менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Нове обладнання - Оновлення Like Crazy

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 червня 2009, 10:39
Донор групи

Привіт хлопці

Я був як божевільний модернізацію останнього часу отримувати речі тоді думав своєї нічого хорошого, і я не знаю, що посилаються на бути чесним. Я havnt отримали ключ, тому що завжди є щось турбує мене, коли я отримаю пункту, я завжди про щось пиздато

Мій поточний CPU / GPU є Q6600 & HD4850

У мене є всі мої збережені понаднормових гроші, і я думаю зараз йти з іншого списку.

Це те, що маю на увазі отримання

Gainward GTX260
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?GW-265

& Для процесора, я застряг між E8500, Q8200/3/4 & Q9300 / 4

Yous чи думати, було б доцільно при переході від мого поточного списку на цю картку і один з цих процесорів?

Am основному з нетерпінням оновлення, щоб я міг грати Арма II на макс настройках

Я міг би покласти край всім цим оновленням і з усіх сил на I7 і, можливо, GTX295, але це вище за моє розуміння бюджет

HD4850 мене було всього кілька місяців і Didn't я дійсно бачу великої різниці між 9600GT я HD4850, і це я є зараз, але її добре знаючи, що його означало бути швидше, ніж 9800GTX залишивши всіх тестах з цього, гра мудрим я бачив не відрізняється від них, а в стендових випробувань ви можете побачити величезний так званий перевагу.

Боюся Incase я отримую 260GTX то виявите, що він хіба краще, ніж HD4850

Процесор Маю Q6600, хоча вона може OC краще, ніж Q8200, Q8200 багато нових технологій при обробці до 45nm який поклав цікавою мене, що однієї, може бути, Q8400 буде краще. Тоді, можливо, Q9300 / 4 Quad, може стати гарним вибором?

Єдине, що я основний поєдинок буде думати про те, є E8500, але чи буде це крок назад від мого Q6600?

Вибачте за довге повідомлення, надії хтось може зробити мій погляд вгору COS Я нахиляє Я даю на що

Привіт

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 25 червня 2009, 10:51
Донор групи

Ok ваш процесор штрафу Mate, що відеокарта виглядає добре, що ви збираєтеся робити з ним гру HI LOW MID діапазон?
Old 25 червня 2009, 10:56
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав mrberty View Post
Ok ваш процесор штрафу Mate, що відеокарта виглядає добре, що ви збираєтеся робити з ним гру HI LOW MID діапазон?
Привіт Берта, спасибо за ответ

Шукаю для запуску Арма II на макс настройках або дуже близько до нього. Як ви думаєте, Q6600 нормально Я можу спробувати його перша і, якщо вона обробляє Ну, я не могла навіть необхідності оновлення.

Дуже спокусливо йти за новою Quad, 9300 Anyways

Intel знає, як зробити, щоб заплутати людей

ура
Old 25 червня 2009, 11:28
Донор групи

Ей Оззі мат, і ніяких проблем з приводу відповіді Брунька також з тим, що я бачу ваш процесор і на решті частини вашої системи абсолютно штрафу для запуску ArmaII налаштування на макс, але я б reccommened що ви купуєте цього наступні графічні карти, з моїм досвідом наступна карта X 2 моста PCI-E це все що вам потрібно запустити HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = У мене є такі карти (Single) в моєму ПК і працює cod4 все на макс, не забариться або втрати FPS.
Old 25 червня 2009, 11:41
Донор групи

Цитата:
Ей Оззі мат, і ніяких проблем з приводу відповіді Брунька також з тим, що я бачу ваш процесор і на решті частини вашої системи абсолютно штрафу для запуску ArmaII налаштування на макс, але я б reccommened що ви купуєте цього наступні графічні карти, з моїм досвідом наступна карта X 2 моста PCI-E це все що вам потрібно запустити HD Gaming> www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-168-AS&groupid=701&catid=56&subcat = У мене є такі карти (Single) в моєму ПК і працює cod4 все на макс, не забариться або втрати FPS.

Хе-хе

У мене картка банкомату HD4850 і думаю, що зміни до GTX260, я думаю, що повинен або просто тримати HD4850

COD4 немає проблем з кадрами, але Арма II сильно важкий на CPU / GPU

Я люблю HD4850, але я не збираюся вау! якщо я знаю, що я маю на увазі. Її борються в FSX занадто
Old 25 червня 2009, 11:52
Донор групи

Хмм Якщо це stuggling банкомату можна спробувати з них 2 рази по мосту пара, ці досить хороші карти мого друга за ціною, але я Dont HD гру так що якщо ви дійсно хочете отримати Макс графіка з вашої машини вам доведеться дорожчі карти ліквідувати. Я сподіваюся, що були якісь допомогти Оззі удачі!
Old 25 червня 2009, 12:08
Донор групи

Цитата:
Хмм Якщо це stuggling банкомату можна спробувати з них 2 рази по мосту пара, ці досить хороші карти мого друга за ціною, але я Dont HD гру так що якщо ви дійсно хочете отримати Макс графіка з вашої машини вам доведеться дорожчі карти ліквідувати. Я сподіваюся, що були якісь допомогти Оззі удачі!
Так, HD4850s разом будуть робити теж трюк Це було б навіть більш дешевий спосіб дістатися до тієї ж точки

Проте мій інший PCI-E слот тільки 4x або 8x, думаю, що буде означати лише одне HD4850 б бути запущені на 4 або 8, а інший на 16x. Мені здається, я бачив в ручну, якщо я використовую 2 PCI-E слота, то 16x слота тоді стане 4 або 8, так що подвійний удар LOL.

Ціную вашу думку Берті & Ласкаво просимо сік Computer!

Велике спасибі
Old 25 червня 2009, 12:10
Донор групи

Та я бачу, ваша проблема зараз Оззі, а потім, якщо у вас є тільки 1x16 слотом то я б з реалізацією поточних карти чи підтримка його на запасний, а потім купити краще більш Top End відеокарти.
Old 25 червня 2009, 12:35
Донор групи

Yeah Man Її Потрібні такі anyhows, GTX260 Ну це так.

Сподіваюся, що він працює трохи краще, ми "і" Аль бути цілком задоволені тим, що на. Я дешевих видів HD4850 Тому, можливо, Thats, чому я не бачачи весь свій потенціал

привіт
Old 25 червня 2009, 12:48
Донор групи

Гавань ви отримали ATI однієї мат?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.