![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tatăl meu este de a actualiza doresc lui PC. El vrea să faceţi upgrade de procesor, RAM, MoBo şi placă video. el are în prezent: P4 3.2 GHz 1.5gb DDR-400 Nvidia Ti 4200 MSI PM8M2-V Am sugerat actualizarea la: Intel E5200 --------------------- 93 dolari XFX 256MB 8600GTS ----- 79 dolari MSI P4N-SLI ------------------ 49 dolari 2GB Kingston DDR2-800 --- 36 dolari ------------------------------------$ 258 de buget pentru acest lucru este extrem de strict ca urmare a problemelor de bani, asta e tot ce am putut obţine de preţ. Acest lucru nu este în nici stretch concepute pentru a juca cele mai noi jocuri, în principal, de acces la Internet, aplicaţii Office şi ocazional dată de stânga 4 Dead. Placa de bază şi placă video sunt atat de ieftin deoarece acestea sunt preturi speciale şi ultima din stoc. tastatură, mouse, PSU, caz, difuzoare, hdd moniters şi va rămâne. Am citit recomandate părţi ghid, dar aceste părţi sunt prea scumpe în momentul de faţă, aceasta este o amintesc se bazeze pe o mică buget. Cum funcţionează acest sunet de preţ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De 8600GTS nu merita banii, indiferent de bugetul de stat. Restul este, probabil, OK.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| un ATI 4650 ar fi o mai bună cumpara pentru 11 dolari mai mult? |
|
| |||
| |||
| Iată ce spune el în ghid: 8400GS/8500/9400/9500: Acestea nu sunt de jocuri, sunt pentru a face lucrurile care au nevoie de o carte de discret, dar nu un puternic o. În nici un caz nu pentru o jocuri construi. De 9500GT este un pic mai bine, dar nu merita banii. (toate 0 / 10) X1950/8600GT/4550/4570: Se execută în mod similar, deşi 8600GT picătură de la aproximativ 50 dolari a atacat extrem de ATI-low-end de piaţă. În rândurile despre 8600GT egal cu X1950 Pro. Totusi, acestea nu pot meci de la mijlocul anilor gamă de preţ sau de carduri de performanţă şi nu sunt în valoare de cumpărare cu excepţia HTPC lucru. (X1950 şi 8600GT 2 / 10, 4550 şi 4570 3 / 10, 10/10 pentru HTPC) 9600GT/4650/4670/9600GTO/8800GS/HD 3850: Acestea sunt mai bine decât bugetul carduri de carduri de mai sus, dar se pare că încă nu mare în ceea ce preţ / performanţă. Dacă sunteţi blocat aici, pe care îl plătesc prea mult pentru procesor. În 4670 este cel mai bun aici, dar a muta o crestătură şi veţi obţine o mult mai bune rezultate pentru cât investiţi. (toate cu excepţia 4650 şi 4670 4 10, cele două 5 / 10) |
|
| |||
| |||
| Ei bine, cred că răspunsurile la întrebare atunci: P Multumesc pentru intrare:) |
|
| |||
| |||
| Cu excepţia cazului în care carbon spune diferite Katana, aş credeţi că au fost în regulă cu acea carte. Dacă l-am citit ca ghid în mod corect, a spus el a fost cel mai bun a scăzut sfârşitul adunătură. Ai spus că au fost nu va fi nici un joc intensiv de jocuri pe el oricum şi bugetul este principala preocupare. La dracu, am un fie un 9400 sau 9600 pentru fiicele mele computer, pentru că ea este de 7 (a fost de 6 la momentul lol) şi nu au nevoie de ceva de mare viteză, precum şi de card a fost de 40 de dolari ......... .. nu a putut bate-o la acest preţ lol. Uita-te sa vezi daca poti gasi o cu o reducere de oferta ........ |
|
| |||
| |||
| Pentru a clarifica, în 4650, într-adevăr, este mai bine de o oră, deşi joc de noroc "Ultimele jocuri" pe ea. Ocazionale Sursa jocuri, sigur.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ok, am luat parte, cu excepţia tatălui dragi decis el ar prefera o ATI 4670 si un Asus P5KPL/1600 mobo. construirea a mers bine, totul a funcţionat până la XP încărcare ecran a venit, si .... BSOD de venit. asa ca noi am încercat tot ce a fost legat de control în mod corespunzător, a fost. încercat din nou normal boot, BSOD ... încercat modul de siguranţă, acelaşi lucru. oricine are orice fel de sugestii cu privire la ce se întâmplă? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este exact mesajul de eroare?
| |||
| |||
| de cod de eroare este: *** STOP: 0x0000007B (0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) |
![]() |
|
| Marcaje |