az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Yeni Donanım - Deli gibi güncelleme

Reply

Konu Araçları
Old 25 Haziran 2009, 10:39
Bağış Grubu

Default Yeni Donanım - Deli gibi güncelleme

Merhaba çocuklar

Ben deli son sırasında gibi şeyler almak sonra düşünme yükseltiyorsanız edilmiştir onun iyi ve ne dürüst olmak için uzlaşmak için bilmiyorduysanız. Çünkü her zaman bir şey i sonra beni rahatsız Öğeyi almak I havnt, her şey hakkında bitching pm bir ipucu var

Bulunduğum CPU / GPU Q6600 ve HD4850 olduğunu

Şimdi başka bir birlikte gitmeyi düşünüyordum pm tüm Fazla pennies kadar kaydedilmiş ve i var.

Bu ne elde düşünüyordum am

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

Ve işlemci için bir E8500, Q8200/3/4 ve Q9300 arasında sıkışmış am 4

Yous mı sırasında mevcut kombo bu kart ve hareket buna değer olduğunu düşündüğünüz bu işlemcilerin?

Başta ki maksimum ayarları Arma II çalabilir yükseltme Arıyorum

Bütün bu yükseltme sonunda ve bir I7 ve belki de GTX295, tüm çıkmak Ama böyle benim bütçe bitti

The HD4850 Sadece birkaç ay ve i oldu gerçekten 9600GT ben arasında çok fark görmek didnt vardı ve bu HD4850 Şimdi var, ama onun iyi ve daha hızlı bir 9800GTX bu, oyun dışında tüm kriterler bırakılması amacıyla bilmeden akıllıca ama onlardan hiçbir fark görüldü bir büyük diye adlandırılan avantajı görebilirsiniz tezgahina testlerinde.

Am I örtmek endişeli sonra herhangi bir HD4850 daha iyi isnt bulmak 260GTX almak

CPU i ve Q8200 kadar 45nm hangi tür bir, belki de Q8400 da daha iyi yaz ertelemek de aşağı işleme ile yeni teknoloji olan Q6600 rağmen OC ve Q8200 daha iyi olabilir var. Sonra belki de Q9300 / 4 Dört, iyi bir seçim olabilir?

Tek düello çekirdek I almak düşünmek olan E8500, ancak bu geri Q6600 bir adım atılmasını olurdu?

Uzun yazı için özür dilerim, umut birisi marul i cant kadar fikrimi yapabilirsiniz Bunun üzerine ver

Saygılar

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 25 Haziran 2009, 10:51
Bağış Grubu

Bu grafik kartı ne de oyun HI MID DÜŞÜK aralığı yapmak planlıyorsanız iyi görünüyor Tamam CPU olduğunu iyi dostum,?
Old 25 Haziran 2009, 10:56
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mrberty View Post
Bu grafik kartı ne de oyun HI MID DÜŞÜK aralığı yapmak planlıyorsanız iyi görünüyor Tamam CPU olduğunu iyi dostum,?
Merhaba Berty, Cevabınız için teşekkürler

Bu yakın maksimum ayarları veya çok Arma II çalıştırmak için arıyorum. Size Q6600 tamam mı I denemek ve ilk eğer iyi bile bu yükseltme ihtiyacı olabilir I yönetir.

Çok yeni Quad, bu 9300 zaten çıkmak için cazip

Intel insanların kafasını karıştırmak için biliyor musun

peynir
Old 25 Haziran 2009, 11:28
Bağış Grubu

Hey dostum Ozzie ve sorun hakkında yanıt iyi ve sistem geri kalanını CPU gördükleri ile dostum kesinlikle ArmaII AÇIK maks ayarları çalıştırmak için iyi ama bu, benim deneyimi ile aşağıdaki grafik kartı satın reccommened ediyorum Köprü PCI kartında x 2 aşağıdaki-E tüm HD oyun çalıştırmak için gereken> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Ben () benim bilgisayar tek aşağıdaki kartı var ve max tüm ile cod4 yok yavaş aşağı veya FPS kaybı çalışıyor.
Old 25 Haziran 2009, 11:41
Bağış Grubu

Alıntı:
Hey dostum Ozzie ve sorun hakkında yanıt iyi ve sistem geri kalanını CPU gördükleri ile dostum kesinlikle ArmaII AÇIK maks ayarları çalıştırmak için iyi ama bu, benim deneyimi ile aşağıdaki grafik kartı satın reccommened ediyorum Köprü PCI kartında x 2 aşağıdaki-E tüm HD oyun çalıştırmak için gereken> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = Ben () benim bilgisayar tek aşağıdaki kartı var ve max tüm ile cod4 yok yavaş aşağı veya FPS kaybı çalışıyor.

Hehe

Kart I ATM sahip olduğunu HD4850 ve GTX260 bunu değiştirmeyi düşünüyordum, ya ben ya da sadece HD4850 tutmak gerektiğini düşünüyorum

Kare / sn ile COD4 sorun değil, ancak Arma II güçlü işlemci üzerinde / GPU ağır

Ben HD4850 gibi, ama vay gidiyor değilim! Eğer seni know what I mean. Bu FSX olarak mücadele de
Old 25 Haziran 2009, 11:52
Bağış Grubu

Hmm Eğer size köprüsü üzerinde iki çifti 2 of them deneyebilirsiniz ATM stuggling, bu oldukça iyi bir kart olan fiyat için arkadaşım ama eğer gerçekten makinenin ihtiyacınız da dışarı Max grafik almak istiyorum HD oyun dont daha pahalı kartlarını köprü. I Ozzie iyi şanslar yardımcı bir tür edilmiştir umut!
Old 25 Haziran 2009, 12:08
Bağış Grubu

Alıntı:
Hmm Eğer size köprüsü üzerinde iki çifti 2 of them deneyebilirsiniz ATM stuggling, bu oldukça iyi bir kart olan fiyat için arkadaşım ama eğer gerçekten makinenin ihtiyacınız da dışarı Max grafik almak istiyorum HD oyun dont daha pahalı kartlarını köprü. I Ozzie iyi şanslar yardımcı bir tür edilmiştir umut!
Evet, HD4850s birlikte çok işi de Aynı noktaya ulaşmak için bile daha ucuz olacak şekilde

Ancak, diğer PCI-E yuvasına sadece 4x veya 8x, bu sadece bir HD4850 çalışan olacak anlamına gelecektir düşünün 4 veya 8 ve 16x diğer. Eğer sonra 16x yuvası sonra 4 veya 8 de, bu yüzden çifte darbe lol olacağından 2. PCI kullanımı-E yuvası yapmak I manuel olarak görüldü düşünüyorum.

Fazla görmek Berty ve Bilgisayar Suyu kabul ederiz!

Çok teşekkürler
Old 25 Haziran 2009, 12:10
Bağış Grubu

Evet şimdi Ozzie, iyi o zaman eğer ben mevcut kartı veya yedek tutmak için satış devam sadece 1x16 yuvası sonra, ve sonra daha iyi bir daha En son grafik kartı satın var sorun görebilirsiniz.
Old 25 Haziran 2009, 12:35
Bağış Grubu

Evet dostum Its arıyorum böyle anyhows, GTX260 Evet öyle.

Umarım bizim daha iyi ve El yeterli onları mutlu eder. Ben HD4850 böylece belki neden tam potansiyel görüyorum değilim şu ucuz bir çeşit var

saygılar
Old 25 Haziran 2009, 12:48
Bağış Grubu

Havent size ATI bir dostum var mı?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından