![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки
Сам се као луда ал̌урирате ово задње време, узимајући ствари онда нема размишљања својих добрих и ја донт кноткле шта се насе на то бити искрен. Ја хавнт добио траг, јер тамо је увек нешто што смета ми након што сам добио предмет, ја увек битцхинг о нечему ![]() Мој тренутни ЦПУ / ГПУ је К6600 и ХД4850 Имам све моје прековремени новчана јединица спремају се и ја сада размишљам о току комбиновани са другим. То је оно што сам размишљати о доласку Гаинуард ГТКС260 хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/спецпаге.хтмл?ГУ-265 И за ЦПУ, сам заглави у између Е8500, К8200/3/4 & К9300 / 4 Ыоус Зар мислите да би био вредан пажње креће од моје тренутне комбиновани на ову картицу и једну од ових процесора? Ам углавном желе надоградити тако да могу играти на макс Арма ИИ подешавања И крај свега тога могао надоградњу и идите сви на једном И7 и можда ГТКС295, али то је начин на мој буџет ![]() Тхе ХД4850 сам имао само неколико месеци, а ја колико видим није стварно разлика између 9600ГТ и ХД4850 и то је и сада, али њен добро знајући да је њен значило да буде бржа од 9800ГТКС остављајући све репер из ове, игра мудар и не виде разлику од њих, али у клупу тестове можете видети једну велику предност тзв. Забринут сам обложити затим ја добити 260ГТКС наћи да није било који бољи од ХД4850 ЦПУ имам К6600, иако то може боље од ОЦ К8200, К8200 је много новији тецх са обрадом доле за 45нм који би ме кинд искључено да је један, можда би боље К8400. Тада можда К9300 / 4 Куад, могла бити добар избор? Једини двобој цоре бих размишљати о доласку је Е8500, али да би се узимање корак назад из мог К6600? Сорры за дуги пост, наде неко може направити мени горе цос ја лицемјерје дајем на том Поздрави Мы Сыстем: Фред
|
|
| |||
| |||
| Ок ваш ЦПУ је фина другарица, да графичка картица изгледа добро што то планира учинити са њом гаминг ХИ СРЕДЊЕТОНАЦ Нишка период? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Сам хандсоме да тече Арма ИИ макс подешавања или врло близу томе. Да ли мислите да је К6600 је ок ЈА мај испробате прву и ако га обрађује и ја можда ни не треба надоградити.Врло примамљиво ићи за новију Куад је 9300 аныуаыс Интел то знати како Бркати људи ![]() живели |
|
| |||
| |||
| Хеј оззие другарица, и нема проблема око одговорите пупити добро што могу да видим свој процесора и остатка система је апсолутно у реду приказују АрмаИИ НА макс подешавања али бих реццомменед коју купити ову следеће графичке картице, са моје искуство следећу картицу 2 кс ПЦИ-Е Мост је све што је потребно за покретање ХД гаминг> ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупродуцт.пхп?продид=ГКС-168-АС&гроупид=701&цатид=56&субцат = Имам следеће картице (сингле) у мој пц и ради све на макс цод4 без успорити или губитак ФПС. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хехе ![]() Картицу имам АТМ је ХД4850 и био је мисли да се мења на ГТКС260, ыа мислим да би требао или држати ХД4850 ЦОД4 нема проблема са фпс, али Арма ИИ моћни тешка на ЦПУ / ГПУ ЈА донт сличан ХД4850, Али ја не идући Уоу! ыа, ако знате шта мислим. Његове боре на ФСКС превише |
|
| |||
| |||
| Хмм Ако је стугглинг банкомата те могао пробати 2 од њих на мост двапут паир, ово су прилично добар мој пријатељ картице за цену али ја донт ХД игри па ако заиста желите добити Макс графике из вашег маа̨ине бисте то је потребно скупљи премоштен картицама. Надам се да сам се неку врсту помоћи Оззие сретно! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
То би било чак и јефтинији начин да се у истом тренутку ![]() Међутим, моје друге ПЦИ-Е слот је само 4кс или 8кс, мислим да би значило само једну ХД4850 би се приказују на 4 или 8, а други на 16кс. Мислим да сам видео у упутству, ако ја искористити 2. слот ПЦИ-Е 16кс слот онда ће тада постати 4 или 8 па тако брачни затрубите лол. Много ценимо ваш поглед Берты & уелцоме то Цомпутер сока! Много хвала |
|
| |||
| |||
| Да ли могу да виде ваш проблем сада оззие, па добро, ако имате само 1кс16 слот онда бих ићи са продајом тренутну картицу или га држи за слободно, а затим купити боље више Врх крају графичком картицом. |
|
| |||
| |||
| Ыеах ман Његова поглед на тај начин аныхоус, добро је ГТКС260.Надам се да смо битни прометују ал боље и бити сретни у доста тога. Имам јефтини врсту ХД4850 па можда тај зашто ја не видим свој пуни потенцијал ![]() поздрави |
|
| |||
| |||
| Лука коју је добио АТИ једна другарица? |