![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Баща ми е искат да осъвременят своя компютър. Той иска да надстроите CPU, RAM, MoBo и видеокартата. Той в момента има: P4 3,2 GHz 1.5gb DDR-400 NVidia Ti 4200 MSI PM8M2-V Аз предложих модернизиране на: Intel E5200 --------------------- $ 93 XFX 256MB 8600GTS ----- $ 79 MSI P4N-SLI ------------------ $ 49 2GB Kingston DDR2-800 --- $ 36 ------------------------------------$ 258 бюджетът за това е изключително строг, поради проблеми с парите, това е най-доброто, което може да получи за цената. Това в никакъв случай не се простират проектирана да играе на най-новите игри, най-вече достъп до интернет, офис приложения и случайни кажеш на левицата 4 Dead. На дънни платки и видео карти са толкова евтини, тъй като те са специални цени и последния от склад. клавиатурата, мишката, PSU, случай, тонколони, HDD и moniters ще се запази. Четох препоръчителната части ръководство, но тези части, са твърде скъпи в момента, не забравяйте това е изграждането на малка бюджет. Как действа този звук за цената? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 8600GTS е не си струва парите, независимо от бюджета. Останалото е вероятно OK.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| би един ATI 4650 да е по-добре купи за $ 11 повече? |
|
| |||
| |||
| Ето какво казва той в неговото ръководство: 8400GS/8500/9400/9500: Тези не са за игри, те са за правене на нещата, които изискват дискретни карта, но не е мощен един. При никакви обстоятелства, за изграждане на игрите. В 9500GT е малко по-добре, но не си струва парите. (всички 0 / 10) X1950/8600GT/4550/4570: Направете по подобен начин, макар и на 8600GT на спад до около $ 50 е изключително оспорвания на ATI-нисък клас на пазара. В 8600GT звания за равни с X1950 Pro. Все пак, те не могат да съответстват на средата на гама карти в цената или работата и не си струва, освен за закупуване на компют-рите HTPC под работа. (X1950 и 8600GT 2 / 10, 4550 и 4570 3 / 10, 10/10 за компют-рите HTPC под) 9600GT/4650/4670/9600GTO/8800GS/HD 3850: Тези са по-добри карти от бюджета на картите по-горе, но те все още не е голяма по отношение на цена / ефективност. Ако сте остана тук, вие плащате прекалено много за вашия процесор. В 4670 е най-добре тук, но се движат на щръбка и вие ще получите много по-добрия резултат за парите си. (всички с изключение на 4650 и 4670 4 / 10, тези два 5 / 10) |
|
| |||
| |||
| Ами, предполагам, че отговорите на въпроса след това: P Благодаря за въвеждане:) |
|
| |||
| |||
| Освен ако не е Carbon казва различни Katana, щях да мисля, че са добре с тази карта. Ако четете това ръководство правилно, той каза, че е най-доброто от ниския край китка. Ти каза, че няма да се играят всички интензивни игри на него Както и бюджета е основният проблем. По дяволите, имам или 9400 или 9600 за дъщерите ми компютър, тъй като тя е 7 (е 6 към момента LOL) и не е нужно нищо висока скорост, както и на картата е 40 кинта ......... .. не може да го победи на тази цена LOL. Вижте за да видите дали можете да намерите едната с отстъпка предлагаме ........ |
|
| |||
| |||
| За да се изясни, от 4650 е наистина по-добър един, макар и на добър час игра на "най-новите игри" върху нея. Случайни Източник игри, разбира се.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, че имаме на части, с изключение на баща съкровеното реши той би предпочел ATI 4670 и Asus P5KPL/1600 mobo. изграждането отиде наред, всичко работи, докато XP товарене екран излезе и .... на BSOD дойде. затова опитах проверка всичко беше свързан правилно, това беше. Опитах нормалното зареждане отново BSOD ... Опитах безопасен режим, едно и също нещо. Някой има някакви предложения, защо това се случва? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е най-точното съобщение за грешка?
| |||
| |||
| кодът за грешка е: *** STOP: 0x0000007B (0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) |