |
| Ľudia zbláznit v aukciách? | mcbee | Vypnúť Téma diskusie | 4 | 30. augusta 2007 15:56 |
| Thread Tools | |
| |